Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Незабравими емоции на Великата река Ебро.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Незабравими емоции на Великата река Ебро.
Troli Rapala написа:Екскурзията-Риболовна за Туристи на Ебро за седмица струва минимум 2000левчета,ако се тръгне от България,та си правете сметката за тия пари кво ше фанете там,тук или в Гръцко!![]()
![]()
![]()
Та не хълцайте толко,а правете кинти за платена любов!
![]()
![]()
На Богоров срещу заплащане на по-малко кинти се фащат повече и по-едри шарани от показаните от Ебро!
За два бона кви дестинации и риби има по Русия,Ебро пасти да яде!
Сьомги,Таймени,Черен и Червен хайвер с тонове,па за сомове и шарани проблемите са никакви!
Троли Мроли не виждаш ли,че не ти хващат дикиш постовете.Ти на хората парите и мечтите ли ще броиш

Какво завидя толкова на пичовете не можем да стоплим.Отиди,покажи,разкажи и ще я смятаме за други дестинации.Пък и не са им чак толкова много парите на пичовете щом нямат от вратовръзките за шарани като от твоята снимка.Надявам се и моя и твоите постове да бъдат махнати от темата,защото това е една от най-стилно издържаните теми в сайта.И да я омаскаряваш точно ти пък най-малко право имаш.Потапяй се в троленето и продължавай да споделяш къде има по-добри дестинации за риболов може и да пейстнеш линка към клипа който си гледал защото ме съмнява да си ходил там където изброяваш.И ако нямаш какво градивно да кажеш затвори вратата от външната страна ако обичаш.Капиш.
-
- научил се да хвърля

-
- научил се да хвърля
Troli Rapala написа:Екскурзията-Риболовна за Туристи на Ебро за седмица струва минимум 2000левчета,ако се тръгне от България,та си правете сметката за тия пари кво ше фанете там,тук или в Гръцко!![]()
![]()
![]()
Та не хълцайте толко,а правете кинти за платена любов!
![]()
![]()
На Богоров срещу заплащане на по-малко кинти се фащат повече и по-едри шарани от показаните от Ебро!
За два бона кви дестинации и риби има по Русия,Ебро пасти да яде!
Сьомги,Таймени,Черен и Червен хайвер с тонове,па за сомове и шарани проблемите са никакви!
Замълчи бе,трол!
Никой не ти иска невзрачното мнението!Няма форум където да не сереш,завистливо същество си!
Поздравления за излета ,колеги!
- barutchiata ©
- Администратор
Поздравления за риболова батковци, както и за отлично поднесения разказ! Желая ви още по големи да ги хващате!
А на ТРОЛИ ще отговоря с това което е казал един гениален българин Атанас Буров
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава”.

А на ТРОЛИ ще отговоря с това което е казал един гениален българин Атанас Буров

- Батко Емо
- разбира нещата
Велик българин не е Буров а Хампацурянbarutchiata © написа:Поздравления за риболова батковци, както и за отлично поднесения разказ! Желая ви още по големи да ги хващате!![]()
![]()
![]()
А на ТРОЛИ ще отговоря с това което е казал един гениален българин Атанас Буров![]()
![]()
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава”.

Уникален разказ и риболов 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хахахаха, същата работа съм и аз ... дума не ми идва на проЗтата глава да я кажа след този репортаж ... ти мани рибите, ми глей само кви пейзажи и риболовни места ... утринна гледка в просеката между дърветата към спокойната река ... Баси .. думите ги няма, верно, ама кефа е тука!! Кефите ме ЯКО, момци!Красимир Атанасов написа:От половин час се опитвам да напиша смислен и заслужаващ коментар но не мога затова от мен само един
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- antivik
- кандидат преподавател
А какво да кажем за тези вилички и бунгала,.....седят си покрай водата и няма ни един мангал да им гътне вратите и да ги изнесе чак до арматура и каманякmita4eto написа: Хахахаха, същата работа съм и аз ... дума не ми идва на проЗтата глава да я кажа след този репортаж ... ти мани рибите, ми глей само кви пейзажи и риболовни места ... утринна гледка в просеката между дърветата към спокойната река ... Баси .. думите ги няма, верно, ама кефа е тука!! Кефите ме ЯКО, момци!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми то с такива подводни зверове, как да тарашат манговците ... Ха са попаднали на стопанина, ха са станали на захранка за следващите риболовци
Мани, цял ден ме държи тоя репортаж ... и без това съм отдавна умствено нейде по водните шири, сега тотално се отнесох

Мани, цял ден ме държи тоя репортаж ... и без това съм отдавна умствено нейде по водните шири, сега тотално се отнесох

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
-
- новобранец
Риболовстващите от лодка - на кльонк и с воблери бяха значително повече от риболовстващите от брега. Не мога да кажа какъв успех имаха, но имаше лодки от всякакви националности - германци, белгийци, холандци, руснаци....levski88 написа:Жестоко! Напълнихте ми душата. До година сме запланували Май месец да посетим същата дестинация. Мене ме интересува как върви риболова на кльонк, не срещна ли колеги с лодките?
Като цяло, докато бяхме там, всички споделяха че момента за риболов на сом все още не бил настъпил - трябвало още малко топло.
Браво момчета
,ще е ли проблем да ви търся за по-подробно имфо...

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Vesko1
- сериозен играч
Този излет го четох наскоро в един друг форум.....но и тук ще кажа същите думи както и там.
Изключително подробен,изпълнен с емоции и снимки репортаж.Браво на колегите.Такова нещо рядко може да се прочете във форума.А рибите са супер..С ръка на сърцето казвам ,че съм чел най много 2 или 3 подобни....това си е един абсолютен пътеводител за всички ,които искат да преживеят незабравими мигове на р.Ебро.Дано темата се запази достатъчно дълго време със снимките и повече хора да и се насладят.
Кеф отвсякъде е бил вашия излет пичове....завиждам ви благородно.Дано и аз някой ден да посетя тази дестинация и се насладя на подобни на вашите преживявания..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тоя па...ти къде излетя бе мой? Кое не ти хареса в пътешествието на колегите? Това че са си изкарали невероятно, съчетвайки пътешествие с риболов и коняк с пури или к'во? Айде аз имам 2000 левчета, води ме да хващаме таймени в Русия? Ти въобще стъпвал ли си на риболов там??Troli Rapala написа:Това не е Риболов,а Туризъм и кихане на грешни кинти!![]()
![]()
Да се дигнеш от Англия до Ебро за сума ти пари,па да дириш шарани е доста иронично при положение,че шаранджийството е национален риболов за ингилизите!
![]()
Умните ингилизи-риболовци не одят до Ебро за миризливи риби,щот ловят Конгъри,Трески и ....в Атлантик-Оушъна!
![]()
Ето ви истински шарани от България-диви,та диви!
![]()
Чудесен излет сте си спретнали.Не ми е ясно само едно-какви са тези пищящи аванси?
Питам,защото миналата година бях на почти същото място-на около 10 км под моста в началото на август.Нивото беше с поне 3 метра надолу ако правилно преценявам по снимките,излизаха шаранчета по 15-16 кила,ма буквално излизаха,аз не съм шаранджия,но никакво удоволствие от ваденето не изпитах
.
В Каспе има един магазин "Горила",не знам как не сте го видяли,има всичко за ядене вътре и лед също.Завиждам ви за хамона-УНИКАЛНО мезе,много алкохол пие
.
Живи и здрави,пак да отидем!
Питам,защото миналата година бях на почти същото място-на около 10 км под моста в началото на август.Нивото беше с поне 3 метра надолу ако правилно преценявам по снимките,излизаха шаранчета по 15-16 кила,ма буквално излизаха,аз не съм шаранджия,но никакво удоволствие от ваденето не изпитах

В Каспе има един магазин "Горила",не знам как не сте го видяли,има всичко за ядене вътре и лед също.Завиждам ви за хамона-УНИКАЛНО мезе,много алкохол пие

Живи и здрави,пак да отидем!