Пак по Янтра+карък

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Пак по Янтра+карък

Мнение от stefan4etoo »

Здравейте колеги да ви разкажа моето преживяване днес :lol: :lol:
Значи прибрах се 15:30 часа от работа ,хапнах едно друго и 17:30 към реката 17:40 правя първо хвърляне.още с приводняването на воблера атака :shock: не се закачи ,след метър пак удар и пак не и вече след още метър се закачи прилично кленче половинка и малко

Изображение

Викам край голям бой ша пада днес :lol: :lol: ,да ама не кефалето зе да се мятка и какъвто карък ме гони напоследък с тея тройки стана ете тва :lol:

Изображение

и двете жила до дъно :lol: :lol: Викам имам опит от последните пъти и ще се мъча ,да ама след половин час никакъв успех си викам няма да стане работата и с много мъка от проваления риболов тръгнах към бърза помощ ВЕЛИКО ТЪРНОВО :lol: викам ша ми сложат една упойка поне да не усещем и готово.Оная ми ти сестра гледа воблера и вика оф тежък случай :smt005 :lol: :lol: ,викам къв тежък случай бий една упойка дърпаш и готово :lol: Ааа не господине вие сте за хирург :lol: и няма да ви приемем,търсете хирург.Аз я гледам и се чудя да се смея ли да плача ли :lol: :lol: Питам аз де да го търся тоя хирург в 7 часа.Теглих и една и намерих аз на 3-тия етаж гирург, незнайно защо бачка до 19:30.Викам това нещо ще може ли да се оправи?Каза че може и ми вика сега отиваш (никога няма да се сетите :lol: :lol: )в ПРАКТИКЕР :lol: :lol: Майко мила :lol: викам къде :lol: :lol: и той пак в ПРАКТИКЕР :lol: ,купуваш си едни секачи за тел и :lol: :lol: идваш пак.Аз се хиля яко и викам господине вие сериозно ли?Ами нямаме нищо в момента и неможем да помогнем.Оф добре тръгвам аз за практикер ама пред болницата таксита и викам чакай някой се ша има .5-тата кола имаше ,срязах аз двете жила и остана само това(малко лоша снимка ама...)

Изображение

Отивам аз пак и сестрата зе да слага там спирт,йод и нещо друго(викам тоя ша ма коли :lol: ) Вика лягай да слагам упойка :lol: ,ма аз мокър до кръста дето бях нагазил и викам не седнал да не мокря.Ок сложи той упойката и зе да се мъчи да изкарва върха,ама не може.Викам давай дърпай ба аз нищо не усещам.
Ти мен не ме учи как се вадят тройки :lol: .
Ок мъчи се той още малко и вика не ще да излиза :lol:
Ами ако дръпеш викам ша излезе то няма и сант да е влязло.Дойде на мойта дръпна по рязко и ги изкара,ПУУУУ след 10 мин :lol: Сестрата зе да ми увива пръста се едно са ма рязали :lol: и вика отиваш до аптеката да си вземеш една инж.против тетанус и после пак да съм се върнел да ми я сложи :lol: .Викам е как така нямате ли тук.Нямаме и тва беше :lol: .
Отидох аз взех тетанус и викам на фармацевката да ми я сложи да не се връщам,ама те пък нямали право.Викам си няма да се връщам ,влязох в колата бам отзад по мускула и газ към дома да сипя една за вътрешна промивка :lol: Та така станах пишман,незнам с къв акъл тръгнах към БЪРЗА ПОМОЩ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Утре ще си връщам на рибоците яко ама няма да снимам вече ,че за последните три подобни случая в рамките на месец и малко докато направя фотосесиятра и аде в пръста :lol: :lol: Толкова години не съм снимал и имам само едно подобно преживявяне ама от закачка в дърво :lol: Хайде със здраве :drinkers: :drinkers:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пак по Янтра+карък

Мнение от Христо Рангелов »

Такова преживяване имаше баща ми миналата година, само че с нас беше един ортопед и лесно стана работата: със секачите я отрязаха , сложи му ръката зад гърба и щрак набързо и излезе и после с ракийка го поля и готово..

Иначе браво за кефалчето :)
"The more you know, the less you carry"
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

И все пак весело изживяване си изкарал. Ще го помниш дълго и ще го разказваш много пъти. :D
Следващия път тройките - само в рибоците !
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

dantho.mihov написа:И все пак весело изживяване си изкарал. Ще го помниш дълго и ще го разказваш много пъти. :D
Следващия път тройките - само в рибоците !
Предните два пъти като си ги вадих сам може и да не ги помня ама тоя случай надали ще го забравя :lol: Пък тройките още утре са в рибоците :drinkers:
playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от playback »

Хахах Колега Браво, супер си го разказал.

Да си призная и аз скоро имах такова изживяване, след като закачих в дърво под водата и яката напъвах да изкарам воблера го забих ето как:
Изображение
Добре че бях със слънчеви очила, че иначе щеше да стане голяма беля.
За мое щастие успях да го изкарам след 15 мин дърпане с едни клещи, леко се разминах.
stas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stas »

Е, определено не е за хора със слаби нерви. И да се чуди човек- да се смее ли, да плаче ли? Но важното е, че всичко е приключило благополучно. Вдъхновен от репортажите ви преди няколко седмици си накупих дузина Голди- та и след няколко опита по р. Росица само с две риби, дойде време да се разходим с един приятел до В. Търново. Със скобарите и мрените не се получи,а аз само това и чаках- грабнах Чери-то, нагазих до кръста в бързея(тогава бяха топли дни) и след упорито въртене успях да излъжа десетина кефала, единият от които към кило. Жалко, че тия гадни паразити-виждат се като черни точки в кожата-го бяха засегнали. Всичките риби хванах с 2,8 см. MBS. Желая бързо заздравяване на раните и успех!
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Взимай упойка повече вътрешно,отколкото външно :lol: и наслука!!!
Аватар
СЪНДИ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от СЪНДИ »

Другият път да........Еваларка за кленчока. :wink:
Не е важно колко си живял.А как си живял.
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Препоръчвам ти колега кохер - чиста работа :D Откак си имам такъв не откачам воблери с ръце и ми е леко на душицата :D
Още много хубави риби на примамките :smt023
Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

stas написа:Е, определено не е за хора със слаби нерви. И да се чуди човек- да се смее ли, да плаче ли? Но важното е, че всичко е приключило благополучно. Вдъхновен от репортажите ви преди няколко седмици си накупих дузина Голди- та и след няколко опита по р. Росица само с две риби, дойде време да се разходим с един приятел до В. Търново. Със скобарите и мрените не се получи,а аз само това и чаках- грабнах Чери-то, нагазих до кръста в бързея(тогава бяха топли дни) и след упорито въртене успях да излъжа десетина кефала, единият от които към кило. Жалко, че тия гадни паразити-виждат се като черни точки в кожата-го бяха засегнали. Всичките риби хванах с 2,8 см. MBS. Желая бързо заздравяване на раните и успех!
Благодаря колега Голдито наистина си работи добре по Янтра.Раните не са проблем и след малко отивам пак да мятам :lol: Черните точки по рибите са в различни участъци по реката и не са на всички ,гадно е като видиш някой литров целия в точки ама.....Чувал съм че са носени проби в хееи-то и не е проблем това.
п.п. Само те моля да махнеш това ВИЕ давай на ТИ :drinkers:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

JettroniX написа:Препоръчвам ти колега кохер - чиста работа :D Откак си имам такъв не откачам воблери с ръце и ми е леко на душицата :D
Още много хубави риби на примамките :smt023
Благодаря колега имам ама само си седи у дома :) ,не го нося и аз не знам защо :smt017
Белите при мен взеха да стават откакто си нося телефона с мен :lol: Не ми е проблем откачането а като го хвана с едната ръка и с другата снимам(се тогава става белята),ама вече ще откачам и тогава ще снимам :drinkers:
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

stefan4etoo написа:ама вече ще откачам и тогава ще снимам :drinkers:
Ей тук е разковничето :) И аз за малко да имам подобна на твойта случка в неделя, ама успях да си зашия само едното жило малко след контрата, а другото ми се размина, та с малко кръвчица излезна :D
Аватар
hristo2201
новобранец
новобранец

Мнение от hristo2201 »

Мале, каква е тая касапница! Добре, че нищо ти няма и продължавай все така да ги ловиш кефалите :)
Рибо-love!
Нито е рак, нито риба, но кълве - що е то?
Отг. охлюв :D
Изображение
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Направо ме скъсахте от смях/двамата с колегата playback/. Ефектен разказ :D
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Сега се връщам от реката,днес проблеми нямаше :lol: ма нямаше и телефон да докажа какво съм хванал.Иначе доволно за около два часа 15-на рибки 450-500 грама най голямото,другите в нормата и две три под нея.Два дена ще почина малко,че съм 2-ри смени и после пак :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”