Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
дали ще се обади и някакъв хищник там (щука примерно)?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ILEGAL написа:дали ще се обади и някакъв хищник там (щука примерно)?
Ако и звъннеш - може и да се обади.

Просто метни тапа-две, похвърляй със спининга и после кажи дали се е обадил някакъв хищник.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ще го направя, но за Дунав предпочитам на тежко да я тьрся зьбатката. Ще постна инфо после, ако ходя на Дунав, че още се колебая там ли да ида, на язовир ли?GODzillata написа:ILEGAL написа:дали ще се обади и някакъв хищник там (щука примерно)?
Ако и звъннеш - може и да се обади.![]()
Просто метни тапа-две, похвърляй със спининга и после кажи дали се е обадил някакъв хищник.

- GODzillata
Бягай на Дунава, тази година има риба. 

Благодаря ти за сьвета колега, жив и здрав да си и много риби.GODzillata написа:Бягай на Дунава, тази година има риба.

- GODzillata
Toва, че тази година има риба няма нищо общо с ИАРА, просто имаше висока вода, която вкара и рибите.
Та така....риба има въпреки ИАРА!

Та така....риба има въпреки ИАРА!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...но усърдно се работи по въпроса със специалното участие на изявени Видински бракониери.GODzillata написа:...Та така....риба има въпреки ИАРА!
п.п.Нинята макя!

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Извинявайте за спама.До GODzillata,абе колега мани тази бубулечка че ще си счупя монитора всеки път като ти чета мненията 

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- GODzillata
Удрииииииииииий с лопатата, където свариш!djokoriboloveca написа:Извинявайте за спама.До GODzillata,абе колега мани тази бубулечка че ще си счупя монитора всеки път като ти чета мненията

@Ае, Васе, напрао им разказват играта на рибите, масово се ловят малки шаранчета и щучки....

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Същото е положението и при нас в Русе,поголовна сеч и то под носа на ИАРА.Ловят маломерните риби и с прибежки и припълзявания в багажника.ИАРА прави проверки но само за брой въдици,живарниците не ги интересува,колите също.GODzillata написа:Удрииииииииииий с лопатата, където свариш!djokoriboloveca написа:Извинявайте за спама.До GODzillata,абе колега мани тази бубулечка че ще си счупя монитора всеки път като ти чета мненията![]()
![]()
![]()
@Ае, Васе, напрао им разказват играта на рибите, масово се ловят малки шаранчета и щучки....![]()
НапраО не ми се ходи за риба, за да не гледам такова безчинство, а и за да не влезна на топло като при'бия некой куту маче у дирек!
![]()
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Вчера се върнах от 4 дневен риболов във Видинско,равносметката е 2 бели мрени,4кг,и 2,100гр.едно соме 2кг и десетина по кило едно шаранче кило,морунаж шутовици излизат много добри от 500до 1кг. и един изпуснат амур и то поради некачествено направен косъм,закупен от Софийски магазин,развърза се горе в кулпа но айде да не се вайкаме толковадругият път ще го хванем.Взехме си мрените 3 сомчета,шутовици и2-3 морунашчета.Това е от мен живи и здрави до края на Август пак.

pano64 написа:Вчера се върнах от 4 дневен риболов във Видинско,равносметката е 2 бели мрени,4кг,и 2,100гр.едно соме 2кг и десетина по кило едно шаранче кило,морунаж шутовици излизат много добри от 500до 1кг. и един изпуснат амур и то поради некачествено направен косъм,закупен от Софийски магазин,развърза се горе в кулпа но айде да не се вайкаме толковадругият път ще го хванем.Взехме си мрените 3 сомчета,шутовици и2-3 морунашчета.Това е от мен живи и здрави до края на Август пак.
Евалата, колега! Хубав улов си направил!

Под с.Дунавци колега но, не само там дава а в целия район стига да знаеш коя риба на какво да я търсиш и с какво да захраниш.Успех.

-
- новобранец
колега би ли ми казал откъде си взел шатрата че ме изядоха тия дзверове и какви пари е ще съм ти много благодарен.писал съм ти и на лсlubotrifonov написа:През уикенда направих вторият за тази година излет по реката. Първият беше на голямата вода с ниво 650см. при Никопол и беше класическо капо (без да броим дребната риба за мезе на бирата).
Сега нещата бяха съвсем други - ниво 352см. при Никопол, време слънчево с лек ветрец, комари с милиони. Стръвта кисната царевица и качамак, монтажи спирали с царевица и косми, кокален и торен както и пиявици - резултата : 3бр. шарани 5-4-1 кг. , сом 5бр. под кило и върнати, уклей - 1ч. ловене 2ч. чистене, платики 7бр. около 300-500гр. и гвоздея на програмата амур 15кг.
Откачени риби сом 2бр над кило, и един амур 15+
малко снимков матерял
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега шатрата съм я копувал от Mr.Bricolage- Плевен и струваше 65лв. преди 2г.mariopetkov написа: колега би ли ми казал откъде си взел шатрата че ме изядоха тия дзверове и какви пари е ще съм ти много благодарен.писал съм ти и на лс
ето и малко снимки как работи

така се излиза извън шатрата

и ако се чудите защо човек трябва да изтърпи тоя ужас ето го резултата