Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка Madix Mix?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Захранка Madix Mix?
Искам да попитам някой ползвал ли е тази захранка и какви отзиви има от нея.

Re: Захранка Madix Mix?
Made in Bulgaria колега от моя край..Русе,, зимата лових с килограмовите им пакети "fish meal" имаше яко пелети за тея незнам..вземай, но не очаквай чудеса 

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пробвал съм ги -за мен не работят -за пореден път се обедих,че от трапер нагоре за захранка другото е менте и не работи
- TRAP
- ще става разбирач
За тия пари ще си купиш от Полските захранки.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Опа опа, тука нещо тия изказвания !!!!
Храната си има лек пиниз при приготвянето и а именно постепенното добавяне на вода леко по леко малко по малко не на веднъж !!!
Пробвайте по този начин и после пак да говорим а ?
Храната си има лек пиниз при приготвянето и а именно постепенното добавяне на вода леко по леко малко по малко не на веднъж !!!
Пробвайте по този начин и после пак да говорим а ?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Иво на коя храна освен ярма или нещо за прасета се слага водата на веднъж ? Всички Български храни , които се продават по магазините събират дребни рибки и то покрай брега до определена дълбочина ! Работещи храни струват пари ( няма да изброявам защо ) и за парите си отговарят на изискванията към тях ! Познавам няколко нашенски производителя на захранки и знам какво бъркат , но не желая да коментирам по обясними причини 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Не е да каже човек че не си прав, но храната работи !!!С.Върбанов написа:Иво на коя храна освен ярма или нещо за прасета се слага водата на веднъж ? Всички Български храни , които се продават по магазините събират дребни рибки и то покрай брега до определена дълбочина ! Работещи храни струват пари ( няма да изброявам защо ) и за парите си отговарят на изискванията към тях ! Познавам няколко нашенски производителя на захранки и знам какво бъркат , но не желая да коментирам по обясними причини
Има вероятност другата седмица до идем до Дъбника, пак ще си взема от нея !!!
Тази за платика !!
здравеи колега от около година ловя с захранки на мадикс и за сега сам доволен .ползвал сам шаранските и някои ароматизатори и сам много доволен.царевицата им я пробвах но нямам хваната риба на нея.