Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
Re: Инфо за Копринка
В края на седмицата (петък и събота) направих едно хубаво излетче на язовира. Поради жегите лових сутрин от 6-7 часа до към 12 и в петък вечерта от 5 до към 7 завъртях спининга. Накратко излетът се състоеше в следното
:
Търсене на подходящо място в петък сутринта. Не бях ходил от известно време и незнаех какво е нивото и къде ще е добре да се лови, а и беше тъмно рано сутринта та малко се изложих с избора на място. Като цяло първоначално се настаних на крайнонеподходящо място, което след около половин час (след като се съмна и се видя добре) смених с по-удачно (говоря за местата от страната на с. Виден).
Ето го неподходящото място:

и от друг ъгъл:

После смених мястото с това:

и се получи този резултат:

В петък вечерта извадих спининга и пробвах на блесна, но нищо. Смених с едно воблерче и на второ замятане излезе това
:

на следващата сутрин отидох пак на същоно място, малко по-рано и до 11 часа се получи това като резултат:

Гарантирам, че всички рибки, които се виждат на снимките са пуснати живи и здрави, с изключение на бялата, която за съжаление беше хапнала воблера яко и не можах да спася.
За червеноперките използвах стандартна захранка за червеноперка, смесена с един пакет бисквита с аромат на ванилия. Захранката - нищо особено, българска от около 2-3 лева пакета, но както се вижда ефикасна. Вътре сложих и около 100-150 грама бял червей. За стръв - грозд бели червейчета (3-4 на куката).
Надявам се да съм бил полезен за следващата седмица.
На слука на всички!!!

Търсене на подходящо място в петък сутринта. Не бях ходил от известно време и незнаех какво е нивото и къде ще е добре да се лови, а и беше тъмно рано сутринта та малко се изложих с избора на място. Като цяло първоначално се настаних на крайнонеподходящо място, което след около половин час (след като се съмна и се видя добре) смених с по-удачно (говоря за местата от страната на с. Виден).
Ето го неподходящото място:
и от друг ъгъл:
После смених мястото с това:
и се получи този резултат:
В петък вечерта извадих спининга и пробвах на блесна, но нищо. Смених с едно воблерче и на второ замятане излезе това

на следващата сутрин отидох пак на същоно място, малко по-рано и до 11 часа се получи това като резултат:
Гарантирам, че всички рибки, които се виждат на снимките са пуснати живи и здрави, с изключение на бялата, която за съжаление беше хапнала воблера яко и не можах да спася.
За червеноперките използвах стандартна захранка за червеноперка, смесена с един пакет бисквита с аромат на ванилия. Захранката - нищо особено, българска от около 2-3 лева пакета, но както се вижда ефикасна. Вътре сложих и около 100-150 грама бял червей. За стръв - грозд бели червейчета (3-4 на куката).
Надявам се да съм бил полезен за следващата седмица.
На слука на всички!!!
-
- новобранец
Здравейте!Някой може ли да ми каже за нивото на язовира?Става въпрос за местата в гората от към пътя за Павел Баня.Мислим да ходим на палатки там,а пътя дето минава покрай язовира когато е пълен се залива от водата.
jordan.markov написа:Здравейте!Някой може ли да ми каже за нивото на язовира?Става въпрос за местата в гората от към пътя за Павел Баня.Мислим да ходим на палатки там,а пътя дето минава покрай язовира когато е пълен се залива от водата.
Миналата седмица се минаваше,но всички места бяха заети/до скалата където пътя свършва/
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
-
- новобранец
ниой ли не е ходил тия дни да каже как е,че утре съм там
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Приятели са били тия дни.Предполагам, че те интересува каракуда и шаран. В устието на реката, с лодка на плувка (ако ти се стои цял ден на слънце и сгънат) излиза по някоя едра каракуда и ако имаш късмет, някое шаранче 1-3 кг.Иначе във върбите дребна каракуда и бабушки. Ама пък сянка.vankata8101 написа:ниой ли не е ходил тия дни да каже как е,че утре съм там

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
-
- новобранец
мерси колега,нямам лодка,затова ще съм на сянка и каквото излезеkita20008969 написа:Приятели са били тия дни.Предполагам, че те интересува каракуда и шаран. В устието на реката, с лодка на плувка (ако ти се стои цял ден на слънце и сгънат) излиза по някоя едра каракуда и ако имаш късмет, някое шаранче 1-3 кг.Иначе във върбите дребна каракуда и бабушки. Ама пък сянка.vankata8101 написа:ниой ли не е ходил тия дни да каже как е,че утре съм тамУспех.
-
- новобранец
в сряда до обяд почти нищо,след обяд тръгнаха дребни каракудки и няколко перки на плувка.Бяхме на съхрането,до нас колеги извадиха рано сутринта шаран около 4кг
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да речем около 2кг 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
така казаха колегите,аз несъм го теглилС.Върбанов написа:Да речем около 2кг
-
- новобранец
ако искате мога да ви кача и снимка ако не вярвате;)
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Здравейте колеги.Интересуваме до къде е нивото на водата на така наречения Слънчев бряг.И как е пътя до там през Горно черковище. 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Пътя е само за джип. Много много е зле вече. През Павел баня е малко по добре. Един приятел има хонда црв. Та той каза че там се стигало само с Паджеро и хеликоптер 

Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- Don4o_62
- учете се от него
какъв слънчев бряг.....сега е залят бряг
,язовира е пълен до горе и прелива от миналите дъждове,оня ден бях на устието на пресялните от към Виден, палатки и музики
,риби няма освен дребна каракуда и сулка чат пат също уклей на плувка, но си иска местата къде да го търсиш 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Вчера след няколко неуспешни опита за щука...търпението ми бе възнаградено.
Резултат 2 броя щуки / 2 кг и 2.4 кг/ Смених 6 вида воблери и блесни. Накрая удари на обикновена щукарска блесна. Имахме и един доста едър екземпляр на който само му видяхме зъбките, но и на това сме доволни.
Благодаря на колегата до мен който ми помогна да извадя първата.
Хищник има не се отказвайте.
Наслука на всички.
Резултат 2 броя щуки / 2 кг и 2.4 кг/ Смених 6 вида воблери и блесни. Накрая удари на обикновена щукарска блесна. Имахме и един доста едър екземпляр на който само му видяхме зъбките, но и на това сме доволни.
Благодаря на колегата до мен който ми помогна да извадя първата.
Хищник има не се отказвайте.
Наслука на всички.
-
- новобранец
От петък до неделя бяхме на Копринка риба почти не излиза ,кълват маломерни шаранчета ,които масово се прибират за съжаление.Всеки ден след 12 часа до вечерта духа ураганен вятър и риболова става истенска мъка.