Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Моля за помощ
Модератор: Ачо ♣
Моля за помощ
Привет колеги,
Моля за малко помощ. Подариха ми палатка, но рейките явно не са от нея, а и да са то доста липсват. Успях да стигна до нещо такова: Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Моля за малко помощ. Подариха ми палатка, но рейките явно не са от нея, а и да са то доста липсват. Успях да стигна до нещо такова: Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Re: Моля за помощ
Намерих си схемата
, от обява за продаване на такава.

защо не си купиш една шатра и да ползваш нейните рейки има ги на промоции.Ако пък искаш може да пробаш с тръби за парно или водопровод,,тези пластмасовите или с алуминиевите втулки,, по левче метъра са и когато са къси са здрави.
Като дете ме беше страх от тъмното, a сега, когато получавам сметки за електроенергия, ме е страх от светлото.
Продавам шатри и знам колко издържат тръбите, А тръба имам същия диаметър и се оказа, че липсват три тръби от конструкцията.uragann написа:защо не си купиш една шатра и да ползваш нейните рейки има ги на промоции.Ако пък искаш може да пробаш с тръби за парно или водопровод,,тези пластмасовите или с алуминиевите втулки,, по левче метъра са и когато са къси са здрави.