Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Получих инфо от Пясъка ! Рибата неще и неще ! На откриването е дала някоя риба и тва е ! Просто след 15-20 дена явно ще тръгне, както стана и миналата година !
Привет колега , за съжаление на Пясъчник последните 10 години все неще , и немисля че вината е в нас !!!
Има ли някоин информация кой стопанисва язовира и кой трябва да бъде подведен под отговорност за безнаказаното марудерство извършвано от бракониерите в комбина със правораздавателните органи които трябва да охраняват този и други водовми !!!!
Защото сериозно ми писна на ку........ра да слушам само извинения че няма пари , че все някой бил предупредил бракониерите и тъпизми от този род !!!
Смятам че трябва да се намери виновника , а не дасе чудим що некълве ???
Има ли някоин информация кой стопанисва язовира и кой трябва да бъде подведен под отговорност за безнаказаното марудерство извършвано от бракониерите в комбина със правораздавателните органи които трябва да охраняват този и други водовми !!!!
Защото сериозно ми писна на ку........ра да слушам само извинения че няма пари , че все някой бил предупредил бракониерите и тъпизми от този род !!!
Смятам че трябва да се намери виновника , а не дасе чудим що некълве ???
-
- ще става разбирач
Те са по високите постове в ИАРА.
-
- ще става разбирач
Има ли вода в тоя язовир?Зимата беше много ниско нивото.
-
- разбира нещата
Има си вода
Минала е скалите на Беловица 

-
- ще става разбирач
А рибата как е,обажда ли или не!?
Сега по Антона е по-хава като че ли.
Сега по Антона е по-хава като че ли.

-
- разбира нещата
Все още е умряла работа на Пясъка, а на Антона само хищник 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги имам питане относно "Пясъка".Мисля след няколко дни със сина ми да отидем там да пренощуваме,обаче не съм запознат много с язовира.Много моля за съвет къде би било удобно да се нощува!Хубаво е да има достъп за кола,защото нямам палатка и ще сме само с комбито.И последно,понеже не знам имената на местностите,ако някой иска да помогне,нека отбележи на снимката удоби местенца!

Благодаря предварително!!!

Благодаря предварително!!!

-
- разбира нещата
Ето ги местата, като на очертаното,което е по близо до стената пътя е уникален
И ако завали нямаш никакъв шанс да затънеш. Докато на другите две, ако завали има вероятност да видиш зор с излизането

Колеги ходих 3 излета от откриването до сега и нямаме удър.На откриването бяхме на Беловешкия ръкав за 5 дни ище 2 пъти за по 2 дни!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Много благодаря за бързия отговор!В предишния пост забравих да пиша,че се надявам да става и някакъв риболов а не само пикник.
В тоя ред на мисли на каква риба мога да се надявам на въпросното място?

Ами ние гоним само шаран на разпъване,но сме настоятелни и този уикенд отиваме за 4 дни пак.Колкото и мазохистично да звучи.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Така е.x8alpha написа:Ами ние гоним само шаран на разпъване,но сме настоятелни и този уикенд отиваме за 4 дни пак.Колкото и мазохистично да звучи.![]()
![]()

междудругото миналата седмица излизаше червеноперка шамарче на фидер на 20 мин.това беше бонус ама аз тях не ги броя.излет без ШАРО го пиша валат.

- st_piskov
- ще става разбирач
На Пясъка си има риба,трябва да знае човек къде да я търси!От откриването до сега последните 5-6 дена ,където няма удари!