Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бели лом релаксс
Бели лом релаксс
Здравейте ,вчера направихме енодневен излет на горепосочения язовир . Бяхме аз и двама мои приятели ,ставане 6 часа малко се оспахме и към 7 бяхме на язовира ,който ни посрещна ето така:

ТоЗи язовир винаги сутрин е изключително красив.Намерихме място и започнаха приготовления окол нас имаше само едни колеги от русе .А край върбите беше лудница каравани палатки и тн.Захранихме мястото ,като целта ни беше каракуда, и другите мирни риби ,търсехме ги с мач .да отбележа язовира си е пълен и онези досадни треви ,в които постояно се къса линията бяха близко на 3-4 метра.

Хвърлихме и дънни въдици ,моята беше пружина отдолу с повод 20-30 см на косъм 3 царевички.
Откъм риболов почнаха епизодични червеноперки,извадихме няколко костура и само единия колега 2 таранки, винаги съм хващал за първи път не хванах нито една къде са не знам.
На дънните един удар За цял ден но нереализиран.
Нека снимките говорят:

Колегите се потопиха малко да се разхладяъ

В края на риболова направихме едно почиставане по брега беше уникална свинщина.ще помоля всички колеги почиствайте след вас..

Ето го и улова вЗехме само част от него другото обратно

И така .. Ако имам правописни грешки моля да бъда извинен правих темата от тела компа ми е на ремонт. Поздрави
))

ТоЗи язовир винаги сутрин е изключително красив.Намерихме място и започнаха приготовления окол нас имаше само едни колеги от русе .А край върбите беше лудница каравани палатки и тн.Захранихме мястото ,като целта ни беше каракуда, и другите мирни риби ,търсехме ги с мач .да отбележа язовира си е пълен и онези досадни треви ,в които постояно се къса линията бяха близко на 3-4 метра.

Хвърлихме и дънни въдици ,моята беше пружина отдолу с повод 20-30 см на косъм 3 царевички.
Откъм риболов почнаха епизодични червеноперки,извадихме няколко костура и само единия колега 2 таранки, винаги съм хващал за първи път не хванах нито една къде са не знам.
На дънните един удар За цял ден но нереализиран.
Нека снимките говорят:

Колегите се потопиха малко да се разхладяъ

В края на риболова направихме едно почиставане по брега беше уникална свинщина.ще помоля всички колеги почиствайте след вас..

Ето го и улова вЗехме само част от него другото обратно

И така .. Ако имам правописни грешки моля да бъда извинен правих темата от тела компа ми е на ремонт. Поздрави

Re: Бели лом релаксс
Добро представяне.
- vladobe
- научил се да хвърля
Има хора на който не бута вие се оплаквате от средните
хахах приятен излет

"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
В момента Лома дава много. Вчера и аз бях. Предимно червеноперка се лови, тук там някоя каракуда. Вчера на блесна хванах една бяла и един костур, но малки и си плуват обратно. Иначе хубаво време много хора и взехме някоя по-едра рибка за вкъщи. 

- ydobrev75
- разбира нещата
браво,момчета
по-важно е ,че сте разчистили мястото си след риболова 

- antivik
- кандидат преподавател
Бравос млади момци, добър излет, дано да стават повече таквиз кат вас.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Хубав излет се е получил,за съжаление това с боклуците около водоемите в България е повсеместно,преди годни си вземах по една черна торба само за моя боклук,а сега вземам по 2,3 и винаги ги пълня до горе с какво ли не,най-тъпото е,че след седмица на същото място е същата мръсотия.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Браво момчета за хубавият репортаж.Колкото до боклука,това е културата на повече българи.Това показва на какво прилича и домът им.Щом сред природата хвърлят безразборно отпадъци ,то и в къщите им сигурно е мизерия.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Браво младежи ,кефитеме............. 

- hristo2201
- новобранец
Браво! Бели лом бе любимият ми язовир когато бях ученик
страхотно сте си изкарали и рибка за тигана доволно, а и боклук сте събрали