Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ
РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ
Здравейте колеги!
Моят излет се състоя вчера до село Белозем- ''Кисимови дупки''......не бяхме чист валат,тъй като бях с приятели.Общо 5-ма на брой.Отидохме с очакване да си хванем по някоя по едра рибичка ама уви.Сутринта от 6ч. до следобед до 16ч....равносметката показа 7-8 каракудки по около шамарче и по-малки + 2 червеноперки със същата големина.Улувът беше на плувки,на дънните монтажи нищо,нито удър,бяхме пуснали и 2 тапи за щуки че имало доста ама и там греда.Поне хванахме...хубав ТЕН
Моят излет се състоя вчера до село Белозем- ''Кисимови дупки''......не бяхме чист валат,тъй като бях с приятели.Общо 5-ма на брой.Отидохме с очакване да си хванем по някоя по едра рибичка ама уви.Сутринта от 6ч. до следобед до 16ч....равносметката показа 7-8 каракудки по около шамарче и по-малки + 2 червеноперки със същата големина.Улувът беше на плувки,на дънните монтажи нищо,нито удър,бяхме пуснали и 2 тапи за щуки че имало доста ама и там греда.Поне хванахме...хубав ТЕН

- ydobrev75
- разбира нещата
Re: РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ
колеги пишат ,че са доста отарашени
ввсе пак сте имали слука 

-
- новобранец
За тези кисимови дупки големи реклами съм виждал,и на страницата им във фейсбук
,няма да ги пиша тук да не им правя реклама,ама на снимките шарани,амури по 10,15 кила ,щуки чудовища,ама то с повечето платени водоеми е така.Мисля и аз скоро да го посетя че ми е близо ще пиша после как е минало.

Заплащането е смешно,но снимките май вършат работа и капка по капка.....И аз съм се лъгал доста пъти да ходя там-разходка.spetsnaz_80 написа:За тези кисимови дупки големи реклами съм виждал,и на страницата им във фейсбук,няма да ги пиша тук да не им правя реклама,ама на снимките шарани,амури по 10,15 кила ,щуки чудовища,ама то с повечето платени водоеми е така.Мисля и аз скоро да го посетя че ми е близо ще пиша после как е минало.

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат