Цонево!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Цонево!!!

Мнение от bantumi »

Ето един "колега" от тази сутрин.
Изображение
Изображение
После се чудим защо язовира е обезрибен.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Mollier
новобранец
новобранец

Re: Цонево!!!

Мнение от Mollier »

Затова колега като го виждаш този индивид отиваш при него и от закачлив разговор го започваш изневиделица с тукатниковата машина и накрая го събличаш гол да си ходи като риба.
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Те тоя е Ноооого нагъл! Обади ли се на ИАРА?
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Мрежата все още е в язовира, смятам по-късно да се обадя.
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Ами обади се по-скоро, за да реагират, иначе ще им свърши работното време...
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

радвам се , че има все още надъхани колеги ама на коя ЯРА да звънне колегата на тая дето като си пусне лодката на стената и първо подминава мрижите на пазачите там и после пали двигатела или на тази дето случайно подминава браконера Ненчо който всеки път като мина покрай КОЗЯТА РЕКА или хвърля или вади или оправя мрежите показно на самия бряг кадето му е браконерския понтон или дето незнаят зя Васко , че редовно от 20 години хвърля мрежите си до понтона си срещу КУКИТЕ , или тея ЯРАДЖИИ дето подминават ония наглеци дето са от дясно преди мостовете над Ченге окопирали цялата поляна и вечно гледащитите някой дане им бара БАЩИНИЯТА
ОК съгласен съм сигнали трябва да има ама с тая ШУРОБАДЖАНАЩИНА УПРАВИЯ НЯМА
Искам само да споделя къде според мен е проблема - КАКТО ЗА ВОЕННИТЕ ИМА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТАКА И ЗА ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИМА ПОЛИЦИЯ И ЗА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ПО ЯЗОВИРИТЕ ХОРА ДЕТО ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ какво са поверили
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Колеги, това е в залива на Дебелец, точно срещу почивната станция. Почти съм сигурен, че рибата, която се приготвя в ресторанта на станцията е от язовира, естествено незаконно уловена!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Дано се познае идиота и да спре преди да бъде окъпан подобаващо и без да иска да се заплете в мрежите си :idea: Само бой няма милост за такива боклуци ! И няма защо да не се говори за бой след , като е единственият начин към момента за превъзпитание , като друг начин няма защото явно нямаме държава - това става ясно и от всички медии , а щом няма държава - УПРАВЛЯВА НАРОДА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ :idea:

п.п. Не ги снимайте , а ги мачкайте и то веднага на място :idea: И , ако можете да докажете , че рибата се изкупува и продава някъде около водоема направете всичко възможно да го докажете и да се спре порочната практика , която цари от години по всички водоеми :idea:
Ако не си помогнем сами - никой няма да ни помогне :idea: :idea: :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Разговарях с Диян Русев от ИАРА Варна, той беше много изненадан, че на толкова явно място пред очите на десетки хора се вършат тези мръсоти.Това ми се стори доста странно, но нещата вече са в техни ръце! Рибата се продава в ресторанта на хотела, така разбрах от познати!
Аватар
vladobe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladobe »

Не си прав Заре... не може саморазправа, защото после ти излизаш виновен. Все пак този е ВРЪЗКАДЖИЯ има ресторант в хотела и трябва да има риба да папа-гала!
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
ИзображениеИзображение
bulgarian
новобранец
новобранец

Мнение от bulgarian »

Като гледам на първата снимка с какви нескопосани ръчички държи мрежата по-скоро момчето случайно се е натъкнало на нея и я вади като мокър парцал. Това не ми прилича на залагане на мрежа, а точно обратното. Споко вие вече го обесихте човека.........
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

:shock: Бахти ковчега! :mrgreen: :lol: :lol:
bantumi написа:Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
szipion afrikanski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szipion afrikanski »

:vom:
didooo написа:радвам се , че има все още надъхани колеги ама на коя ЯРА да звънне колегата на тая дето като си пусне лодката на стената и първо подминава мрижите на пазачите там и после пали двигатела или на тази дето случайно подминава браконера Ненчо който всеки път като мина покрай КОЗЯТА РЕКА или хвърля или вади или оправя мрежите показно на самия бряг кадето му е браконерския понтон или дето незнаят зя Васко , че редовно от 20 години хвърля мрежите си до понтона си срещу КУКИТЕ , или тея ЯРАДЖИИ дето подминават ония наглеци дето са от дясно преди мостовете над Ченге окопирали цялата поляна и вечно гледащитите някой дане им бара БАЩИНИЯТА
ОК съгласен съм сигнали трябва да има ама с тая ШУРОБАДЖАНАЩИНА УПРАВИЯ НЯМА
Искам само да споделя къде според мен е проблема - КАКТО ЗА ВОЕННИТЕ ИМА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ТАКА И ЗА ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИМА ПОЛИЦИЯ И ЗА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ПО ЯЗОВИРИТЕ ХОРА ДЕТО ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ какво са поверили
Потвърждавам думите на колегата, всичко което той казва съм го виждал и аз и сигурно всеки ден се вижда от много хора ноооо кервана си върви !!!! :vom:
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

защо не падна от лодката :)
Изображение

The Best
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар