Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Новите приключения на "баш_майстора"
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Новите приключения на "баш_майстора"
Serranus Scriba или морски костур или ΠέρκαJettroniX написа:Е, тая раираната риба пък ми е много интересна на менКак се нарича ?

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- antivik
- кандидат преподавател
Че края е убав - убав е но с другото твърдение.....не знам, чувал съм, че държанието им специално към българите не било баш на ниво. Инак и рибетата хубави-шареничкибаш_майстора написа:Разцъкахме леко с госпожата по гръцкото черноморие тоя уикенд. Убав край, убави ора!![]()
......................................................................

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
надушат ли кайметата стават душици и въобще не ги интересува откъде си дошълantivik написа:... чувал съм, че държанието им специално към българите не било баш на ниво...

там както и по цял свят най много се радват на хора дето са отишли да харчат пари

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- antivik
- кандидат преподавател
Ясно! Както казва Алеко в "До Чикаго и...." "Тука брат парица е царица, долара е цар...."
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След едномесечна пауза, беше крайно време синджира да бъде скъсан. Направлението беше пъстървово, но пъстърви така и не видях. Всъщност видях една, но беше умряла.
Искрецка ме посрещна с много ниско ниво и бистрота тип "минерална вода". Помотах се 3 часа докъм 8 ч. и трябваше да се местя някъде щото слънцето се показа и беше безсмислено да се обикаля повече там при тия условия. Не ми се прибираше и реших да видя как е Искъра при Своге. Условията бяха добри и реших да помятам. Започнах на блесни, но рибите не проявяваха никакъв интерес към тях. Преместих се под двата моста и на ситен фофлер успях да дръпна няколко още по-ситни кленчета.

Вече се бях примирил с мисълта, че това ще ми е слуката, но все пак успях да поизмия срама от челото с тоя хубавец, 35-и калибър.

Към 11 ч. напече зловещо и си обрах крушите. Май трябваше да се върна по обратния път през Искрец, но това е друга тема.

Вече се бях примирил с мисълта, че това ще ми е слуката, но все пак успях да поизмия срама от челото с тоя хубавец, 35-и калибър.

Към 11 ч. напече зловещо и си обрах крушите. Май трябваше да се върна по обратния път през Искрец, но това е друга тема.

- daniel defoe
- разбира нещата
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нещо не мога да уцеля ваксата последно време и тва си е.
Миналата седмица тръгнах за пъстърви, а лових кефали. Тая уж да ловя кефали, а то някви костури ме нападнаха.
Първия педарка, а втория мазен 30-так.

Е хванах и един клен де, ама не знам дали е за показване.

Е хванах и един клен де, ама не знам дали е за показване.

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И тая седмица пак/отново/само дребосъци.
Тия крайсофийски щуки не ядат ли... не знам. А по пран-скица трябваше да дърпам бордюри по Панега... 

браво майсторе
поздрави

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- indalo
- фен клуб-скобар
Нали рибки се ловат и си из природата. Хубава тема, майсторска. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
така е Ивчо ама нали тряя се изтресе и прашището по ластикоindalo написа:Нали рибки се ловат и си из природата.

тия ситните другия път мисля с ултралайта да ги пробвам че дори и с лайтовата пръчка няма "игра"
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Беше ми се доял пражен костур и госпожата вчера следобеда ми предложи да ме води на Огняново. Ама иска и тя да има въдица. Кво да я правя - дадох й.
Бръкна в кутията с блесните и си избра една Моска № 2... добреееееее. Първо хвърляне и я скъса.
Викам си - ше берем ядове днес. По едно време взе, че и заваля. Прибрахме се в колата да изчакаме дъжда и както се и предполагаше след половин час спря. Падуана иска нова блесна. Тоя път си хареса една СОМ от старите. Любезно я предупредих, че "е за таа блесна те утепах".
И като се почна едно бране...

Тия СОМ-чета верно добре берат. А това е резултата за час-час и половина риболов.

Еминственото нещо дето ми поразвали настроението беше тая гледка на брега.

Доста голяма бяла риба, по моя преценка около 5-те килограма.

Тия СОМ-чета верно добре берат. А това е резултата за час-час и половина риболов.

Еминственото нещо дето ми поразвали настроението беше тая гледка на брега.

Доста голяма бяла риба, по моя преценка около 5-те килограма.

- antivik
- кандидат преподавател
Бравос Баш Майсторе, добри са ти щуклетата, я тук и таквиз не моа докарам.