Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
mizov
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от mizov »

Една хубава снимка от язовир Засмяно, от доста години ходя там заради природата и дебелата сянка под която може да си починеш :)
Прикачени файлове
o_1213018564_zasmianovo-org-1-ff.jpg
o_1213018564_zasmianovo-org-1-ff.jpg (196.74 KiB) Преглеждано 1744 пъти
galyovka
новобранец
новобранец

Мнение от galyovka »

kickercska написа:Хващаш пътя за Добрич, подминаваш веднага отбовката за Калиманци и продължаваш. По-натам, има още една за Зорница, пропускаш и нея, следващата е твоята. Има табела на ляво за Любен Каравелово. Завиваш за там, минаваш селото, след него е Водица и след това е язовир. По пътя, след Водица има една чешма, подминаваш я и нея и след нея вече има 2 пътя за язовира, в зависимост от коя страна искаш да застанеш. Аз лично хващам горния път, през нивата който е. Ако отиваш там - след чешмата караш направо, минаваш една табела за развъдниците на Засмяново и след това се вижда пътя, който влиза в нивата. Само направо и си там :) Вече спираш, оглеждаш и избираш място. Местата около преливника са хубави, но по-трудно достъпни с кола, пътя е малко кофти като слизаш надолу до водата. Иначе местата преди това са добри и няма да имаш проблем с кола да слезеш. Стига да не завали :lol: Ако все пак завали - качваш колата горе и почваш да прибираш, ако смяташ, че много ще вали, защото преди 10-на години много съм бутал там. :)
Ласковата чешма,уникална природа е там, прав е колегата.
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
galyovka
новобранец
новобранец

Мнение от galyovka »

ето о6те снимки
ето о6те снимки
Изображение1206.jpg (200.25 KiB) Преглеждано 1733 пъти
mizov написа:Една хубава снимка от язовир Засмяно, от доста години ходя там заради природата и дебелата сянка под която може да си починеш :)
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

galyovka написа:
j_dimitrov79 написа:
galyovka написа:на Есеница миналата неделя 37 таранки по 150гр.отсре6та едни колеги имаха 3 хубави риби.Не съм сигурен шарани или амури бяха не отидох да видя.
Как се стига до язовира? С какво работно време е ? Благодаря предварително.
qzovira raboti 24h ima dva putq prez esenica(po malko po 4erno ima) i prez Dobroplodno malko pove4e po 4erno, no tam ako ne go znae6 putq 6te se oburka6.Preporu4vam ti prez seloto(Esenica).
колега,пиши на кирилица .а ако имаш технически проблеми ,въздържай се или поне се извини.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
kickercska
новобранец
новобранец

Мнение от kickercska »

На тази последната снимка с детето дето е от Засмяново - е тези дървета отзад, които се виждат каква гледка предлагат малко преди да залезе слънцето - не е истина просто :)
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Още една снимка на засмяновския язовир.

Изображение

Може да се мине и през с. Радево, там пътя е асвалт до 50 м. от язовира, излиза до стената.
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

днес двама приятели заминават на Засмяново , като се върнат ще дам актуална информация
mizov
новобранец
новобранец

Мнение от mizov »

Актуална информация за риболова на Засмяно, за таранката е ясно, а друго дава ли?
Прикачени файлове
Изображение024.jpg
Изображение024.jpg (121.39 KiB) Преглеждано 1568 пъти
galyovka
новобранец
новобранец

Мнение от galyovka »

колега,пиши на кирилица .а ако имаш технически проблеми ,въздържай се или поне се извини.[/quote]
ИЗВИНЯВАЙ ПРИЯТЕЛЮ. ТАКА ДОБРЕ ЛИ Е ИЛИ ИСКАШ С ГЛАВНИ И МАЛКИ БУКВИ ДА ПИША?
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Снимката е страхотна. Мисля, че си струва да се отиде там. А, разрешават ли нощувки с палатки ? Всъщност - нека модераторите систеамтизират всичката информация оттук в отделен пост на името на язовира.
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

Колеги нека който е ходил на някой водоем да даде някаква информация какво се лови и на какво излиза. От десетина дни чакам някой да даде някакво инфо за водоем освен Есеница. Аз винаги като ходя някъде пиша не че обикалям всички водоеми но винаги пиша като съм посетил водоем. Не съм професионалист в риболова но не ми се стои цял ден и да не хвана дори и таранка :) Преди няколко дни някой беше писал , че на засмяново излиза амур аз ходих но не хванах и след това няма нищо за този водоем едва ли се е изловила всичката риба , няма инфо за ботево , за николаевка , за бозвелийско то други незнам а сигурно има още където да си направиш кефа.
Благодаря предварително и Наслука на всички
Поздрави :) :)
Всяко хоби е за удоволствие :)
kickercska
новобранец
новобранец

Мнение от kickercska »

Едни познати ходиха на николаевка преди 4-5 дни. На суха царевица 1 шаран около 4кг. Според думите им колеги до тях са извадили поне 10-на шарана на пружина, но те са нямали захранка за пружина.
gogo73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo73 »

limon_84 написа:Колеги нека който е ходил на някой водоем да даде някаква информация какво се лови и на какво излиза. От десетина дни чакам някой да даде някакво инфо за водоем освен Есеница. Аз винаги като ходя някъде пиша не че обикалям всички водоеми но винаги пиша като съм посетил водоем. Не съм професионалист в риболова но не ми се стои цял ден и да не хвана дори и таранка :) Преди няколко дни някой беше писал , че на засмяново излиза амур аз ходих но не хванах и след това няма нищо за този водоем едва ли се е изловила всичката риба , няма инфо за ботево , за николаевка , за бозвелийско то други незнам а сигурно има още където да си направиш кефа.
Благодаря предварително и Наслука на всички
Поздрави :) :)
Колега, информациа за Ботево можеш да намериш в сайта на язовира или в темата язовир"Ботево".
botevo.com
brainwave
новобранец
новобранец

Мнение от brainwave »

На Бизвелийско не те съветвам. Миналата седмица ходихме, десетина таранки и толкова червеноперки. Кьорав шаран не видях да скочи, нито пък от 20 коли някой хвана. Иначе язовира е готин, с дебели сенки, масички, столчета. Кофтито е, че морафетите са БГ :) Аз лично няма да отида отново. Наслука!
mizov
новобранец
новобранец

Мнение от mizov »

Таранка от Засмяно на телескоп на бял червей :)
Прикачени файлове
DSC05802.JPG
DSC05802.JPG (34.85 KiB) Преглеждано 1537 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”