Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Не, не,Павел Иванов написа:... пък ти не бъди толкоз претенциозен да не ти пусна поредица Аз при Ути Бъчваров , Аз при Милен Цветков , Аз при Мартина Вачкова , та да видиш ти "кон боб яде ли" ...
Към тези няма дори и академичен интерес

Според мен, ставаше дума за млади, свежи и разкрепостени репортерки

И при това, склонни към забременяване

А от изброените от теб лица,
Нито едно не влиза в "таргет" групата

Въпреки, че ............ може и да греша ?
А иначе любимата ми тема, сякаш я обзема някакъв вакуум,
Никой не служи на себе си ли ?
Или никой не споделя ?
Само Владо показа една златна рибка,
Ама я държеше в кепа

За всеки случай,
Може и да му е изпълнила поне едно желание ?!
Като се замисля - вместо три, ако е само едно желание,
Какво ли бихме си избрали, а ?
- Vid
- кандидат преподавател
Служим, служим.... Днес направих един добър риболов със сомски воблери, на които кълвяха мерни кефалиG.Petkov написа: А иначе любимата ми тема, сякаш я обзема някакъв вакуум,
Никой не служи на себе си ли ?
Или никой не споделя ?
Само Владо показа една златна рибка,

Гледам по горе все са влезли в нормата 1,80 см., а Я де съм 1,95 кВо да праим? Ако моихме да се наведем..., ама не можем

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да съм щастлив.G.Petkov написа: Като се замисля - вместо три, ако е само едно желание,
Какво ли бихме си избрали, а ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/onZczlPRZNc?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/onZczlPRZNc?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
- GODzillata
Кофти тръпка деба....
....на мен ми се е случвало в морето. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Кире , да не си вече в менопауза та не ти се случва
Не друго , ами не ми се вярва девойчето толкоз редко да го е изкарало .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Ами, то зависи от моментното състояние на стомашно-чревния тракт на девойчето, да го еваПавел Иванов написа:... Не друго , ами не ми се вярва девойчето толкоз редко да го е изкарало .

Този клип съм го гледал и преди, и много гадно ми стана, щото си представих топъл минерален басейн и .............
Един гейзер от разбити лайна

Ужас !!!!!!!!
А често е имала бебенца, които ги къпят в басейните, ама винаги с памперсче, надлежно обуто на дупето

Но, веднъж, не помня къде, пуснаха едно без памперс.
И казах на човека до мен :
-Е на това, ако му се облещят очите, си тръгваме веднага

Ама се размина, де

А като споменах за стомашно-чревния тракт, та се сетих за аналния секс и за едни други гадости, ама няма да пиша за тях, че ще опорочим темата

Кво му е на каналния кекс бре - благиня си е ма да не си отпред....G.Petkov написа:........ та се сетих за аналния секс и за едни други гадости, ама няма да пиша за тях, че ще опорочим темата.........!

Сега ще ви направя най-голямата клизма в живота ви, тъй като статията на госпожица Банал представлява купчина ЛАЙНА. Сексът в гъза е супер, защото разрушението, упадъкът и болката са ЗАБАВНИ. Ще се помъча да разтълкувам това просто и вярно твърдение в следващите параграфи, но ако се разграничавате дори от една част от него, няма смисъл да четете. Ако съм си свършила работата, преди да сте дочели статията, вече ще си бъркате в дупето и ще мислите начини как да набутате нещо забавно в него.
ДА МИСЛИШ С ГЪЗА СИ
Ясно е, че аналният секс е лоша идея. Затова е толкова добър. За момичетата чукането отзад по същество означава „не”. Това е един от първите уроци, които научаваме – „Анусът ми изхвърля разни неща, не трябва да слагам нищо в него.” Добро момиче.Част от тръпката обаче е да не се подчиняваш на фундаменталната психология. Сексът в гъза е забавен поради същата причина, заради която е весело да вбесиш учител, да се изпикаеш на полицейска патрулка или да подпалиш църква. Само че, тук внимавай, единствената институция, срещу която се бунтуваш, си ти самата. Това е висш пилотаж. Нещо като да съкратиш тъпа шестмесечна терапия с цел „да опознаеш истинските си чувства” в 20 минути. За разлика от подпалването на църква след това ще можеш да си запазиш работата и да останеш продуктивен член на обществото.
АНАЛНИТЕ РАЗКЪСВАНИЯ КАЛЯВАТ ХАРАКТЕРА
Да, случвало се е анусът ми да кърви в продължение на седмици (не постоянно, това е налудничаво) и нека ви кажа – не бих го заменила за нищо на света. Всъщност убедена съм, че изживяването на анално разкъсване ще ви помогне да разберете света, защото знаете ли какво? В живота трябва да се справяш с неща, които предпочиташ да избегнеш, като например кръв да тече от гъза ти. Изживяваш дни, в които не искаш да ядеш, защото не искаш да сереш, защото не искаш наново да отвориш раната на задника си, която се надяваш да заздравява. В крайна сметка разкъсването се оправя и ти а) искаш да го изживееш отново или б) взимаш предпазни мерки следващия път.ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД
Най-лошото, което може да се случи, е перфорация на ануса. Пфффф! Точно като вагиналния секс - трябва да свикнеш и първоначално е странно.
- G.Petkov

Това е добро научно-популярно обяснение, фундаментално при това

Ясно и изчерпателно

Ама предлагам да спрем до тук,
Щото да пишем под светлината на червените точки - ще вземем да се изпуснем някъде

Та утре съм се "налютил"

Да видим, че нещо само с мераците си оставам напоследък

На кафявите точки без светлинаG.Petkov написа: Ама предлагам да спрем до тук, под светлината на червените точки............

Последно промяна от Teo 62 на Пет Юли 19, 2013 8:32 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Teo 62 написа: Кво му е на каналния кекс бре - благиня си е ма да не си отпред
Джорди,ако влизам в тази тема за първи път,и по-някаква случайност...ровейки се из гуглето,попадна на последните две мнения.Е кажи ми как да си го обясня.G.Petkov написа:
Та утре съм се "налютил"да ходя за хищно, ама да е по-голямо от 20 см

Иначе си ви чета редовно''без пропуск''ама умората от строенето на Испанският комунизъм не-ми дава време да драсна някой ред.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
За такива ли?G.Petkov написа:.......Та утре съм се "налютил"да ходя за хищно, ама да е по-голямо от 20 см
,.......

Щот днес аз такова хищно дърпах!!!

Ами Бат Сали депутатин как ти се вижда!?Teo 62 написа:...... Гледах пресконференция на Мишо Шамара по канал 3 - такъв тъпан не бях виждал от години

Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Юли 19, 2013 8:38 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
И все пак, нашият съвет е да не бързате да оградите "задния двор" с мислена бодлива тел. Или с обяснението, че Господ си знае работата, а според него въпросното отверстие има съвсем друго предназначение, различно от секс. Не е задължително да бъде така. Истината е следната: аналните изживявания могат да се окажат невероятно приятни. Но преди това трябва да сте направили така, че сексът отзад да се е превърнал във въпрос на удоволствие, а не във въпрос на изтърпяване.lovo-бай СТОЯН написа:
Джорди,ако влизам в тази тема за първи път,и по-някаква случайност...ровейки се из гуглето,попадна на последните две мнения.Е кажи ми как да си го обясня...............
Физическата болка при този вид упражнения обикновено се дължи на чисто психологически фактори. И проблемът със сигурност не е във вас. Проблемът е най-вече в стотиците гнусни истории за гафове, кафяви петна по стените и люспи от домат, които се разказват от мъже със съмнителни умения в леглото и още по-съмнително уважение към нежния пол.
Ми той сам се определи - шерен сиганинТелескоп написа: Ами Бат Сали депутатин как ти се вижда!?

- G.Petkov
Бай Стояне,lovo-бай СТОЯН написа:...Е кажи ми как да си го обясня....
Друго обяснение освен - "злостна инсинуация" - няма бре

Поне така, по времето на соца обяснявахме всички необясними неща