Някой знае ли този човек?

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Някой знае ли този човек?

Мнение от ВАЛЬО »

Колеги имам едно питане:
Мой приятел си търси мотор на старо,гледал е в Мобиле и си е харесал някакви.Продава ги човек,който се нарича Омбрето,твърди че всички го знаят,и че е супер майстор на мотори,фирмата му е "Дарко" или "Даро" и живее около или в Ихтиман.Аз лично не съм го чувал,разпитах и по разбиращи приятели никой не го знае.Притеснява ни особеният му стил на писане и това че пет-шест обяви(определено негови) са с различни телефони,или примерно продава Сузуки на снимката Ямаха,ето една обява за илюстрация на стила му.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3hnh3e" onclick="window.open(this.href);return false;
Може човека да е много читав,или да си има такъв стил на писане,може и да е зевзек ама българите нали все се страхуваме от преебушка.
Въпроса ми е някой знае ли го този човек,някой купувал ли е двигател от него,или нещо да е чувал?
Надявам се някой да сподели нещо,благодаря предварително.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Някой знае ли този човек?

Мнение от piranha »

:idea: :shock: :idea: :?: - Непознат.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Извинявам се предварително, ако поста ми изглежда като спам :oops:

Визуално моторите от линка, който си дал изглеждат перфектно. Веднага възниква въпроса-"откъде са доставени толкова добре изглеждащи мотори?!?" и то с документи за произход :shock: :cry: Цената според мен е приемлива.

Мисля, че ще е схемата:
–Ало, обаждам се за Ямахата!
– Съжалявам, ама вчера я купиха!
–%?"€*...сЪ таковам в късмета!!!
– Не се притеснявай, тя и без това не беше много добра, ама Сузукито е без забележки.....

Може това да са само предположения,може моторите да чинят.
Ама пък и нещо друго се сещам.
Човек работи за име, после името работи за човека! Що за човек ще иска да е известен в някой бизнес с името "Омбре" :roll: :? :|

И друго.
И аз чета обявите във вестниците и някой и друг сайт, двигател, който работи независимо от възрастта му не се продава. Ако случайно ДВГто се сменя, то се носи на сервиз да се ОБСЛУЖИ ОТВСЯКЪДЕ и така се пуска за продажба. На такива двигатели, цената им е същата, но в €вро.!!
Това е за Мюнхен и околията.

Най-добре е да се пробва (по възможност) двигателя в движение на лодка. Но това едва ли ще е осъществимо, надявам се поне Омбре да има 200литров варел :wink:
Ако се стигне до сделка, не е лошо в договора за покупко-продажба да има и някакви клаузи (например гаранция, или ако се случи нещо, за безплатно отремонтиране).
И задължително документ за произход!!!!!!

ПС- Ако аз продавах тия мотори, щях да се постарая да направя детайлни снимки, като хората!
ПС2- Ей тук може да си "свериш часовника" :wink:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Информираха ме, че линка не се отваря в България, затова пускам снимка на страницата. Не е пълна, ама :oops: ... :cry: :roll:
2013-07-15_215247.jpg
2013-07-15_215247.jpg (240.64 KiB) Преглеждано 2746 пъти
2013-07-15_220354.jpg
2013-07-15_220354.jpg (214.6 KiB) Преглеждано 2746 пъти
2013-07-15_220748.jpg
2013-07-15_220748.jpg (213.5 KiB) Преглеждано 2746 пъти
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Мнение от naB4o »

Значи аз съм от Варна, и за Омбре съм чел само във форума на Хонда. Доколкото разбрах от обявата, той само сервизира моторите, а не ги продава лично. От форума за коли Хонда, доколкото се сещам, повечето, да не кажа всички, отзиви за Омбре са положителни. Не знам дали става дума за 1 и същи човек, и не се ангажирам с нищо повече от мнението си!
:)
stisho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stisho »

От обявата на този "специалист",едно нещо мога да кажа със сигурност-новите Хонди са 10к.с.,а не 9.9к.с.От този факт,от стила на писане и излъчването на цялата обява,ми се струва,че нещата не са читави.Най-добре се насочете към друг търговец или майстор с добра репутация.Успех!
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

Моя мотор е от него. Технически съм доволен от мотора, но вместо къс ботуш ми прати с дълъг и сега ми предстои повдигане на транец. Коректен е и след седмица праща документите на мотора.
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Запален съм по мотоспортовете ,има един човек ,който се състезаваше в дисциплината затворен маршрут(писта).Антон Тонев се казва и се подвизава с този ник "Омбре".В рали форума има една тема за него,дано съм помогнал http://forum.rally-club.bg/viewtopic.php?t=5016" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Не знам какво да мисля,ако е същият от Хонда има добри отзиви за него,ама дали е той?Отделно си мисля човек който има голям много посещаван сервиз в София,не знам дали би се занимавал с продажба на моторчета втора ръка някъде от Ихтиманско ,по скоро мисля че не е този.
Другото не знам обърнахте ли внимание на една от снимките в обявата,двама с огромен толстолоб(направо се сещам как е ловен),мисля че нашият е този в ляво,подобна снимка има в друга негова обява но със сом(лошото е че там е с тъмни очила и снимката е кофти).
На обещания го докарва ,дава една година гаранция,документ за произход(какъв не знам?),предлага проби,не знам може и да е много читав човека.Ще задържиме малко да поразпитаме още,тук и познати,моторите няма да свършат поне според него.Странно е че никой не го е чувал,разпитах няколко добри рибари с лодки.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Мнение от naB4o »

Както казах, на мен от обявата ми се стори, че ги продава "фирма Дарко", като механик и поддръжка и гаранцион е сервиза на "Омбре"-то...
Успех с покупката, откъдето и да е!
:)
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Един и същ е поне според обявите.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”