Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Имам питане колеги и привсе,че немисля че е нужно отваряне на нова тема направо въпроса ще си го задам тук .
Въпросът ми е следният , остраната на къмпинга на яз.искър преди неговото стигане се минава през 1 река ( устието) каква риба държи този район ? хубава и пълноводна е реката , ала нищо не даваше подвизи за живот
Въпросът ми е следният , остраната на къмпинга на яз.искър преди неговото стигане се минава през 1 река ( устието) каква риба държи този район ? хубава и пълноводна е реката , ала нищо не даваше подвизи за живот
Доста клен държи там реката има малки мренки костурчета, на мухарка там съм правил доста добър риболов излизаха кленова над 30-40 см и по дребни
Незнам,ама вчера никакво движение на риба ... въртяхме блесни,силикони като луди на плувка нищо ... само забелязах на 1 от вировете ,че има малък клен (2-3 бройки) иначе не е лоша реката ... обиколихме отвсякъде

Никой ли не ходи по този Искър бе колеги......................нещо по Староселци,Ореховица.
Обран бустанTihomir75 написа:Никой ли не ходи по този Искър бе колеги......................нещо по Староселци,Ореховица.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Как е нивото (мътна ли е) 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Menkata
- фен клуб-скобар
Почна да се избистря вечеpampasa написа:Как е нивото (мътна ли е)

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Колеги, около червен бряг или Роман как е нивото и водата бистра ли? Интересува ме също дали са тръгнали мрените?
Здравейте колеги,направих една разходка около Староселци,реката беше леко матна но освен няколко дребни моронашчета и едно шаранче около 100гр.,друго не излезе..........
Днес на Роман под моста на калето един клен маломерен две черни мренки и един уклей.Четири удара цял следобяд и четири рибки.Слабо кълване и мътна река.Бях на леко дъно и два фидера общо 3 пръта.Това от мен...Joshua написа:Колеги, около червен бряг или Роман как е нивото и водата бистра ли? Интересува ме също дали са тръгнали мрените?
Колеги дължа ви едно извинение.Моста под калето е на Мездра а не на Роман...Понеже вчера дойдох от там и много бързах за работа а района за който колегата пита е в близост..Още веднъж ме извинете.niksonat написа:Днес на Роман под моста на калето един клен маломерен две черни мренки и един уклей.Четири удара цял следобяд и четири рибки.Слабо кълване и мътна река.Бях на леко дъно и два фидера общо 3 пръта.Това от мен...Joshua написа:Колеги, около червен бряг или Роман как е нивото и водата бистра ли? Интересува ме също дали са тръгнали мрените?

По моему трябва и на реката поне седмица без дъжд та да се поизбистри и да поспадне а днес пак няма да мине без дъжд.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
спадна ли искъра около Мездра и Ракево, че ми се ще да пробвам на мухарката
- petko51
- вече хвърля и на тежко
Искъра е мътен и голям при Роман,а при Ракево тази река не минава.
Който не може да се къпе да не се съблича!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мда така е 
За Ребърково питам всъщност

За Ребърково питам всъщност
-
- новобранец
Колеги как е реката ,в долното течение.Гиген,Ореховица,Славовица,някакви резултати,не съм ходил от 3 седмици?Мерси предварително