Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ЗАРИБЯВАНЕ
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
ЗАРИБЯВАНЕ
МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ КОЛЕГИТЕ ОТ СЛИВЕН ОТКЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ АМУРЧЕТА,ШАРАН,СОМЧЕТА ИСКАМ ДА ЗАРИБЯ ЕДИН ПРЕКРАСЕН СЕЛСКИ ЯЗОВИР КОИТО РАЗСИПАХА
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: ЗАРИБЯВАНЕ
Това е много хубаво нещо което ще правиш ама сам самичакkolio78 написа:МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ КОЛЕГИТЕ ОТ СЛИВЕН ОТКЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ АМУРЧЕТА,ШАРАН,СОМЧЕТА ИСКАМ ДА ЗАРИБЯ ЕДИН ПРЕКРАСЕН СЕЛСКИ ЯЗОВИР КОИТО РАЗСИПАХА
-
- научил се да хвърля
ПО ДОБРЕ САМ
ПО ДОБРЕ САМ КОЛЕГА ИНАЧЕ НАЛИ ЗНАЕШ ПО ДОБРЕ ДАНЕ ЗАПОЧВАМ
- ribarq
- сериозен играч
Ето напишете запитване на този емайл който давам ,за каквато си искате риба , амур,шаран,сом,толстолоб,за щука не съм сигурен !
Тачо Пашов ; pashov@yahoo.com
МОЛЯ ДА ПИШАТ САМО СЕРИОЗНИ ХОРА
взимал съм зарибителен матерял от там , качеството е гарантирано , рибата се продава със нужните документи-и ветеринарен контрол !
Развъдника се намира в Николаево !

УСПЕХ
Тачо Пашов ; pashov@yahoo.com
МОЛЯ ДА ПИШАТ САМО СЕРИОЗНИ ХОРА

взимал съм зарибителен матерял от там , качеството е гарантирано , рибата се продава със нужните документи-и ветеринарен контрол !
Развъдника се намира в Николаево !

УСПЕХ

Някой може ли да даде информация от къде може да се вземе риба над 3-4 кг./шаран, амур, сом и т.н./ с цел зарибяване на водоем за спортен риболов.
- krokibg
- учете се от него
Института във Пловдив по Сладководно рибовъдство. В Русе има рибарници и човека вкарва зарибител от Румъния в големи количества.Николаево вече го казаха и други незнам.Това е от мене.Института в Пловдив нямат специализиран превоз,но до тях са рибарниците във съседния двор и те имат такъв камион !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Провери и тук -> 0889 845 369 Чико /Едър зарибителен материал-сом и шаран/
И аз се интересувам.На мойта вила има едно малко водоемче.Много ще се радвам да успея да го зарибя.Някой да знае как вървят цените? 

TICA FAN
Много ти се събра за черпня бе брат.sapuna написа:Провери и тук -> 0889 845 369 Чико /Едър зарибителен материал-сом и шаран/

здравеите на всички
малко съм нов в този форум /със сигурност не и в риболова/но гледам че има доста интерес към зарибителния материал та реших да пусна една рекламка и тук http://www.dage-bg.com
фирмата е собственост на Дако Дачев , някои хора тук предполагам го познават така че разгледайте - дано да ви хареса
наслука на вси4ки
малко съм нов в този форум /със сигурност не и в риболова/но гледам че има доста интерес към зарибителния материал та реших да пусна една рекламка и тук http://www.dage-bg.com
фирмата е собственост на Дако Дачев , някои хора тук предполагам го познават така че разгледайте - дано да ви хареса
наслука на вси4ки