1000см - стигат ли ?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
1000см - стигат ли ?
А сега да ви запитам ,нормална ли е тази дължина за директен телескоп
Много ми се иска да прочета обосновани мнения 

-
- научил се да хвърля
дългичак е
КОЛЕГА ТРУДНО СЕ ХВЪРЛИЯ СЪС 10 МЕТРА
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: 1000см - стигат ли ?
bkd написа:А сега да ви запитам ,нормална ли е тази дължина за директен телескопМного ми се иска да прочета обосновани мнения
10 метра е сериозна дължина за директен трябва да си самурай за да боравиш с такова нещо..... ако е щека или уйп става но директен само си представи как трябва да вадиш рибата аз лично немога да си го представя бедна ми е фантазията кепа трябва да ти поне с 5 метрова дръжка

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател

Колега bkd,
мисля, че знам какъв риболов имаш в предвив за такъв телескоп. Ако става въпрос за риболов на река, смятам, че подобен вариант е възможен, но задължително трябва да разполагош със стабилен стол, а седнал "изяждаш" около 50-70 см. от дължината. За директен на 10 м. качеството трябва да е най-високо, не се допускат никакви компромиси и цената няма да е никак ниска. За да се избегнат евентуални проблем със замятанията, за линия с плувка под 2-3 гр., дори и при тихо време, трябва да се забрави. Ясно е, че при по-силен вятър риболова с такава въдица е невъзможен. Моя кеп с 6 метрова дръжка (за която съм ти благодарен) ще върши идеална работа за вадене на скобарите. И не на последно място - картата за фитнес, а защо не и за боди билдинг е задължителна!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Нали знаеш че цената на най-хубавите телескопи са .....Ако си земеш телескоп за под 2000лева се едно си си метнал парите във водата.Хубавите телескопи са от 2 хиледи до 3000Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
. За директен на 10 м. качеството трябва да е най-високо, не се допускат никакви компромиси и цената няма да е никак ниска. !
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Много мъка те чака ако се навиеш да пробваш. Аз съм ловил с 9-ка дребна риба при липса на сякакъв вятър и вечерта китките и раменете ме боляха неистово. При такива дистанции щеката е по добро решение. Виждал съм такива въдици, но последните 2 колена ги правят щекерни
А и цената на такова чудо е колкото на среден клас щека. Не на последно място - плувка под 2.5 грама не върши работа. А нали трябва да сме прецизни все пак.

aide nasluka
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Protos_Immortal написа:Нали знаеш че цената на най-хубавите телескопи са .....Ако си земеш телескоп за под 2000лева се едно си си метнал парите във водата.Хубавите телескопи са от 2 хиледи до 3000Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
. За директен на 10 м. качеството трябва да е най-високо, не се допускат никакви компромиси и цената няма да е никак ниска. !

и не на последно място щекарството не е за всеки

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- вече хвърля и на тежко
Protos_Immortal:
Нали знаеш че цената на най-хубавите телескопи са .....Ако си земеш телескоп за под 2000лева се едно си си метнал парите във водата.Хубавите телескопи са от 2 хиледи до 3000
защо бе колега аз в момента ловя с директен на MAVAR 7метра 170 лева ,
пък сам много доволен. мисля че не е нужно да се дават толкова много пари ,като за 100/200/300 лева също има добри
Нали знаеш че цената на най-хубавите телескопи са .....Ако си земеш телескоп за под 2000лева се едно си си метнал парите във водата.Хубавите телескопи са от 2 хиледи до 3000

пък сам много доволен. мисля че не е нужно да се дават толкова много пари ,като за 100/200/300 лева също има добри

КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Protos_Immortal написа:Нали знаеш че цената на най-хубавите телескопи са .....Ако си земеш телескоп за под 2000лева се едно си си метнал парите във водата.Хубавите телескопи са от 2 хиледи до 3000Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Стига приказва глупости, може би се бъркаш с щеките

ivkata написа:Protos_Immortal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не говорим за моята седмица за 10лева

Protos_Immortal ти ако имаш такава въдичка за над 2000 лв дай да направим едно сравнение аз ще съм с ментето от китай а ти с оригинала пак от китай и да видим каква е разликата