Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
колеги а можете ли да ме упътите горе долу къде да търсим места
Последно промяна от jiha_2003 на Нед Юни 30, 2013 12:43 pm, променено общо 1 път.
С една дума - в момента са настъпили спокойни дни за амурите на "Сопот"Menkata написа: Да звънне на управителката да ме пусне от работа,в момента съм сам останал служител и поемам всички смени в хотела докато намерят 2-ри човек.Освен да пусна по куриер Тетевенската.Съжелявам отново не зависят от мен тези неща.Знам ,че сте там и на мен ми се иска да поразпусна но уви
.Ракията няма да избяга сериозен човек съм се до края на сезона ще се видим живи и здрави

- MITKO70
- кандидат преподавател
От към софийския път места много и все равностойни ,от към Желязна също,ползвай Гугъл мапсjiha_2003 написа:колеги а можете ли да ме упътите горе долу къде да търсим места

Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
След 30ч.дъжд ,времето се оправи ,изгря слънце ,но вятъра ураган ,на пориви.Поне има някаква полза от дъжда,язовира качи доста,около 30см. по вертикал и 2 м. по брега.

Сутринта ходих за хляб и слязох на паметника,за съжаление си развалих настроението.Мястото го оставихме перфектно чисто ,на 18.05 след почистването с Данчо и компания.Но някой СВИНЕ !!!са били там,има следи от 2-3 палатки,каравана окопавана.Абе как ви даде сърце да направите това сметище на 3-4 м. от водата,БОКЛУЦИ МРЪСТНИ
Ако някой се припознае да е бил там ,миналия месец,да ........

За риболова ,щом не казвам нищо ,значи няма нищо

Сутринта ходих за хляб и слязох на паметника,за съжаление си развалих настроението.Мястото го оставихме перфектно чисто ,на 18.05 след почистването с Данчо и компания.Но някой СВИНЕ !!!са били там,има следи от 2-3 палатки,каравана окопавана.Абе как ви даде сърце да направите това сметище на 3-4 м. от водата,БОКЛУЦИ МРЪСТНИ

За риболова ,щом не казвам нищо ,значи няма нищо

- Menkata
- фен клуб-скобар
Бахти бунището са направили тея.Както казва Митко ,ако се припознаят в това което са направили....да знаят че и аз съм теглил благословията и съм и запалил свещичка в църкавата да имат по голяма слука тая година 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е такова хубаво място от язовира ,какви хора са бе ,не може да го проумеем.Тия сигурно и в тях така живеят и им е така пред блока ,къщата
Както казваше бай Васил на яз.Искър ,като дойдат такива събота и неделя,"е ги идват травеститите" и вярно ,след всеки такъв -боклук,личат си,нищо че карат лъскави коли 

Мите,там баха два буса,мамицата им,педераси,как не скокнахме в събота,ей заради това ще затваряме пътищата.
,Май следващия път ще обикалям по брега и ще пиша номера,а след туй

Риба къща няма.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Навсякъде са такива "свине" !!!!!!!
И няма спасение,
Затова чистя и паля боклука, когато е в повече !
Защото това са дегенерати,
Нито разбират, нито могат да бъдат приучени - просто част от българската действителност !
И няма спасение,
Затова чистя и паля боклука, когато е в повече !
Защото това са дегенерати,
Нито разбират, нито могат да бъдат приучени - просто част от българската действителност !
Ще я разберат г-н Петков,но ще има и бой там,заминали си набързо,нема да ми се правят на велики,там има условие,чистота и пак чистото,ще набием някой и ще разберат,модераторите да ме трият око решат,че 50г съм на тоз язовир,и искам да няма говеда по брега на който съм израснал,а водя сина да им събира боклуците.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не знам Дака,само от тези ли е боклука ,ти си го видял мястото преди да дойда,но е голям.Точно като бусове са нивелирани,подкопавани са едните гуми.Вземи му драсни клечката ,че ще продължат да го трупат.А водата го приближава,още качва,днес придаде още 30-40см.,има вече 3м. от събота насам е качил,пак местих пръчките назад.Това от мен ,утре вдигам табора,до другия път.Няма да го оставим язовира ,някакви БОКЛУЦИ да го осерат 

Мите,желая лек път,чакам те но този път аз ще казвам къде,боклука ще го оправим,ние да сме здрави,но събирам групата и
няма да им позволя,пиши как е пътя на излизане след контейнера,че точно тез боклуци от там са излезли,с джиповете ,правили са й офроуд къде Богомил.Като видях водато и се хванах за главата,що ли,10м изгребвах над наилона от басейна вода около 70л. на 3 кв.м. в неделя по обед,ЧАКАМ ВИ.
..

..
Риба къща няма.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Привет риболовни гвардейци! Вече ще мога да ви чета, пък и да понаписвам по нещо, защото в Г.Желязна в Културният дом има вече интернит клуб! Та един-два пъти седмично ще ви чета и ще споделям наблюденията си! Сега съм в София за "стипендията" и да попълня интендантсвото си! Но утре съм отново в центъра на земният Рай! Тази година нямах възможност да се видя с Данчо на откриването на сезона! Ние тогава чистихме нерагламентирани сметища в землището и аз бях с двама души на едни бунища в дерето, което се влива в Голямият Резван/ патичарника/. Тогава ИАРА направи освен празненството и зарибяване с 5000 пъстървички в Топля. Съжалявам, но нямаше как да отида при тях защото пътят до тях бе 6-7км. пешком! Това го пиша на колегите дато не знаят за тазгодишните зарибявания. Знам, че Йоско и Светлето таз година планират от Троян зарибяване на поотраснали хищни риби! От ИАРА пък предвиждат зарибяване с шаранчета по 10-15г. Дано да няма лакомници, които да пълнят пликове с зарибителният материял ! В минали години така е било унищожавано голямо количество педарки шаранчета! Е ако такъв хванат хората но д-р Найденов си го отнася без милост, че бил стар или гладен! Аз за себе си нямам още с какво да се похваля! Дребосък и три сулки едва преминали мерната граница, но веднъж като бях в плиткото на 0.5 м. дълбочина в средата на язовира бях силно разклатен с лодката от вълни създадени от любопитен амур над 15кг. Въртопите бяха, като от витлото на скутер и вдигнаха мътилка от дъното. Обърна се на едно весло разстояние но зад мен и не го видях! За нивото на язовира на око ще ви кажа, че е на 1.5м. под миналогодишното максимално ниво и на около 2.5м.под нивото от което започва изтичане по отливният канал на стената! Имам сведения за десетина амура уловени от приятели и познати през месеца в порядъка на 15-27 кг. и няколко добри шарани, но се иска дежурене по 10-15дни и захранване на едно и също място. Преди седмица връщайки се от гъбобер видях ята от оклей и дребен костур на стръмният бряг под гората между Дълбокият залив/дядо Банчо/ и Патичарника! Сега е гъбарско време и съм оставил рибоците да наедряват на спокойствие, но съм насушил 0.5кг. манатарка, стерилизирал 15 буркана "омния" с пачи крак, манатарки и булки, а маринованите манатарки, булки, и хлебна млечница са двайсетина! То приятелите ми почнаха да ми идват на гости заради тез мезета!
Менка, мисля че те видях като хвана сниманият амур, защото точно тогава минавах с лодката си към плиткаша за каракудели! Гледах ви с бинокъла! Освен теб там имаше още един човек, който дойде от палатките с кеп, а после дойде и още един! Имахте строена батарея на стойки и лодка!
Ще ми е драго , ако някой от вас ми се обади да топим найлона заедно или да пробваме мезетата! Телефонът ми е в указателя на форума!
Менка, мисля че те видях като хвана сниманият амур, защото точно тогава минавах с лодката си към плиткаша за каракудели! Гледах ви с бинокъла! Освен теб там имаше още един човек, който дойде от палатките с кеп, а после дойде и още един! Имахте строена батарея на стойки и лодка!
Ще ми е драго , ако някой от вас ми се обади да топим найлона заедно или да пробваме мезетата! Телефонът ми е в указателя на форума!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес една група са се върнали и ми разказа за местен ,който на косене е хванал един амур 15кг и друг е изпуснал и после е бил изгонен . Почнаха като толослопи да ги ловят вече амурите , щом ги виждат , че пасът

Хубаво де, ами като се запали боклукът, някои неща в него може да отделят токсини!яз,Сопот написа:Мите,там баха два буса,мамицата им,педераси,как не скокнахме в събота,ей заради това ще затваряме пътищата.![]()
![]()
,Май следващия път ще обикалям по брега и ще пиша номера,а след туй
![]()
Иначе и мен ме е яд на свинете -
те със сигурност не са риболовци като риболовци, най-вероятно ако човек ги пипне, може да открие сума ти нарушения!
Истинските рибари ценят природата не само на думи - шапка им свалям на такива!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Дака,пътя за излизане след контейнера беше ок вчера,излязох без проблем.По-добър беше сутринта след дъжда,от този който слиза на паметника.
Водата продължаваше да качва вчера,стойките пак във вода бяха,някъде по 50см.качва,от неделя качи 3-4м.по брега ,но има още докато стигне миналата година,тогава беше на 4-5м.пред дървото при паметника.Вчера точно започна да покрива тръбата.Доста риби са се извадили в тънкото миналия месец,ще тръгне и по другата част на язовира.Хубава новина е че ще има някакво зарибяване
Здрасти бат Веско,другия път ще ти се обадя непременно,че сега бях без двигател на лодката ,а и време случих,мани
Идеята ми за банкова сметка и да събираме там средства за зарибяване остава отворена!
Водата продължаваше да качва вчера,стойките пак във вода бяха,някъде по 50см.качва,от неделя качи 3-4м.по брега ,но има още докато стигне миналата година,тогава беше на 4-5м.пред дървото при паметника.Вчера точно започна да покрива тръбата.Доста риби са се извадили в тънкото миналия месец,ще тръгне и по другата част на язовира.Хубава новина е че ще има някакво зарибяване

Здрасти бат Веско,другия път ще ти се обадя непременно,че сега бях без двигател на лодката ,а и време случих,мани