Незабравими емоции на Великата река Ебро.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: Незабравими емоции на Великата река Ебро.

Мнение от Красимир Атанасов »

Troli Rapala написа:Екскурзията-Риболовна за Туристи на Ебро за седмица струва минимум 2000левчета,ако се тръгне от България,та си правете сметката за тия пари кво ше фанете там,тук или в Гръцко! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та не хълцайте толко,а правете кинти за платена любов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: На Богоров срещу заплащане на по-малко кинти се фащат повече и по-едри шарани от показаните от Ебро! :wink: За два бона кви дестинации и риби има по Русия,Ебро пасти да яде! :idea: Сьомги,Таймени,Черен и Червен хайвер с тонове,па за сомове и шарани проблемите са никакви! :wink:

Троли Мроли не виждаш ли,че не ти хващат дикиш постовете.Ти на хората парите и мечтите ли ще броиш :?: Ти си като циганина къде питал авера си хляб сирене и домати ял ли си :?: Другия му отговаря не,но брат ми е гледал как един друг е ял :idea:
Какво завидя толкова на пичовете не можем да стоплим.Отиди,покажи,разкажи и ще я смятаме за други дестинации.Пък и не са им чак толкова много парите на пичовете щом нямат от вратовръзките за шарани като от твоята снимка.Надявам се и моя и твоите постове да бъдат махнати от темата,защото това е една от най-стилно издържаните теми в сайта.И да я омаскаряваш точно ти пък най-малко право имаш.Потапяй се в троленето и продължавай да споделяш къде има по-добри дестинации за риболов може и да пейстнеш линка към клипа който си гледал защото ме съмнява да си ходил там където изброяваш.И ако нямаш какво градивно да кажеш затвори вратата от външната страна ако обичаш.Капиш.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
smillo9123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smillo9123 »

:prayer: Браво момчета страхотен излет сте направили ,страхотно разказан . Дано за напред да има повече така разказани риболовни приключения и ви пожелавам още многоо такива излети !
Изображение
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

Troli Rapala написа:Екскурзията-Риболовна за Туристи на Ебро за седмица струва минимум 2000левчета,ако се тръгне от България,та си правете сметката за тия пари кво ше фанете там,тук или в Гръцко! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та не хълцайте толко,а правете кинти за платена любов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: На Богоров срещу заплащане на по-малко кинти се фащат повече и по-едри шарани от показаните от Ебро! :wink: За два бона кви дестинации и риби има по Русия,Ебро пасти да яде! :idea: Сьомги,Таймени,Черен и Червен хайвер с тонове,па за сомове и шарани проблемите са никакви! :wink:

Замълчи бе,трол!
Никой не ти иска невзрачното мнението!Няма форум където да не сереш,завистливо същество си!
Поздравления за излета ,колеги!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Поздравления за риболова батковци, както и за отлично поднесения разказ! Желая ви още по големи да ги хващате! :D :D :D

А на ТРОЛИ ще отговоря с това което е казал един гениален българин Атанас Буров :arrow: :arrow: :arrow: "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава”.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

barutchiata © написа:Поздравления за риболова батковци, както и за отлично поднесения разказ! Желая ви още по големи да ги хващате! :D :D :D

А на ТРОЛИ ще отговоря с това което е казал един гениален българин Атанас Буров :arrow: :arrow: :arrow: "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава”.
Велик българин не е Буров а Хампацурян :lol: Репортажа кефи,имат възможност пичовете,ловят.Какво по-хубаво от това :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Уникален разказ и риболов :prayer:
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

красота
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Красимир Атанасов написа::shock: От половин час се опитвам да напиша смислен и заслужаващ коментар но не мога затова от мен само един :prayer:
Хахахаха, същата работа съм и аз ... дума не ми идва на проЗтата глава да я кажа след този репортаж ... ти мани рибите, ми глей само кви пейзажи и риболовни места ... утринна гледка в просеката между дърветата към спокойната река ... Баси .. думите ги няма, верно, ама кефа е тука!! Кефите ме ЯКО, момци!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

mita4eto написа: Хахахаха, същата работа съм и аз ... дума не ми идва на проЗтата глава да я кажа след този репортаж ... ти мани рибите, ми глей само кви пейзажи и риболовни места ... утринна гледка в просеката между дърветата към спокойната река ... Баси .. думите ги няма, верно, ама кефа е тука!! Кефите ме ЯКО, момци!
А какво да кажем за тези вилички и бунгала,.....седят си покрай водата и няма ни един мангал да им гътне вратите и да ги изнесе чак до арматура и каманяк :twisted: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Ми то с такива подводни зверове, как да тарашат манговците ... Ха са попаднали на стопанина, ха са станали на захранка за следващите риболовци :D
Мани, цял ден ме държи тоя репортаж ... и без това съм отдавна умствено нейде по водните шири, сега тотално се отнесох :D
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
i.tsvetkov
новобранец
новобранец

Мнение от i.tsvetkov »

levski88 написа:Жестоко! Напълнихте ми душата. До година сме запланували Май месец да посетим същата дестинация. Мене ме интересува как върви риболова на кльонк, не срещна ли колеги с лодките?
Риболовстващите от лодка - на кльонк и с воблери бяха значително повече от риболовстващите от брега. Не мога да кажа какъв успех имаха, но имаше лодки от всякакви националности - германци, белгийци, холандци, руснаци....
Като цяло, докато бяхме там, всички споделяха че момента за риболов на сом все още не бил настъпил - трябвало още малко топло.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Браво момчета :smt038 :smt038 :smt038 ,ще е ли проблем да ви търся за по-подробно имфо...
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Този излет го четох наскоро в един друг форум.....но и тук ще кажа същите думи както и там.
Изключително подробен,изпълнен с емоции и снимки репортаж.Браво на колегите.Такова нещо рядко може да се прочете във форума.А рибите са супер..С ръка на сърцето казвам ,че съм чел най много 2 или 3 подобни....това си е един абсолютен пътеводител за всички ,които искат да преживеят незабравими мигове на р.Ебро.Дано темата се запази достатъчно дълго време със снимките и повече хора да и се насладят.
Кеф отвсякъде е бил вашия излет пичове....завиждам ви благородно.Дано и аз някой ден да посетя тази дестинация и се насладя на подобни на вашите преживявания..
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Troli Rapala написа:Това не е Риболов,а Туризъм и кихане на грешни кинти! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Да се дигнеш от Англия до Ебро за сума ти пари,па да дириш шарани е доста иронично при положение,че шаранджийството е национален риболов за ингилизите! :mrgreen: :mrgreen: Умните ингилизи-риболовци не одят до Ебро за миризливи риби,щот ловят Конгъри,Трески и ....в Атлантик-Оушъна! :wink: :drinkers:Ето ви истински шарани от България-диви,та диви! :wink:
Тоя па...ти къде излетя бе мой? Кое не ти хареса в пътешествието на колегите? Това че са си изкарали невероятно, съчетвайки пътешествие с риболов и коняк с пури или к'во? Айде аз имам 2000 левчета, води ме да хващаме таймени в Русия? Ти въобще стъпвал ли си на риболов там??
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

Чудесен излет сте си спретнали.Не ми е ясно само едно-какви са тези пищящи аванси?
Питам,защото миналата година бях на почти същото място-на около 10 км под моста в началото на август.Нивото беше с поне 3 метра надолу ако правилно преценявам по снимките,излизаха шаранчета по 15-16 кила,ма буквално излизаха,аз не съм шаранджия,но никакво удоволствие от ваденето не изпитах :oops: .
В Каспе има един магазин "Горила",не знам как не сте го видяли,има всичко за ядене вътре и лед също.Завиждам ви за хамона-УНИКАЛНО мезе,много алкохол пие :drinkers: .
Живи и здрави,пак да отидем!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”