Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Тва да го вида няма да го повярвам от 11 годишен лова по марица и нито ведъж не са ме проверили за билетsimo72 написа:Миналата неделя ме провериха на Марица при село Звъничево !
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- daniel defoe
- разбира нещата
Пубертета ги тресеDon4o_62 написа:... барем 5 - 6 доста прилични щуки се обръщаха и гонеха като малки децаВуйчо-Ваньо написа:Възможно ли е по това време на годината щуката все още да не си е избила хайвера?
това какво е не знам .....

Вече трябва и зъбите да са им се показали дори
Мен ме "провериха" миналата година за сефте на Марица - май октомври месец беше
, но си бях сгънал въдицата и инспектора ме пита само дали дава хищника. Та от тогава не съм виждал инспектор, но редовно като съм по реката виждам бащинията под една или друга форма и се дразня много, защото виждам за какво гребане става въпрос

Мен ме "провериха" миналата година за сефте на Марица - май октомври месец беше

- Vid
- кандидат преподавател
Мен, доколкото си спомням, от 15г. никой по Марица не ме е проверявал, което е жив пример за ефективността на ИАРА. Това при положение, че лятото съм през ден на реката.
Веднъж ме провериха на добричката ряка при устието с Марица- през зимата и това е....
Веднъж ме провериха на добричката ряка при устието с Марица- през зимата и това е....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- hiper tunkvan
- новобранец
Ето от вчера към 19:00 една маломерна лакома щучка която след интервенция с форцепс бе пусната жива и здрава. Следващия улов беше неприятен и не му простих ПАРАШУТ с полу разложена рибка а колко е хванал не се знае преди да го скъса "псевдо корморана"

-
- кандидат преподавател
Абе и аз се учудих , но инспекторката / Жена ????/ каза че ще завишават контрола , защото имали много сигнали за бракониери. И само час след проверката , банда мургави братяgeibriel написа:Тва да го вида няма да го повярвам от 11 годишен лова по марица и нито ведъж не са ме проверили за билетsimo72 написа:Миналата неделя ме провериха на Марица при село Звъничево !

Върл Shimano фен!
Няма риба по тая река
колеги при вас как е тука покраи Симеоновград много слабо.

Реката е много зле.За 2 седмици почти през ден ходене имам 3-4 кефалчета, 2-3 сомчета бебенца и една щука към 2кила.
- tiktak
- ще става разбирач
Здрасти, адаш, как я караш?
Аз пък днес се бъзиках с едни ето такива. Много, ама дребнички.

Аз пък днес се бъзиках с едни ето такива. Много, ама дребнички.

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на реката откъм с.Черногорово за четири часа-от 17,00 до 21,00 часа-три уклея и две червеноперки.Захранката ни отговаряше на меню на ресторант в центъра на Париж-сладка царевица,жито в пакет с аромат на мед,допълнително сварено жито,кускус с аромат на мед,оранжева царевица от пакет,бял шарен червей,кастери,ароматизатор ванилия,Иза стръв-торен,бял,царевица,жито.Пробвахме на изтичане,на задържане,на влашка плувка-нямаше никакъв резултат.Белия червей го забравихме за стръв още в началото след първите два уклея,след това настоявахме на царевица и торен,но даже нямахме сторване на по добра риба.Мястото и течението бяха перфектни,цветът на водата-също,реката е свалила малко ниво,но въпреки всичко нямаше дори и изиграване на по-качествена риба в периметър от 20-30метра от нас.Това е обективно от мен-оттук всеки да си направи извод.
- enduro51
- ще става разбирач
тука по любемец мирна риба бол на кват стръв се сетиш , хищника се прай на луд и неще даже и бракотата ревът , писна ми куки и сари да режа а куки от сари някой ако иска пращам за негова си сметка колкоко иска на мен си оставих по марковите другото го подарявам

- pavre
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги. Моля за информация за щукарски места по Марица между 6-ти и 9-ти км до Пловдив. Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Места много колега , иска само ходене! 

Относно проверките,всичко е на наши и ваши.Днеска под моста в Пловдив на околовръснтото до кръговото за Пазарджик спокойно си хвърляха парашути двама "колеги" не че нещо хванаха понеже рибата я няма там се изместиха малко по-надолу по реката.Имаше и други риболовци,но никой не им направи забележка нито се обади на ИАРА.Сигурно са техни хора за да хварлят така спокойно и да се обадиш да подадеш сигнал те ще ги уведомят да избягат,защото идват на проверка.Така е за съжаление в нашата скапана държава.И аз вече,като гледам ще ставам парашутист.