Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Хванали ли са нещо....драсни на ЛС.Антон Тонев написа: Гошо, в момента е на нулата на Кърджали.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Обади му се дали има място за по 3 наши въдици и тогава да правим планове.
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Говорих днес няколко пъти с Геша.Умряла работа отвсякъде.Даже и уклей нямат за да гонят бяла риба.Петър Недев написа:Обади му се дали има място за по 3 наши въдици и тогава да правим планове.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Докато не се разкара калабалъка от там...и не спрат тролингистите да минат 10-15 дни и рибата да се успокои..ще си е умряла работа.Много "вожд"...малко индианец (шаран)....Антон Тонев написа:Говорих днес няколко пъти с Геша.Умряла работа отвсякъде.Даже и уклей нямат за да гонят бяла риба.Петър Недев написа:Обади му се дали има място за по 3 наши въдици и тогава да правим планове.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Утре съм свободен, ама слетобед.В Неделя ще пътувам.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Какво фанахте бре-докладвайте.Аз в Събота се качих при Геша.Взимат много каракудани и тук таме по някое малко шаране-ама много псуват.Като разпънеш на 150 метра и след 10мин изкараш 200гр каракуда
.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Давам прясно инфо за да няма спекулаций.Днес си дойдох от нулата, риба има доста а и доста изкарахме.Имахме около 18 шарански удара от тях 11 прибрахме в живарника по около 1-1,3.Две изтарвани класни риби поради ред причини, 5 риби пуснахме защото за мен бяха малки.Народ и селяндури имаше на мах но сега не става да се напише всичко.Също имахме и доста каракуда.Ако някой иска по подробно инфо мога да отговарям на лични.Снимки ще кача ако ми ги пратят че аз не си носех апарата.
Георги Тенев
Направо умирах от яд ти казвам!Но на по голямата стръв, не взема а на по малка вземаха и тия тъпи каракуди и расперчоци.Антон Тонев написа:Какво фанахте бре-докладвайте.Аз в Събота се качих при Геша.Взимат много каракудани и тук таме по някое малко шаране-ама много псуват.Като разпънеш на 150 метра и след 10мин изкараш 200гр каракуда![]()
![]()
![]()
![]()
.
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Па я фанах махмурлук и пришки от гребането инак от къде риба пълно капо и постоянно закачане и късания, праг някакъв ли имаше дървя ли...щоли. ма и мързел голям да търся по-убаво място

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как пълно капо бре Вик ?? Ти не се раздаваше много,много ,но в живарника имаше 10-12 бели риби едната от които доста добра и доволно кустур. Вярно че имаше много гаден праг на 30м от брега и постоянно закачаше. А и за пришките можеше и по злеantivik написа:Па я фанах махмурлук и пришки от гребането инак от къде риба пълно капо и постоянно закачане и късания, праг някакъв ли имаше дървя ли...щоли. ма и мързел голям да търся по-убаво място![]()

- Vesko1
- сериозен играч
Аз в неделя се подлъгах по акъла на един комшия...уж на "ракиджийницата" излизали бели риби по 2 кила....В 7.00ч нормалните хора спят,ние лудите проверяваме" риболовни лакърдии"....та отидох там с 15 броя часовникари,гледам още 15 будали като мен чакат михаля още от 5 сутринта....Заметнах 3 пръта с по един часовникар и по едно олово отзад.....обаче до 10ч нищо не удари,по едно време гледам клечките тръгнаха надолу,явно пуснаха язовира ...и си бих камшика.Загубена работа...

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз другата цялата седмица съм в отпуск.Ако има някой/Вик, го знам, че е на линия/, навит да идем за през седмицата да свирка.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
А-а я си писвам само за моето дередже, улова на другите не го броя. Инак верно имаше улов в живарника.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И 2-мата сте в отпуск. Отивате за цяла седмица горе или на тракиец и къртите шарана:)
- Don4o_62
- учете се от него
вчера се разходих с лодката по ш. поле,звезделина и т.н.лодки като на регата по 5 - 6 наредени
по разливаците дето може се хваща от кораба надоле,колеги с въдици в ръка и кибичат,в ръкава на звезделина и ш. поле,изложба на палатки,направо палатков лагер
направили шамандури на средата на ръкава и мяткат чанти с царевица,що на средата не разбрах
не че видях някой да търчи и да вади,вашто място беше свободно дето бяхте преди закриването,една кола имаше само,другаде ченгел да хвърлиш,ще падне върху някоя въдица,гъста работа
от лодките също не видях да вадят,един до мен хвана една сулка а аз една бяла 2 кг. - теглена вечерта
следобед отидох на горния на чам дере,хептен умряла работа,лодки много,риба не дава,на брега под гробищата имаше 3 - ма,но се печаха а въдиците им бяха хванали паяжини
щях да ходя към арда,но като видях няколко лодки да идват и колегите уклюмали и гледаще жално жално
бих си един един шут,натварих и пътя 

следобед отидох на горния на чам дере,хептен умряла работа,лодки много,риба не дава,на брега под гробищата имаше 3 - ма,но се печаха а въдиците им бяха хванали паяжини

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти