Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

ТЕНТА .?
Модератор: Ачо ♣
ТЕНТА .?
Търся да закупя тента за каравана или кемпер.
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: ТЕНТА .?
От тукhttp://www.hubavitenti.com/danielr написа:Търся да закупя тента за каравана или кемпер.
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Колега в София може да провериш на http://www.nikoleta.mobile.bg/
-
- и господ не е толокова добър
Аз още не съм сложил тента,ако има някакви предложения,идеи давайте

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Аз имам нещо наум ,може да стане от ролетните комарници .Профила е 6 метра само трябва да се знае метрите на караваната или кемпера ,сменясе мрежата с някакъв плат и готово излиза 180 лв,но това става навес не палатка.
-
Някой може ли да ми обясни механизма на оргиналните тенти за каравана.Имат ли нужда в разгънат вид от колчета отпред, или стои самостоятелно.Говорете,че срещата наближава,искам сянка и сушинка.
Оригинално тентата се нанизва в специална лайсна кам караваната и има система от рейки,подобни на старите палатки 
мисля ,че една оргинална тента 2ра ръка с дължината на кемпера ще ти свърши работа само да ти сложат здрави капси или нещо подобно за връзката с кемпера

мисля ,че една оргинална тента 2ра ръка с дължината на кемпера ще ти свърши работа само да ти сложат здрави капси или нещо подобно за връзката с кемпера
-
Мисълта ми е дали мога да сложа от ролетните сеници които ги дават за магазини и тераси.Притесняваме,че ще стърчи много навънка при згънато състояние.Другото което ме притеснява,че пак трябва да слагам отпред колчета с въжеца за вятър, и ако е така нямали да стане с едно платнище направено с шайби и окрайчено.Закачам го от едната страна на кемпера а отругата на две колчета и с въженца за земята.
И аз обмислям някви варианти, в смисъл, че нямам спец. автомобил за къмпинг, карам си с палатка и шатри, платнища от сините от метро и всякви други самоделки, но ми се изка да купя нещо по-голямо. Не ми се иска каравана, защото е доста ангажиращо/паркинг, данъци, винетки и секви други/ пък и са скъпи, много-стара небих взел. Иска ми се да си пръдна вътре пръв, или поне втори, а и за 15 дена само лятото? Та да несе отвявам за сега си мисля за бус, на който да си поръчам сгъваема тента, на която, ако искам да сложа и страници от прозрачен винил се добавят две рейки за подпори. Струва ми се бързо и лесно. Понеже времето се не стига та винаги мисля как да съкратя строителството за сметка на риболова. Виждах и доста снимки на подобни варианти, последните бяха от колега, който продава кемпер.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
Аз сам си направих тента.Излезе ми към 250лв.Много здрава,от дебелостени тръби,платнище като на тировете.На срещата ще я разпъна и ще я снимам.За тези които искат да си направят ще помогна със съвет.
Искам да попитам дали между двете каравани ще върши добра работа.snegk написа:Аз сам си направих тента.Излезе ми към 250лв.Много здрава,от дебелостени тръби,платнище като на тировете.На срещата ще я разпъна и ще я снимам.За тези които искат да си направят ще помогна със съвет.

-
Може да си направиши къща даже

Съжалявам само, че няма да мога да дойда на срещата.Но все някога ще я направим къщата.

колеги ако на някои му трябва такава тента имам чисто нова но не на цената на нова
ioo написа:Оригинално тентата се нанизва в специална лайсна кам караваната и има система от рейки,подобни на старите палатки