1000см - стигат ли ?

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

От 5 до 10-кой както иска

Мнение от INCUBUS »

Героично е,колеги,10 метра директен.Свят широк,хора разни,предпочитания за риболова-най-различни.В т.ч.и за дължините на прътите.Лично за мен ,дължина над 7 метра от практическа риболовна точка,не ми върши работа - нямаме такава река,нито пък плитчини край брега на познатите ми язовири за преодоляване чрез дължината на телескопа.Даже и 7 метра ми идва като напън - кандисах само,защото събрах парици и си купих "Тика Адвенчър",модел 2006 г.Освен това,за мен риболова не е състезание-представлява почивка не само в нервно-психически план.Защо да се превръща в хамалогия,губи се хармонията и мястото на мускулната сила е редно да е не в сладководния риболов,а в труда или в боди-билдинг залата.Всеки метър в повече на пръта,особено при някъв ветрец,прави мисията не удоволствена,ами мъченическа.По-добре N броя риби по-малко след риболова,но да не се връщам скапан .
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колеги,..............ама нямам си и на идея да правя агитация чрез споделеното от мен за настоящата си покупка :!: :lol: :idea: :wink: Това съм писал на Дядо Коледа ,папкал съм ,слушкал съм,ловкал съм риба /БЕЗ ДОРИ И ДА СЪМ СИ ПОМИСЛЯЛ ЗА БРАКОНИЕРСТВО-ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА/ и той реши да ме ощастливи с този прът :!: :wink: :lol:
А за колегите които смятат ,че риболова с 9-10 м. телескопи е боди-билдинг,ще им кажа :при липса на такива в техния "стилаж" само трябва да ги радва :wink: Ненормалниците нека си ги купуват ,докато нормалниците може и с едно пръчле небрежно цопнато нейде ,пък после цял ден "отмора" и ЧАШО-билдинг :?
Пак повтарям :аз споделям свои намерения , а не пропаганда :!: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

bkd написа:Пак повтарям :аз споделям свои намерения , а не пропаганда :!: :lol:
Питаш Боби,питаш а не споделяш! :arrow: "1000см - стигат ли ?"
Ама ми е интересно защо питаш,след като знаеш отговора! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Митак, питам дотолкова да разбера къде е границата м/у щека и директен :wink: От мойта камбария ,ще ми е много интересна и 11-ка :wink: Но ще видим -поетапно и да събирам опит :!:
Мойта убеденост в тази посока е очевадна,но се радвам и с интерес селектирам "чуждия" опит :!: :idea: :wink: :lol:
Айде сядайте на масите за суха тренировка -все пак утре еНИКУЛДЕН
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Каква марка/модел си му заръчал на дядо ти Коледа.
Дайте малко инфо, преди да ги видиме в действие?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Утре :!: :!: :!: Питаш ли ме какво ми е от вътре :roll: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:?: :?: :?: :?:

Чекаме снимки и впечатления!?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Е сагата за мен свърши -тази на рибите започва :lol:
Глеткам ги пред мен двете красавици и им се радвам :wink: Едната е на Коцето /за мен до болка позната/ ТИКА УИНЪР 9 м.-красота :!: Втората /мойта/ ТИКА ЕКСКЛУЗИВ 10 м. ,9 прешлена/ставки/ ,транспортна д-на 142 см. и само 490 гр :shock: ..Пръчката/мойта/ е с кух връх и аз я оборудвах с жило.За 10-те си метра е значително стегната като строй.
Не ми се занимава със снимки ,защото в сайта на Фишермен ги има :wink:
МНОГО МИ Е ГОТ :lol: :lol: :lol:
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

Честито колега :Д знам как се Чувстваш :Д реcорди да подобриаваш ти пойелавам :Д
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Боби направо не мога да повярвам как точно за рожденият ми ден доиде дълго очакванака поръчка.
Благодаря ти много приятелю за съдеиствието.Пожелавам ти със здраве да си я ползваш а за рибите ти си знаеш. :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ле-ле....ле,да имаш придобивка ,а сезонът да не ти позволява за сефте :oops: Слагам я под елхата -явно там и е мястото..........поне за сега :wink: :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Браво, супер подаръци сте си направили
Със здраве да ги ловите и пролетта ме чакайте на оглед :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Готово :wink: :lol: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”