На риба в Отец Пайсиево

Модератори: bobopeli, sapuna

Konstantinis
новобранец
новобранец

Re: На риба в Отец Пайсиево

Мнение от Konstantinis »

Здравейте колеги някой ходил ли е на този язовир скоро. Имате ли мнение за язовира. Това е найстина един много красив язовир и за риболов и за почивка. Но какво ми се случи последните пъти като ходих там. Ходя на риболов събота тъй като съм зает през седмицата. Последните два пъти имаше около 10 - 15 човека, никой нищо не хвана само един човек хвана една случайна бяла риба. Казах си сигурно съм карък, но се замислих само аз ли съм карък. Пазача дойде и взе да разказва как вчера е продал риба за 200 лева. Гледам в язовира е пълно с риба скача мята се ама на никой не хваща. Какви ли не захранки и монтажи пробвахме и двата пъти хвърлихме много храна, а рибата даже не пипна хранилката. И един човек ми каза има варянт да я хранят рибата яко аз си казах да бе да хранят я, но после отидох да си взема кафе и видях две огромни касетки със стар изсъхнал хляб (сухар). На майтап го питах пазача, защо му е толкова много хляб и той се засмя за кучето . Чудя се има ли възможност да храни със сух хляб и ...
yovkata
новобранец
новобранец

Мнение от yovkata »

Не вярвам да я хранят с хляб, но царевичка и житце доста :idea:
... ааа има и още нещо, но незнам точно какво кара понякога всичката риба да се събира на едно точно определено място(говоря за шарана), където по никакъв начин не можеш да метнеш въдица :wink:

п.с. не ходи през почивните и празнични дни.През седмицата е друга бира :idea:
Konstantinis
новобранец
новобранец

Мнение от Konstantinis »

Здравей,

Дадох им трети шанс на язовира отидох през седмицата, платих си таксата като поп. Попитах пазача абе, защо не дава риба и той отговори ами такова е налягането има проблем даже ми даде от неговата захранка. На тръгване видях там където е къщата да хвърлят четири чувала с жито да се кисне в язовира. Ей как иска да има язовир около Пловдив, на който да си платя таксата да си хвана риба, да си хапна и боцна една биричка с кеф и после да се прибера с кеф у нас от приятните емоции. Ха дано ....
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

:smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”