Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нова предобивка
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Абе да кажа и аз за "вожата" , понеже съм дядо и имам известни наблюдения ...
Да знаете , че като я вържете от единия край и я надуете , пак може да свърши работа , стига да не се убоде някъде .
Има и още едно предимство "вожата" , като стане повече , презерватив не трябва , защото на два ката като се намъкне , тя "материала" сама го изхвърля навънка ... , а най - накрая разбира се става и да се опъне на тъпан , та да бием по него на "мегдана" и да разправяме какво чудо е било преди да виснем тъпана на врата си... !!!
Пък чорапи , ръкавици и др. такива , то си е ширпотреба на този "чуден" кожен материал ... !!!
Да знаете , че като я вържете от единия край и я надуете , пак може да свърши работа , стига да не се убоде някъде .
Има и още едно предимство "вожата" , като стане повече , презерватив не трябва , защото на два ката като се намъкне , тя "материала" сама го изхвърля навънка ... , а най - накрая разбира се става и да се опъне на тъпан , та да бием по него на "мегдана" и да разправяме какво чудо е било преди да виснем тъпана на врата си... !!!
Пък чорапи , ръкавици и др. такива , то си е ширпотреба на този "чуден" кожен материал ... !!!
-
- разбира нещата
Дедо да не бъда голословен,виж за какви ботушки говоримDedy написа:Nedeltcho Delev написа:някой знае ли този материал-вожа от какво е![]()
![]()
![]()
![]()
Знам, знам! Обаче трябва да питаш barutchiata, от къде е купил предобивката, защото ботушите от ВОЖА се носят с жартиери - за да е изпъната ВОЖАТА!

Ееее,златна жена имам,какви коледни подарачета ми прави

-
- разбира нещата
[quote="Dedy"]
Колега Delev, дай повече инфо за вожеризона?
Информация само при такива уславия
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=11356&start=45

Колега Delev, дай повече инфо за вожеризона?
Информация само при такива уславия
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=11356&start=45