Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

лодка Fish Hunter мнение
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
лодка Fish Hunter мнение
Добра ли е тази лодка според вас? Какво означава подсилен PVC материал ( достатъчно здрав ли е).Ще я ползвам за разпъване и спиннинг.
Ето и линк http://sportdepot.bg/bg/product/sevylor ... BhZ2U9MQ==" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и линк http://sportdepot.bg/bg/product/sevylor ... BhZ2U9MQ==" onclick="window.open(this.href);return false;
- kaleeff
- ще става разбирач
Re: лодка Fish Hunter мнение
На първата клечка и си на дъното. Харесай друг вариант. Това ПВЦ е материалът, с който се правят обикновените дюшеци и пояси. А духне ли те вятър - си на другия бряг на гьола.
Фен-клуб Таранка!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Прави са колегите.Не си струва парите. Да не говорим ,че вътрешното пространство е малко, лесно се пука - все пак е един слой, когато я напече слънцето става лигава абе тази супа сме я сърбали. Аз имам по-големия размер и много кахъри съм брал с нея. Сега ми се върти друга идея и ще взимам нещо по-добро. Повярвай, спести някой друг лев и ще си по - доволен.
Христо - наслука на всички
-
- разбира нещата

-
- научил се да хвърля
И аз взех една такава но още не съм я пробвал, от колко време я имаш и къде най-често я ползваш?alankulu1987 написа:Аз имам същата лодка и съм доволен от факта,че е доста широка и върви много хубаво на водата. Сядам си на балона и грам не се навдига.
-
- разбира нещата
Ами миналата година я взех втора ръка и я ползвам на Антона основноmitkom написа:И аз взех една такава но още не съм я пробвал, от колко време я имаш и къде най-често я ползваш?alankulu1987 написа:Аз имам същата лодка и съм доволен от факта,че е доста широка и върви много хубаво на водата. Сядам си на балона и грам не се навдига.

На колега му трябва тапа и лепенки за нея.Някой има ли идея от къде могат да се намерят?
Кеф ,цена няма
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не купувайте неща опасни за живота на децата ви и вашия
Не знам така ли не разбрахте , че евтиното ВИНАГИ излиза скъпо , но все пак сме в България забравих 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Зарко недей плаши народа. Все пак не може всички да сме сДайва,Зодиак,Паджеро и Еърбъс А 310. Човекът я иска да разпъне 3 въдици,да хвърли 3 шепи царевица и да похвърля половин час спининг. Без покрив ако издържи повече на слънцето е герой на соц.труда. 3,4 и 5 камерни даже са съответните модели. Компромис е спор няма ама....С.Върбанов написа:Не купувайте неща опасни за живота на децата ви и вашияНе знам така ли не разбрахте , че евтиното ВИНАГИ излиза скъпо , но все пак сме в България забравих
-
- научил се да хвърля
С.Върбанов написа:Не купувайте неща опасни за живота на децата ви и вашияНе знам така ли не разбрахте , че евтиното ВИНАГИ излиза скъпо , но все пак сме в България забравих