Малък Преславец

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

NurhanKemal
новобранец
новобранец

Малък Преславец

Мнение от NurhanKemal »

Колеги някаква информация за блатото край Малък Преславец как,кога,на какво.
karasa
новобранец
новобранец

Re: Малък Преславец

Мнение от karasa »

Колега това лято не съм ходил, но миналото го изкарах там. Като природа е уникално място, като си има и течаща вода, която става за пиене. Има водорасли, които са гниещи в момента май така че, дъната може да ги вадиш по енергично. Миналото лято винаги сме се прибирали с поне 1-на трофейна каракуда около 1кг +/- 300гр. и бол червеноперки, платички. Караса го ловим на дъно, прожинка на куките стеропор може да пробваш и с царевица, но ние нямах ме слука цяло лято на шаран, а трофеите скачат и се виждат че са едри копелета. Рибката понамирисва малко, но все пак ловиш на блато, така де в крайна сметка на масата са оставали само кости. Добри места за риболов са в началото, по към средата в края има някъква станция там не е оферта. От към гората е забранено до колкото помня, а авери са ми казвали, че там се вадят прилични костури. На слука колега! Вземи си нещо стабилно за комари :Д!
NurhanKemal
новобранец
новобранец

Re: Малък Преславец

Мнение от NurhanKemal »

karasa написа:Колега това лято не съм ходил, но миналото го изкарах там. Като природа е уникално място, като си има и течаща вода, която става за пиене. Има водорасли, които са гниещи в момента май така че, дъната може да ги вадиш по енергично. Миналото лято винаги сме се прибирали с поне 1-на трофейна каракуда около 1кг +/- 300гр. и бол червеноперки, платички. Караса го ловим на дъно, прожинка на куките стеропор може да пробваш и с царевица, но ние нямах ме слука цяло лято на шаран, а трофеите скачат и се виждат че са едри копелета. Рибката понамирисва малко, но все пак ловиш на блато, така де в крайна сметка на масата са оставали само кости. Добри места за риболов са в началото, по към средата в края има някъква станция там не е оферта. От към гората е забранено до колкото помня, а авери са ми казвали, че там се вадят прилични костури. На слука колега! Вземи си нещо стабилно за комари :Д!

благодаря эа инфото колега
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”