Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

КОНФЛИКТИ-Майдън Сакъджиев и защо ще е ШЕФ на ИАРА искате ли
Модератор: bobopeli
КОНФЛИКТИ-Майдън Сакъджиев и защо ще е ШЕФ на ИАРА искате ли
Да допуснем ли още едно СКАНДАЛНО назначение?
Призив към колегите от гр.Плевен и Никопол.Разкажете и си спомнете. Има ли конфликти?Бензини там други неща който са се случвали.
http://www.bgsever.info/br-29_2007/stranici/str-3.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bigfish.bg/news/novini/Iskar-rib ... nieri.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Верни ли са кометарите?Какво виждате по водоемите и справили се със служебните си задължения ТА ЧАК И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
Как и защо стигнахме до там?
Призив към колегите от гр.Плевен и Никопол.Разкажете и си спомнете. Има ли конфликти?Бензини там други неща който са се случвали.
http://www.bgsever.info/br-29_2007/stranici/str-3.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bigfish.bg/news/novini/Iskar-rib ... nieri.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Верни ли са кометарите?Какво виждате по водоемите и справили се със служебните си задължения ТА ЧАК И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
Как и защо стигнахме до там?
Re: КОНФЛИКТИ-Майдън Сакъджиев и защо ще е ШЕФ на ИАРА искат
Получих на пощата си това!Здравей колега, от къде си .
За прословутия "клюн" нищо не си писал.
Ако може да не бъда цитиран, защото хора от Никопол знаят кой се крие зад моя ник.
Поздрави.
Отговарям.Не познавам никого от Вашия край-и за това моля искам да си изясня кой какво що.
Никакви лични само тук!!!!

Добре де, от тоя линк, който авторът на темата е пуснал, нищо не става ясно - в единия материал става дума, че Сакъджиев се е притекъл на помощ на полицай, когото са тормозели бракониери.
Трябва ли заради турски звучащото име да лепим етикет на човека?
Трябва ли заради турски звучащото име да лепим етикет на човека?
Да двата материла са за различни неща НО! И в двете статии се споменаво едно и също лице и ТО Е Съкаджиев и там се говори за един страх някой от някого го е страх.Ако мен беше ме хванало шубето сиреч както казва един бивш Премиер аз никога нямаше да се справя с подобен случай.Сега се гордея ,че ги разбутах едни корумпирани търтей и спечелих личната си кауза.Но нещата там при Вас не са ми ясни по една единствена причина и тя е както казах не живея там.
Коментирайте колеги от Плевен и Нкопол никой и никоя там си бабайтска сигнатура не може да Ви причини и най малкото зло.
Запознати сте с работата на ИАРА Плевен ли било Никопол ли.
То и пред мен ги бе страх от там си някой,ама какво стана,какво излезе после-такъв ШУТ им биха на Местните структори та помнят и РАБОТЯТ.И за това гаранция мога да Ви дам.Не съм от тези дето сега четки да правя,те ме познават,като почна с ФАКТИ дупе да им е Яко.
Ходя за риба и гледам и като се съберът Фактите и се почва.А за сега няма от какво и за какво да ги ........!!!Аз лично съм доволен и искам да работят.Бъдете смели.
То и пред мен ги бе страх от там си някой,ама какво стана,какво излезе после-такъв ШУТ им биха на Местните структори та помнят и РАБОТЯТ.И за това гаранция мога да Ви дам.Не съм от тези дето сега четки да правя,те ме познават,като почна с ФАКТИ дупе да им е Яко.
Ходя за риба и гледам и като се съберът Фактите и се почва.А за сега няма от какво и за какво да ги ........!!!Аз лично съм доволен и искам да работят.Бъдете смели.
Е искате да кажете ,че нищо не знаете приятели от Плевен и Никопол.През тези години никой не научи ,справиха ли се местните структори на ИАРА с проблемите на бракониерството, не се ли справиха или всичко си остана по старому.
Забелязвам от моята гледна точка , че когато трябва да се помогне ,когато трябва да кажем ИСТИНАТА,когато гражданка позиция трябва да проявим,
......................................... А НИЕ КАКВО ПРАВИМ!!!
.......................ПРОСТО МЪЛЧИМ,ТОВА ЛИ СМЕ НИЕ,ТОВА ЛИ СМЕ НИЕ ?????????????????.........
Синоними на думата хора-тълковен речник.
(същ.) люде, човеци, лица, същества, личности, хорица
(същ.) народ, население, жители, поданици
Забелязвам от моята гледна точка , че когато трябва да се помогне ,когато трябва да кажем ИСТИНАТА,когато гражданка позиция трябва да проявим,
......................................... А НИЕ КАКВО ПРАВИМ!!!
.......................ПРОСТО МЪЛЧИМ,ТОВА ЛИ СМЕ НИЕ,ТОВА ЛИ СМЕ НИЕ ?????????????????.........
Синоними на думата хора-тълковен речник.
(същ.) люде, човеци, лица, същества, личности, хорица
(същ.) народ, население, жители, поданици
Имам на предвид ,че работят в района който живея.rednikkinder написа:Коментирайте колеги от Плевен и Нкопол никой и никоя там си бабайтска сигнатура не може да Ви причини и най малкото зло.
..............Снощи разбрах от този за който гласувах,че документите са на бюрото на
Министър Председателя Пламен Орешарски,
Дайте Факти да има за какво да се хванем а това Вие го знаете иначе се отива на недопускане да заеме поста.И второ-пак ще почнат да говорят Видители колко малко хора са се събрали пред ИАРА,з не да кажат то сега хората им е трудно да пътуват-криза, ще кажат това което им оттърва и всичко се опорочавааз също не мога да пътувам финансите са проблем.
А и точно в този момент не мога да намеря статистиката ,отчетите за свършена работа по Районни структори на ИАРА да хвърля аз едно око то там ще стане ясно.Ама не би,сега точно е лош момент всеки го е хванало шубето.Дано след като прочетат това някой да ми предаде справката знам къде да я пратя Четвъртата ВЛАСТ е сега най силна.
Министър Председателя Пламен Орешарски,
Дайте Факти да има за какво да се хванем а това Вие го знаете иначе се отива на недопускане да заеме поста.И второ-пак ще почнат да говорят Видители колко малко хора са се събрали пред ИАРА,з не да кажат то сега хората им е трудно да пътуват-криза, ще кажат това което им оттърва и всичко се опорочавааз също не мога да пътувам финансите са проблем.
А и точно в този момент не мога да намеря статистиката ,отчетите за свършена работа по Районни структори на ИАРА да хвърля аз едно око то там ще стане ясно.Ама не би,сега точно е лош момент всеки го е хванало шубето.Дано след като прочетат това някой да ми предаде справката знам къде да я пратя Четвъртата ВЛАСТ е сега най силна.
За да не Ви виждат пращайте каквото имате на ЛС.Ще копирам и публикувам като ЦИТАТ там не се виждат имената погледнете втория пост.Ще скривам и имената на тези за който сте писали Вашите както Ви казах също.
..................Живо се интересувам и от следното.............................
1. Колко броя нарушения са костатирани за периода от когато е назначен?
2.За колко от нарушенията са съставени АУАН/актове за констатирани административни нарушения/?
3,За колко от съставените АУАН са издадени НП. /наказателни постановления/?
3.Регионалния Директор Може ли да спре Административно производство започнало със съставянето на АУАН. И по какви причини?
И ако е така за колко?
1. Колко броя нарушения са костатирани за периода от когато е назначен?

2.За колко от нарушенията са съставени АУАН/актове за констатирани административни нарушения/?

3,За колко от съставените АУАН са издадени НП. /наказателни постановления/?

3.Регионалния Директор Може ли да спре Административно производство започнало със съставянето на АУАН. И по какви причини?

Таен благодетел от УЙКИЛИИС/ Лентата проследява ранните дни на "Уикилийкс" и завършва със скандалните информации, изнесени от Асандж и неговите хора в мрежата, разтърсили световното обществено/ дали правилно го изписвам.Справка за постигнатите резултати от полугодието.
Въпрос каква е дължината от участъка по река Дунав която охранява звеното от Никопол със шеф Сакъджиев да направя сравнение със съседните райони???

Копирай на компа и увеличи изображението снимката е крива по същия начин са си гледали работата в това звено.
А това от 24часа.На всичкото отгоре!!!! 10та страница от днешния брой.Да му дам мойта ,че и без това не ми трябва /Безработен съм от пет години/.

Въпрос каква е дължината от участъка по река Дунав която охранява звеното от Никопол със шеф Сакъджиев да направя сравнение със съседните райони???

Копирай на компа и увеличи изображението снимката е крива по същия начин са си гледали работата в това звено.
А това от 24часа.На всичкото отгоре!!!! 10та страница от днешния брой.Да му дам мойта ,че и без това не ми трябва /Безработен съм от пет години/.

- orion30
- разбира нещата
Споко, от ДПС ще му купят диплома. Колко е тя една диплома има-няма 10 000лв.
Новия Шеф е Асен Асенов главен отговорник за финансите на Иара .А да не би Майдън да го сложат на мястото но Делев.Който отговаря за контрола и борбата срещу браковците.
И утре ще разберете ИСТИНАТА. Излезе вярно.
Добре, че Майдън е човек професионалист и ще си върши работата, а не само да тормози инспекторите с бюрокрация.
Драго Господинов си е мокрил задника само тогава, когато се е напикавал.
Апропо, кой "ашладисваше" мастията от земеделското ведомство на име (С)ирена Пенчева и какво направи тази куха лейка с присъствието си в ИАРА, освен да лъже рибарите и рибовъдите?
Драго Господинов си е мокрил задника само тогава, когато се е напикавал.
Апропо, кой "ашладисваше" мастията от земеделското ведомство на име (С)ирена Пенчева и какво направи тази куха лейка с присъствието си в ИАРА, освен да лъже рибарите и рибовъдите?