РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ

Модератори: bobopeli, sapuna

bybok
новобранец
новобранец

РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ

Мнение от bybok »

Здравейте колеги!
Моят излет се състоя вчера до село Белозем- ''Кисимови дупки''......не бяхме чист валат,тъй като бях с приятели.Общо 5-ма на брой.Отидохме с очакване да си хванем по някоя по едра рибичка ама уви.Сутринта от 6ч. до следобед до 16ч....равносметката показа 7-8 каракудки по около шамарче и по-малки + 2 червеноперки със същата големина.Улувът беше на плувки,на дънните монтажи нищо,нито удър,бяхме пуснали и 2 тапи за щуки че имало доста ама и там греда.Поне хванахме...хубав ТЕН :D
Аватар
ydobrev75
разбира нещата
разбира нещата

Re: РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ БЛИЗО ДО ПЛОВДИВ

Мнение от ydobrev75 »

колеги пишат ,че са доста отарашени :roll: ввсе пак сте имали слука :drinkers:
spetsnaz_80
новобранец
новобранец

Мнение от spetsnaz_80 »

За тези кисимови дупки големи реклами съм виждал,и на страницата им във фейсбук :D ,няма да ги пиша тук да не им правя реклама,ама на снимките шарани,амури по 10,15 кила ,щуки чудовища,ама то с повечето платени водоеми е така.Мисля и аз скоро да го посетя че ми е близо ще пиша после как е минало.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Другият път по едри риби.
Изображение
mrenku
новобранец
новобранец

Мнение от mrenku »

spetsnaz_80 написа:За тези кисимови дупки големи реклами съм виждал,и на страницата им във фейсбук :D ,няма да ги пиша тук да не им правя реклама,ама на снимките шарани,амури по 10,15 кила ,щуки чудовища,ама то с повечето платени водоеми е така.Мисля и аз скоро да го посетя че ми е близо ще пиша после как е минало.
Заплащането е смешно,но снимките май вършат работа и капка по капка.....И аз съм се лъгал доста пъти да ходя там-разходка. :wink:Избора е мой,но за над 10 посещения един не видях да извади риба над 1кг. Ако си стоиш в къщи по лошо-проба грешка и напред.
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”