Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Йовковци
Модератор: sapuna
Re: Язовир Йовковци
Деба въжетата деба...тцтцт българският манталитет няма да се промени и след 100 год !
Рибите са У-Н-И-К-А-Л-Н-И !!!!!!!!!!!!!

Рибите наистина са перфектни /надявам се са хванати с въдици/ , страхотни са но с тия въжета ....
ако не сте ги пуснали не се сърдете , че догодина и на вас ще ви е трудно с риболова.
ако не сте ги пуснали не се сърдете , че догодина и на вас ще ви е трудно с риболова.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- maranzika
- сериозен играч
Не знам дали са ГИ пуснали,защото не СЪМ ги хванал аз.Право на всеки рибар си е да направи каквото иска с улова си(когато не нарушава закона).Та аре стига глупости на тая тема.И ДА ...рибите са хванати с въдици...atanasko написа:Рибите наистина са перфектни /надявам се са хванати с въдици/ , страхотни са но с тия въжета ....

- eroucma
- разбира нещата
Тея младежи с шаранетата бяха и тази седмица на язовира- дали пак са направили работа? 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- maranzika
- сериозен играч
Да.Имат 2 шарана доколкото разбрах.
Иначе тоя уикенд ще има почистване на язовира ако някой не е разбрал.
Иначе тоя уикенд ще има почистване на язовира ако някой не е разбрал.
В събота(15.06.) в 10,00ч. на поляната преди моста на Вълчевският ръкав.Ще се съберем и започваме почистването по ръкавите вдясно от моста(Бръчковци,Яковци и Вълчевци),както и около моста.В неделя(16.06.) ще се съберем на центъра в Гърдевци в 10,00ч. и от там с колите и ще чистим Ср.Колиби,Зингиевци,Шилковци и Баевци.Нека всеки който има възможност да отдели час-два да дойде и да направим нещо добро за язовира.Защото никой няма да дойде да ни го изчисти.
Без да сме знаели че,ще почиствате сме се включили в акцията.Бяхме 5 дни на палатка и на тръгване освен нашето място почистихме 2-3 места около нас а ,относно риболова само дъжд и гръмотевици и манатарки бяхме на Вълчовския ръкав и си тръгнахме в събота към 12.30.Много красив язовир пазете го. 

- eroucma
- разбира нещата
Утре ще съм в района на моста или ако няма места на Вълчовския ръкав, някой ако и той е там да заповяда. Ще се запознаем и ще продължим с почистването.
Обаче понеже сега съм нощна и ще пристигна на местата не по рано от 6:30
Обаче понеже сега съм нощна и ще пристигна на местата не по рано от 6:30

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- maranzika
- сериозен играч
Да беше звъннал бре.....
Иначе пак има нужда от почистване по местата с биваците.Деба тоя прост народ,защо все трябва да се.е след себе си и друг да му чисти.....

Иначе пак има нужда от почистване по местата с биваците.Деба тоя прост народ,защо все трябва да се.е след себе си и друг да му чисти.....

- eroucma
- разбира нещата
Как да звънна като то нищо не се чуваше- така бяха надули музиките тея от ВИКто дето бяха на състезание. То не бяха народни музики небяха чудеса. И с лодките обикаляха и като зверове ревахя - те не беше състезание не беше чудо. Иначе ми е интересно след като им е минало състезанието дали са минали и са си почистили поне собствените боклуци тея. Защото бяха поне един Чавдар хора и 3 камионетки с техниката, скарите и музиката. Колите отделно. Само с фасовете си, които хвърляха във водата сигурно замърсиха язовира за едно поколение напред- за другите боклуци незнам.maranzika написа:Да беше звъннал бре.....![]()
![]()
![]()
Иначе пак има нужда от почистване по местата с биваците.Деба тоя прост народ,защо все трябва да се.е след себе си и друг да му чисти.....![]()
![]()
![]()

Къде на язовира може да се хвърлят 2-3 въдички за смадок, ама да не е твърде пренаселено и да може да се поразхвърля човек?
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колеги кажете нещо за язовира в посока Елена там до моста знам че е дълбоко по това време каква риба излиза там ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
begleca_sv написа:колеги кажете нещо за язовира в посока Елена там до моста знам че е дълбоко по това време каква риба излиза там ?

- begleca_sv
- кандидат преподавател
ако може дайте инфо за мястото нямам време да чета ......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- maranzika
- сериозен играч
Колега,за КОЕ точно място искаш да ти дадем инфо?Щото там На Моста са десетки места и почти винаги са заети.Та защо всеки търси конкретното място,а не да отиде да релаксира и да се помъчи да излъже рибата сама да дойде при него.
- Батко Емо
- разбира нещата
Градски ти у Пернишко къде ги полагаш на душек?Не че съм и за тоя ,,майсторлък"KrisCarp написа:Деба въжетата деба...тцтцт българският манталитет няма да се промени и след 100 год !