Мнение за пръчка за сом

Модератор: sapuna

a3rll
новобранец
новобранец

Мнение за пръчка за сом

Мнение от a3rll »

Здравейте от миналата година се зарибих по сомския риболов. Два пъти закачах сом - едно късане и 1 счупен водач. Затова реших да взема нещо по- сериозно . За сега съм се спрял на Formax Sensor Boat 2,70 m 300-500 гр акция . Местата на които ще се лови с нея са река Струма и язовира при с. Логодаж . Въпросът ми е подходяща ли е пръчката за начало и би ли ми вършила работа за тези водоеми ? Поздрави . :)
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мнение за пръчка за сом

Мнение от bokser »

Имам я същата, но до сега сом на нея не ми е ударил... (явно я отбягва). :) Изглежда стабилна, но като се докаже в "боя", тогава ще видя колко струва. :)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

[quote="a3rll"]Здравейте от миналата година се зарибих по сомския риболов. Два пъти закачах сом - едно късане и 1 счупен водач. Затова реших да взема нещо по- сериозно . За сега съм се спрял на Formax Sensor Boat 2,70 m 300-500 гр акция . Местата на които ще се лови с нея са река Струма и язовира при с. Логодаж . Въпросът ми е подходяща ли е пръчката за начало и би ли ми вършила работа за тези водоеми ? Поздрави . :)[/q

Та по Струма сом остана ли. :lol:
p_pobeditel
новобранец
новобранец

Мнение от p_pobeditel »

bokser написа:Имам я същата, но до сега сом на нея не ми е ударил... (явно я отбягва). :) Изглежда стабилна, но като се докаже в "боя", тогава ще видя колко струва. :)
а аз си мислех че само моята не може да хваща.На всички други имам сама на тази не иска. :oops: иначе по темата- малко къса идва ако търсиш по-голяма дистанция
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Лично аз я ползвам от лодка (даже ми е дълга). :)
a3rll
новобранец
новобранец

Мнение от a3rll »

Хващането си е друга тема вече :). Аз питам като здравина как е пръчката
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Щом ти харесва взимай я нали няма да я държиш в ръката. :D
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Бели риби е хванала доста на Искъра (макар, че определено не е за тролинг, но тогава не се бях оборудвал правилно). Като закача сома, ще мога да дам мнение, иначе изглежда солидно, а и не е скъпа.
Изображение
a3rll
новобранец
новобранец

Мнение от a3rll »

Мерси за отговорите :) Ще гледам да я взема другата седмица . Имам още един въпрос за макара . Марката беше нещо от сорта на Olimpus/Olimpic 6000 с червяк събира около 200 м 0.50 . Ако някои я ползва да сподели дали е стабилна :) поздраи
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”