Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

лайт воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
лайт воблери
Отскоро се запалих по лайт варианта на спининговия риболов и ще помоля по знаещите да ми препоръчат някой удачни воблери за този вид риболов.Воблерите които използвам сега са Yo Zuri L-minnow 33 и 44mm и няколко модела на Jackall tiny fry и tiny fly.Oсновно ще търся кефал,костур и пъстърва и каквото друго се излъже по р.Тунджа и на затворени водоеми.
Re: лайт воблери
Не пренебрегвай и по-"простите" марки..
"Сърби" има доста, Голди Вибромакс и Файтър, дори и българските Джако. Клатушки и блесни също ще работят. Въпрос на избор, джоб и предпочитания.
"Сърби" има доста, Голди Вибромакс и Файтър, дори и българските Джако. Клатушки и блесни също ще работят. Въпрос на избор, джоб и предпочитания.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- monzata
- вече хвърля и на тежко
щом ще търсиш кефал прочети тук http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=13134
- stankof
- ще става разбирач
Салмо Хорнет
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- pi4a94
- ще става разбирач
Goldy

Модела е Флат флайtiny fly

благодарско към колегите за предложенията,сега остава да си ги набавя и да почвам да ги къпя по реката.
http://fishingstore.bg/USAMI-VOBLER-SPI ... rin%2038mm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей това нещо(матовото) ми се отчете най-много на Тунджа преди два дни-кефалите го вземаха при първото придърпване
Ей това нещо(матовото) ми се отчете най-много на Тунджа преди два дни-кефалите го вземаха при първото придърпване
Usami Shikima лови много добре ето две снимки от една баластриера.
За съжаление излизаха само дребосъци.
За съжаление излизаха само дребосъци.
- Прикачени файлове
-
- Photo0245.jpg (125.6 KiB) Преглеждано 942 пъти
-
- imag0367.jpg (46.18 KiB) Преглеждано 942 пъти