Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Видимост на морската вода , температура , течения ...
Модератор: nkolev66
Re: Видимост на морската вода , температура , течения ...
Днес заведох жената на плаж в района на басейна. Водата ми се стори поизстинала , а беше толкова мътна и гадна. Споделете навсякъде ли днес е такава.
Пашата обича смелите.
На Паша дере далдисвах за попчета днеска. Сравнително бистра беше водата, отдолу студена и мернах и някаква голяма риба, нещо като платерина или кефал, обаче избяга бързо.
Зеленка,мътно и безрибно.
Днес на Траката, мътно и пълно с водолази. Абе от къде се научиха да идват там.
Пашата обича смелите.
Събота - Палеца
Мътно и фрашкано с платерина м/у 4-тия и 6-тия метър, но предимно граничарки и маломерни.
Неделя - обръщалото на Фичоза
С една идея по-бистро и доста по-безрибно.
Водата - 22 гр.
Мътно и фрашкано с платерина м/у 4-тия и 6-тия метър, но предимно граничарки и маломерни.
Неделя - обръщалото на Фичоза
С една идея по-бистро и доста по-безрибно.
Водата - 22 гр.
Днес на Ной, видимост около два метра. рибата почти я няма. Два пъти стрелях една риба взех. Няколко пъти видях пасажи , ама дребни пачурки.
Пашата обича смелите.
В събота гмурках на Шабла. Пред Нефт и газ в плиткача никаква риба. Преместих се на Паметника горе рибата дребна, слязох на дълбокото и ми мина един пасаж добри риби, празен изстрел и това беше, после никаква риба не видях. А днес морето беше пералня нагоре от Болата.
Пашата обича смелите.
В събота на Болата на всеки 30-на мин. минаваха добри пасажи. Видимост 4-5 м. Следобеда проверих и Палеца - голяма мътилка и никаква риба.
В същото време едно приятелче на шнорхел е взел 10 платерини, на място дълбоко забито в залива.
В същото време едно приятелче на шнорхел е взел 10 платерини, на място дълбоко забито в залива.
-
- ще става разбирач
Малко сме се разминали на Болата. Аз отидох към 19ч. в събота и останах до 22. Излязох когато се стъмни, но се позабавих на буната, чистех мидите, минаха някакви румънци позаприказвах ме се, от тях научих, че там подводният риболов бил забранен. Имаше рибки първо бяха на дълбокото, а после ги намирах и на плиткото. вечерта имаше много красива луна. В неделя бях на Калиакра от 2 до 6 риби минаваха, но бях с 90, а беше малко мътно за нея. Имах доста сватбарски изстрела. Не намерих тирмо клин. Търсех ги на шкарпа. Намерих ги и на плиткото.
Инфо днес от Карантината. Там съм на водолазен курс, ако някой реши там да ходи да се откаже за няколко дни. Пълно е с водолази. Иначе водата е топла и видимост около 2,50 метра. За риба не знам, вдигнаха ми гюрултия да не влизам с харпун, че генерала бил притеснен от удавянето на войника от миналата седмица. Между другото, вече 5-6 години съм харпунджия и днес за първи път колега ми се обади и ми каза " Злате рибата е еди - къде си." Благодаря му за което. Това беше Руслан, адмирации.
Пашата обича смелите.
Аз пък благодарение на теб се фокусирах върху евентуалните кефали и се отчетох с 2 броя х 1,3 кг 
Видимост на повърхността 5-7 м. Мястото - около едни тетраподи

Видимост на повърхността 5-7 м. Мястото - около едни тетраподи

Единия е моя да знаеш, миналата седмица го изтървах от метър и нещо дистанция. Така че ми запази една люспа. Хахаха.
Пашата обича смелите.
- alexxxapostolov
- новобранец
Вчера (23.07) ходихме на плаж след яхтеното пристанище на Златни пясъци. Лично на мен ми беше малко хладно , но стоях 5 часа във водата без да изляза (без неопрен). Видимост добра , може би към 3-4 метра. На два пъти мярнахме нещо едро с жената ,но тъй като не мога да се гмуркам с очила , а не виждам на далеч не мога да ви кажа какво беше
Попчета поне имаше пре достатъчно , за да си начешем крастата.

-
- ще става разбирач
Здравей колега Алекс.Продължавай все така да се забавлаваш попчетата са едно добро начало маски с диоптери трябва да има. По темата днес след работа отидохме до Аспарухово. В плиткото беше сравнително бистро а на дълбокото мътно. Риба видях на плиткото.
- alexxxapostolov
- новобранец
Здравей , Бояне
За маски с диоптър съм чувал , но не смятам да стигам до тях. Не съм чак толкова кьорав
Утре пак ще ходя към златните и ще дам инфо как е било. Извинявам се предвварително на всички за офф топика.