Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- daniel defoe
- разбира нещата
Re: Воблери
Трудничко е с рекламациите, поради това всеки има по една или повече кутии с разни уродливи "воблери", които пътуват гратис в багажницитеdgeto написа:... а след това да направя рекламация в магазина ако не намеря неква провдка кат света ...

p. s. През годините стигнах до извода, че едни 20 -30 работещи фофлера, са предостатъчни - останалото е просто суета ...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Водиш равномерно като през два-три метра правиш пауза две-три секунди .dgeto написа:...Как ловят най-добре с равномерна проводка, туич или с паузи.
Няма начин , мечо Пух е казал "Колкото повече , толкова повече"daniel defoe написа:...p. s. През годините стигнах до извода, че едни 20 -30 работещи фофлера, са предостатъчни - останалото е просто суета ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Я вече намерих разковничетоПавел Иванов написа:Няма начин , мечо Пух е казал "Колкото повече , толкова повече"Ако нямам поне двеста различни воблера когато съм на риболов , то по-добре да не ходя
Друг е въпроса че много пъти само си ги нося а ловя с два-три през излета . Верно че това е доста занижен критерии , щото преди време мъкнех една раница със 700 - 800 примамки в нея , ама вече не хамалувам чак толкоз

п.п. Павка, напоследък много се зарибих по те риболовни канута. Едно такова ще ми даде възможността да се движа между шаварите и да се доближавам до дащните места..... На все отгоре теглото му е толкоз, че мога да си го нося под мишница. Само не зная дали няма да ми се изкриви гръбнака и да ме заболи кръста.... Имаш ли някъФ опит с такова??? Чакам да видя коритото на maznislav

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- daniel defoe
- разбира нещата
На г'син Иванов шерпа е пенсиониран по болест, дискова херния, поради тази причина ходи вече само с 200-300 примамкиVid написа:Я вече намерих разковничетоПавел Иванов написа:Няма начин , мечо Пух е казал "Колкото повече , толкова повече"Ако нямам поне двеста различни воблера когато съм на риболов , то по-добре да не ходя
Друг е въпроса че много пъти само си ги нося а ловя с два-три през излета . Верно че това е доста занижен критерии , щото преди време мъкнех една раница със 700 - 800 примамки в нея , ама вече не хамалувам чак толкоз
Четири въдици ми стоят постоянно в багажника, плюс 4-ри кутишки с примамки... Трите комплекта са за спининг, а четвъртата с най голямата кутишка силиконки за джиг. Съобразно условията, вадя пръчката коя ми е нужна ведно с кутишката и си джиткам.......... При летни условия да мъкна кутишки и въдици на гръб си е чист мазохизъм
![]()
![]()
![]()
п.п. Павка, напоследък много се зарибих по те риболовни канута. Едно такова ще ми даде възможността да се движа между шаварите и да се доближавам до дащните места..... На все отгоре теглото му е толкоз, че мога да си го нося под мишница. Само не зная дали няма да ми се изкриви гръбнака и да ме заболи кръста.... Имаш ли някъФ опит с такова??? Чакам да видя коритото на maznislav

- Павел Иванов
Аз и кану ...... аслъ кът индианец и пишеща машина
По едно време се бях загледал по разни проходилки , ама бързо ми мина мерака , предпочитам да си се мъча от брега .
Инак днес беше типичен ден защо е хубаво да се носят доволно количество примамки . Народ бол и всеки хвърля кофи с ранъ у ряката . Това не значи че последствие лови де . Инак риба си даваше ама много капризно . Постоянно сменяване на примаките , най-ниска успеваемост имаха тези с "по-жива" игра . Смених едно педесет - шейсет примамки за десетина кефала и няколко кустура . Интересното беше че на почти никоя примамка не повтори с изключение на едно Риджи с много странен цвят и Мепс Комет две нули .

Инак днес беше типичен ден защо е хубаво да се носят доволно количество примамки . Народ бол и всеки хвърля кофи с ранъ у ряката . Това не значи че последствие лови де . Инак риба си даваше ама много капризно . Постоянно сменяване на примаките , най-ниска успеваемост имаха тези с "по-жива" игра . Смених едно педесет - шейсет примамки за десетина кефала и няколко кустура . Интересното беше че на почти никоя примамка не повтори с изключение на едно Риджи с много странен цвят и Мепс Комет две нули .
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Даа.. То от брега със Simms-а една мъкааа.
То човек жив да те ожали. 

- Павел Иванов
Ми мъка си е
Особено когато човек е със СИММСо на язовир :

Напъплят го секакви репортерки с цел да го питат що му е толкова дълга дръжката ...... на въдицата де

Напъплят го секакви репортерки с цел да го питат що му е толкова дълга дръжката ...... на въдицата де

Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Тааа чанта в краката, верно ли я мъкнеш напред назад или е част от снимачния екип?
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Кога и къде да го очакваме този филм? И как се казва?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- daniel defoe
- разбира нещата
Това е продължението на "Челюсти", а заради дългата дръжка, ще го прожектират по TV1000f1team написа:Кога и къде да го очакваме този филм? И как се казва?

- stancom
- ще става разбирач
Верно я носи, но я държи на разстояние от някоиVid написа:Тааа чанта в краката, верно ли я мъкнеш напред назад

- Павел Иванов
Тая чанта е с намаленият капацитет примамки които разнасям и в момента , преди това беше една раница , бая тежичкаVid написа:Тааа чанта в краката...

Инак гащеризона може да си се ползва и в кръчмата покрай ряката :

Тоя филм го даваха преди пет години , казваше се нещо от типа "Риболов на Жребчево" , ако и да нямаше много общо с риболова . Не друго ами основното което се вадеше тогава бяха водорасли и разни интересни неща от дънотоf1team написа:Кога и къде да го очакваме този филм? И как се казва?

Взехме много да оспамваме темата и ако не се почне да се споменават воблери , имам усещането че някоЙ модератор може да фане гумата

Павел Иванов
Павел Иванов
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко

-
- ще става разбирач
Двуделния лови прилично щука и имам и кефали на него 

- monzata
- вече хвърля и на тежко
някой има ли мнение за тези реплики на Rippin minnow и кои цветове са вървежни , и само на мен ли ми се струва ,че за кефал идват малко големшки ? http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5881