Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

съвет при избор ма МАЧ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
съвет при избор ма МАЧ
Колеги, решил съм да си заприходя нов мач. В момента съм с едино трабуко привилег 8-25 на 4.20 и съм си доволен но искам нещо по качествено което да ми доставя повечко кеф
-бюджет 150-200лв може и маааалко отгоре зависи
- акция от 8,10 до към 20 макс 30
- марки и модели от вас
Да каже, че тези днии съм изчел доста по темата относно избор на мач и въпреки това се чувствам доста омотан ....
Благодаря предварително на всички отзовали се!

-бюджет 150-200лв може и маааалко отгоре зависи
- акция от 8,10 до към 20 макс 30
- марки и модели от вас

Да каже, че тези днии съм изчел доста по темата относно избор на мач и въпреки това се чувствам доста омотан ....
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Re: съвет при избор ма МАЧ
Щом ще е втори вземи си някой 3.90 с акция до 15 грама, с параболичен строй и ще имаш кеф.
Шимано, спийд мастер е твоят мач 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
колега ... 150-200 пари с малко отгоре ... няма да ме оправят ... спиид мастера е 400+naskobo написа:Шимано, спийд мастер е твоят мач

-
- новобранец
и по този въпрос мислих доста но ... незнам ще ми допадне ли 3.90 ... предложи някой конкретенmiro253 написа:Щом ще е втори вземи си някой 3.90 с акция до 15 грама, с параболичен строй и ще имаш кеф.
Аз от няколко месеца съм с Focus Cherry https://megafishing.bg/product/1863/vad ... -4-2m.html" onclick="window.open(this.href);return false; и съм доволен.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=78254" onclick="window.open(this.href);return false;
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз в началото на годината си взех Тика Кристал Мач...4,20; 5-15гр. За 180 лв... честно казано е от въдиците, които не бих продал. Държи се прекрасно, усещаш и най-малката рибка как драпа за живота си. Но това е моят опит, ти може и да търсиш нещо по-различно.
- М. Сталев
- разбира нещата
Колега може да погледнеш Tubertini T-mach 6-18 гр ,има хубави отзиви за него
-
- новобранец
колега изчетох я твоята темичкаFeaRLesS написа:Аз от няколко месеца съм с Focus Cherry https://megafishing.bg/product/1863/vad ... -4-2m.html" onclick="window.open(this.href);return false; и съм доволен.

-
- новобранец
хмм... супер, но леко съм резервиран към въдици секънд хенд така да се каже .... но съм я видял и тази обява и я имам впредвид
Благодаря!

-
- новобранец
Т-mach незная къде мога да го погледна ... гледах T-match 2 10-20гр във магазина на Видракс ... хареса ми и е един от варянтите ми но ми отива 100 лв над бюджетаPikeM написа:Колега може да погледнеш Tubertini T-mach 6-18 гр ,има хубави отзиви за него

ribarchetY написа:колега изчетох я твоята темичкаFeaRLesS написа:Аз от няколко месеца съм с Focus Cherry https://megafishing.bg/product/1863/vad ... -4-2m.html" onclick="window.open(this.href);return false; и съм доволен.за марката Focus не знам много ... допада ми това че бланката е Toray даже много ми допада
ако ми кажеш къде в София го продават тоя мач по магазините да отида да го барна ще съм благодарен
http://ribi-abv.bg/contacts.php" onclick="window.open(this.href);return false;
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- научил се да хвърля
tica crystal match на 4.20 5-15 гр е много добра въдица на Валтер Томаш мача който е едно към едно с Тиката а разликата в цената е голяма около 200 лв , понеже съм виждал и двата мача и съм ловил с тях така ,че за тези пари ново това е най-доброто . Но ти си решаваш успех и пиши на кое си се спрял !
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
+1smillo9123 написа:tica crystal match на 4.20 5-15 гр е много добра въдица на Валтер Томаш мача който е едно към едно с Тиката а разликата в цената е голяма около 200 лв , понеже съм виждал и двата мача и съм ловил с тях така ,че за тези пари ново това е най-доброто . Но ти си решаваш успех и пиши на кое си се спрял !