Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
дойде и моето време да ида до реката та така реката е голяма силна като цвят зелена като снимките на колегата по горе. В края е бистра и се виждат риби и камъни ... като рибилов за няколко часа 30 мрени 2ма човека но 80 % дребни
тва на кус кус на троха имах 1 риба и се отказах заради вятъра рибата взимаше както на кус кус така и на бел и шарен еднакво
всичко тва е за района на на моста при железница и малко по надолу ....

всичко тва е за района на на моста при железница и малко по надолу ....
- asenfisherman
- ще става разбирач
Днес по Земенско реката е замътена,нивото е леко високо за сезона,носи водорасли.На спининг клена върви тегаво но го има както на блесна ,така и на воблер.
Някой бил ли е в неделя 14.07?
Да споделите добро място за плувка или возене с малка тежест?
Малко глупави въпроси,но съм пълен новак.
П.с.
Извинявам се,от Благоевград съм.
П.с.
Извинявам се,от Благоевград съм.
Последно промяна от gelev на Пон Юли 15, 2013 7:20 pm, променено общо 1 път.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
В кой район си.gelev написа:Някой бил ли е в неделя 14.07?
-
- разбира нещата
Ще гледам скоро да кача снимка на един клен 2,600кг на спининг, поне при мене клен върви перфектно в момента на спининг.
- jasonsmith
- разбира нещата
Това някакъв майтап ли е, с какъв кантар го измери?metoo написа:Ще гледам скоро да кача снимка на един клен 2,600кг на спининг, поне при мене клен върви перфектно в момента на спининг.
-
- фен клуб-скобар
Дай да го видя тоя клен ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Днеска ще ида да си купя usb кабел че и ще видиш майтап.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес от развиделяване до обед бяхме първо в района на Пастух, после след моста на Невестино, положението в този участък е под всякаква критика ... риболов на леко, стръв троха, бял, жито, царевица - резултат две кефалчета педарки и безброй кротушки полкото кутрето ... Пробвах кефала дали се блазни от воблерите - освен една педарка, пълна апатия ... никакво подгонване дори. Пробвахме също така за мряна на "зеленки" - пълно капо ...
Разговаряхме с няколко бивака на колеги - с изключение на дребни мренки и то не повече от 4-5, никой нищо ...
С две думи - отчайващ риболов, с който аз лично тегля чертата на Струма за идните месеци.
Разговаряхме с няколко бивака на колеги - с изключение на дребни мренки и то не повече от 4-5, никой нищо ...
С две думи - отчайващ риболов, с който аз лично тегля чертата на Струма за идните месеци.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivos
- научил се да хвърля
защо бе колега, пробвай мряната в Перник си върви и до доста добре, а от време на време излизат и яки тупалки като тази

а иначе по Кюстендилско ще ги пробвам събота и неделя и ще ви кажа как е, аз винаги си ловя мрени досега имам два излета по кюстендилско с по 30 мрени до обяд и до 20 маломерни кленчета, който ги пусках веднага обратно в реката, на двата излета имаше един колега на щека до мен количеството риба му беше двойно на моето, тази седмица и аз ще разпъна моята да видим какво ще стане, другият метод на ловене е на съчма също много резултатен и в Пернишко и в Кюстендилско

а иначе по Кюстендилско ще ги пробвам събота и неделя и ще ви кажа как е, аз винаги си ловя мрени досега имам два излета по кюстендилско с по 30 мрени до обяд и до 20 маломерни кленчета, който ги пусках веднага обратно в реката, на двата излета имаше един колега на щека до мен количеството риба му беше двойно на моето, тази седмица и аз ще разпъна моята да видим какво ще стане, другият метод на ловене е на съчма също много резултатен и в Пернишко и в Кюстендилско
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Това, ако е истина, искам и аз да го видя, толкова години ловя тази риба и такъв не съм виждал, още по-малко лятото, трябва да е ~70см.metoo написа:Ще гледам скоро да кача снимка на един клен 2,600кг на спининг, поне при мене клен върви перфектно в момента на спининг.
- bokser
- ще става разбирач
Що? Аз миналото лято ковнах един 2.115, но на мухарката.Skellington написа:Това, ако е истина, искам и аз да го видя, толкова години ловя тази риба и такъв не съм виждал, още по-малко лятото, трябва да е ~70см.metoo написа:Ще гледам скоро да кача снимка на един клен 2,600кг на спининг, поне при мене клен върви перфектно в момента на спининг.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво Ивак,арен мренчокivos написа:защо бе колега, пробвай мряната в Перник си върви и до доста добре, а от време на време излизат и яки тупалки като тази

Обади се некоя неделя,да пробваме как ще е с тръбите

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- разбира нещата
bokser написа:Що? Аз миналото лято ковнах един 2.115, но на мухарката.Skellington написа:Това, ако е истина, искам и аз да го видя, толкова години ловя тази риба и такъв не съм виждал, още по-малко лятото, трябва да е ~70см.metoo написа:Ще гледам скоро да кача снимка на един клен 2,600кг на спининг, поне при мене клен върви перфектно в момента на спининг.
Ще кача снимки утре или други ден щото днеска няма време, наслука.

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко