Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На риба в Отец Пайсиево
-
- новобранец
Re: На риба в Отец Пайсиево
Здравейте колеги някой ходил ли е на този язовир скоро. Имате ли мнение за язовира. Това е найстина един много красив язовир и за риболов и за почивка. Но какво ми се случи последните пъти като ходих там. Ходя на риболов събота тъй като съм зает през седмицата. Последните два пъти имаше около 10 - 15 човека, никой нищо не хвана само един човек хвана една случайна бяла риба. Казах си сигурно съм карък, но се замислих само аз ли съм карък. Пазача дойде и взе да разказва как вчера е продал риба за 200 лева. Гледам в язовира е пълно с риба скача мята се ама на никой не хваща. Какви ли не захранки и монтажи пробвахме и двата пъти хвърлихме много храна, а рибата даже не пипна хранилката. И един човек ми каза има варянт да я хранят рибата яко аз си казах да бе да хранят я, но после отидох да си взема кафе и видях две огромни касетки със стар изсъхнал хляб (сухар). На майтап го питах пазача, защо му е толкова много хляб и той се засмя за кучето . Чудя се има ли възможност да храни със сух хляб и ...
-
- новобранец
Не вярвам да я хранят с хляб, но царевичка и житце доста
... ааа има и още нещо, но незнам точно какво кара понякога всичката риба да се събира на едно точно определено място(говоря за шарана), където по никакъв начин не можеш да метнеш въдица
п.с. не ходи през почивните и празнични дни.През седмицата е друга бира

... ааа има и още нещо, но незнам точно какво кара понякога всичката риба да се събира на едно точно определено място(говоря за шарана), където по никакъв начин не можеш да метнеш въдица

п.с. не ходи през почивните и празнични дни.През седмицата е друга бира

-
- новобранец
Здравей,
Дадох им трети шанс на язовира отидох през седмицата, платих си таксата като поп. Попитах пазача абе, защо не дава риба и той отговори ами такова е налягането има проблем даже ми даде от неговата захранка. На тръгване видях там където е къщата да хвърлят четири чувала с жито да се кисне в язовира. Ей как иска да има язовир около Пловдив, на който да си платя таксата да си хвана риба, да си хапна и боцна една биричка с кеф и после да се прибера с кеф у нас от приятните емоции. Ха дано ....
Дадох им трети шанс на язовира отидох през седмицата, платих си таксата като поп. Попитах пазача абе, защо не дава риба и той отговори ами такова е налягането има проблем даже ми даде от неговата захранка. На тръгване видях там където е къщата да хвърлят четири чувала с жито да се кисне в язовира. Ей как иска да има язовир около Пловдив, на който да си платя таксата да си хвана риба, да си хапна и боцна една биричка с кеф и после да се прибера с кеф у нас от приятните емоции. Ха дано ....