Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Една хубава снимка от язовир Засмяно, от доста години ходя там заради природата и дебелата сянка под която може да си починеш 

- Прикачени файлове
-
- o_1213018564_zasmianovo-org-1-ff.jpg (196.74 KiB) Преглеждано 1744 пъти
Ласковата чешма,уникална природа е там, прав е колегата.kickercska написа:Хващаш пътя за Добрич, подминаваш веднага отбовката за Калиманци и продължаваш. По-натам, има още една за Зорница, пропускаш и нея, следващата е твоята. Има табела на ляво за Любен Каравелово. Завиваш за там, минаваш селото, след него е Водица и след това е язовир. По пътя, след Водица има една чешма, подминаваш я и нея и след нея вече има 2 пътя за язовира, в зависимост от коя страна искаш да застанеш. Аз лично хващам горния път, през нивата който е. Ако отиваш там - след чешмата караш направо, минаваш една табела за развъдниците на Засмяново и след това се вижда пътя, който влиза в нивата. Само направо и си тамВече спираш, оглеждаш и избираш място. Местата около преливника са хубави, но по-трудно достъпни с кола, пътя е малко кофти като слизаш надолу до водата. Иначе местата преди това са добри и няма да имаш проблем с кола да слезеш. Стига да не завали
Ако все пак завали - качваш колата горе и почваш да прибираш, ако смяташ, че много ще вали, защото преди 10-на години много съм бутал там.
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
mizov написа:Една хубава снимка от язовир Засмяно, от доста години ходя там заради природата и дебелата сянка под която може да си починеш
-
- разбира нещата
колега,пиши на кирилица .а ако имаш технически проблеми ,въздържай се или поне се извини.galyovka написа:qzovira raboti 24h ima dva putq prez esenica(po malko po 4erno ima) i prez Dobroplodno malko pove4e po 4erno, no tam ako ne go znae6 putq 6te se oburka6.Preporu4vam ti prez seloto(Esenica).j_dimitrov79 написа:Как се стига до язовира? С какво работно време е ? Благодаря предварително.galyovka написа:на Есеница миналата неделя 37 таранки по 150гр.отсре6та едни колеги имаха 3 хубави риби.Не съм сигурен шарани или амури бяха не отидох да видя.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
На тази последната снимка с детето дето е от Засмяново - е тези дървета отзад, които се виждат каква гледка предлагат малко преди да залезе слънцето - не е истина просто 

Още една снимка на засмяновския язовир.

Може да се мине и през с. Радево, там пътя е асвалт до 50 м. от язовира, излиза до стената.

Може да се мине и през с. Радево, там пътя е асвалт до 50 м. от язовира, излиза до стената.
днес двама приятели заминават на Засмяново , като се върнат ще дам актуална информация
Актуална информация за риболова на Засмяно, за таранката е ясно, а друго дава ли?
- Прикачени файлове
-
- Изображение024.jpg (121.39 KiB) Преглеждано 1568 пъти
колега,пиши на кирилица .а ако имаш технически проблеми ,въздържай се или поне се извини.[/quote]
ИЗВИНЯВАЙ ПРИЯТЕЛЮ. ТАКА ДОБРЕ ЛИ Е ИЛИ ИСКАШ С ГЛАВНИ И МАЛКИ БУКВИ ДА ПИША?
ИЗВИНЯВАЙ ПРИЯТЕЛЮ. ТАКА ДОБРЕ ЛИ Е ИЛИ ИСКАШ С ГЛАВНИ И МАЛКИ БУКВИ ДА ПИША?
-
- научил се да хвърля
Снимката е страхотна. Мисля, че си струва да се отиде там. А, разрешават ли нощувки с палатки ? Всъщност - нека модераторите систеамтизират всичката информация оттук в отделен пост на името на язовира.
Колеги нека който е ходил на някой водоем да даде някаква информация какво се лови и на какво излиза. От десетина дни чакам някой да даде някакво инфо за водоем освен Есеница. Аз винаги като ходя някъде пиша не че обикалям всички водоеми но винаги пиша като съм посетил водоем. Не съм професионалист в риболова но не ми се стои цял ден и да не хвана дори и таранка
Преди няколко дни някой беше писал , че на засмяново излиза амур аз ходих но не хванах и след това няма нищо за този водоем едва ли се е изловила всичката риба , няма инфо за ботево , за николаевка , за бозвелийско то други незнам а сигурно има още където да си направиш кефа.
Благодаря предварително и Наслука на всички
Поздрави

Поздрави

Всяко хоби е за удоволствие 

-
- новобранец
Едни познати ходиха на николаевка преди 4-5 дни. На суха царевица 1 шаран около 4кг. Според думите им колеги до тях са извадили поне 10-на шарана на пружина, но те са нямали захранка за пружина.
Колега, информациа за Ботево можеш да намериш в сайта на язовира или в темата язовир"Ботево".limon_84 написа:Колеги нека който е ходил на някой водоем да даде някаква информация какво се лови и на какво излиза. От десетина дни чакам някой да даде някакво инфо за водоем освен Есеница. Аз винаги като ходя някъде пиша не че обикалям всички водоеми но винаги пиша като съм посетил водоем. Не съм професионалист в риболова но не ми се стои цял ден и да не хвана дори и таранкаПреди няколко дни някой беше писал , че на засмяново излиза амур аз ходих но не хванах и след това няма нищо за този водоем едва ли се е изловила всичката риба , няма инфо за ботево , за николаевка , за бозвелийско то други незнам а сигурно има още където да си направиш кефа.
Поздрави![]()
botevo.com
На Бизвелийско не те съветвам. Миналата седмица ходихме, десетина таранки и толкова червеноперки. Кьорав шаран не видях да скочи, нито пък от 20 коли някой хвана. Иначе язовира е готин, с дебели сенки, масички, столчета. Кофтито е, че морафетите са БГ
Аз лично няма да отида отново. Наслука!

Таранка от Засмяно на телескоп на бял червей 

- Прикачени файлове
-
- DSC05802.JPG (34.85 KiB) Преглеждано 1537 пъти