около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: около Бургас ????

Мнение от dimito80 »

много хубав водоем беше ама му ебаха мата тези селяни, колега къде беше застанал и аз мисля някоя събота да отида но искам да застана на стената
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

Отбиваш се към стената и като стигнеш до едно мостче отбиваш в дясно през слънчогледа по черния път , не се отбивай от дирите на колите и ще слезеш на язовира , там има два ръкава избираш си место и мятай сопите
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Аматьора Бс написа:Мерси колега Батака го знам все пак съм меденруднишки нерез :mrgreen: .Ако е проходимо за нормална кола утре ще пиша за резултата.А иначе между водораслите на мостовете преди Димчево вчера след обед доволно таранки.Че и беседки ни спретнали.
Такааа.Мястото се оказа непосилно за пижо и реших да не го наранявам.От там на беседките обаче к.....ец те заети.Викам си брее водя 3 коли хора с барбекю и много бири и да няма къде да се настаним на тая голяма локва.Газ към Димчево а то един бурен северняк-отврат.Минах през селото и стигнах до нещо като вилно селище от там наляво покрай горичката през полето и си намерихме страхотно място.Каменист бряг и дига която пази от северняка.Въдиците на вода и се заехме с цър-пър обаче рибите само ситни червеноперки.И така до около 8 часа когато дойдоха люти и гладни чортове.Наловихме си доволно до тъмно даже авера изкара една мазна платика...........с ръце.Само платиката и десетина таранки отидоха към тигана.Наслука.
crezzer
новобранец
новобранец

Мнение от crezzer »

[quote="dimito80"]много хубав водоем беше ама му ебаха мата тези селяни, колега къде беше застанал и аз мисля някоя събота да отида но искам да застана на стената[/quo

До стената пътя е асвалт, нямаш никакви проблеми.
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Мнение от vankatagb »

SP_A1131.jpg
SP_A1131.jpg (229.4 KiB) Преглеждано 1979 пъти
SP_A1130.jpg
SP_A1130.jpg (174.37 KiB) Преглеждано 1979 пъти
Днес на Вая тези двечките бяха най-големите!Повечето бяха по дребнички, но от 9 до 12 поне си полових рибка, общо около 15бр. Хващах епизодично по 1-2 и после почивка :lol: Стръв само на бял, царевичка и торен - нищо!
danarq
новобранец
новобранец

Мнение от danarq »

danarq написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми даде информация за посоченото на снимката място.Дали има нещо, разрешено ли е мястото от към буруните кадето минават трабите.Преди доста години имаше много шаран сега дали е останало нещо.Предварително благодаря на всеки отзовал се, и наслука !!!Изображение
kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kefeto »

Здравейте!
Вчера привечер бях на стената на яз.Ахелой и по точно от дясната страна, като за 2 часа въртене на блесни и воблери нямах никакъв удар. При пристигането си от стената си тръгнаха двама колеги имаха костур, който са ловили на рибки и то на гупи такива са си купили, защото си личаха, че са курортисти и вероятно не са търсили да си хванат. Те ми казаха, че излизало кефал вечер,но тъй като нямах удар стоях само до 19,00ч., а и не видях да преиграе някоя риба.
Поздрави и наслука на всички.
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

Някой има ли впечатления от язовира до Каменово ? Попаднах на тяхна брошура и се чудех какво да очаквам .................
Димитър Димитров ( 161)
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Около Бургас,нищо ли не се хваща??? :roll:
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

не хваща се .... но няма съфорумници които да споделят ! Или поне една приказка да разпъне човек .....
Димитър Димитров ( 161)
slaserx
новобранец
новобранец

Мнение от slaserx »

Вчера на Раков Дол много слабо 4-5 кефалчета днес на вая колкото времето да убием се оказа доста добре 8кг каракуда като избрана само едрата всичко дребно обратно в водата едро между 600-700гр каракуда като най интересното беше че нито бял нито торен нито царевица даваше резултат в началото и се наложи хляба който беше приготвен за обед да иде за рибата но даде добър резултат. от 10 до 16 и си тръгнах. Нямаше пропуск
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

e ЕВАЛА имало и колеги в този форум !

В неделя на мандра към лалето малко по рано от навалицата до сазовете каракуди на мач основно ( и няколко на фидер ) както и червеноперки не много лоши. Около 10 кг за 6 ч . Размерите варират от 300 до към 500 гр. След риболова всичко съм върнал обратно във водата . Успех на всички ! И дано по често се четат коментари в този раздел.
Димитър Димитров ( 161)
slaserx
новобранец
новобранец

Мнение от slaserx »

Днес ми се ходи някъде по реките но уви вече не знам къде да я хващам все по зле става работата
Аватар
R.Marinov
новобранец
новобранец

Мнение от R.Marinov »

Колеги някакво по-прясно инфо за Ахелой и Порой?
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

На Порой днес много вятър, помятах малко и се отказах. След това скокнах за два часа на платен язовир и хванах тези две костуретки.

Изображение
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”