Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отпуска 2013 - част първа
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отпуска 2013 - част първа
Здравейте колеги , вчера се прибрах от последния риболов от отпуската и реших да направя обща тема с няколко излети съвместни и с други екскурзии .Планът беше още няколко часа след последния ми работен ден изцепихме с един колега и половинката му за Гърция , но и мача беше в багажника.След прибирането ни от там с жената и бебока леко релаксче на Кастел и след това 4 дневен излет само с кочове за мойте любими амури на див водоем .
С 3 дневния излет на Кастел , се запознах с много готини хора и ме посъветваха на тръгване да минем покрай някой български забележителности , та се разходихме до Габрово и от там до Етъра и Шипка. До сега не бях ходил на Шипка , но останах изумен много ми хареса , само изцепката ,която направих в началото и взех на два пъти всичките стъпала ,а именно че си забравих портмонето в колата ,а горе се плаща вход..На второто качване се почуствах ,като Роки по стъпалата само дето на края щях да получа инсулт
.След няколко часа пътуване обратно за София по път се разбирахме за следващият излет ,който се състоя директно на другия ден.Там нещата се развиха повече от добре за мен за 3 дни и половина 3 амура , един 9кг без малко , другите два към 6кг няколко дребни шаранчета и клен към кило на косъм с царевица с повдигачи.Рибите са релийзнати с изключение на клена и няколко по едри каракуди .На Кастел риболова беше тегъв от към риби но за първо ходене там съм доволен два по едри шарковци един към 4кг другия 7.100 и 5-6 дребни по 2 кг но много борбени, риболова беше тегав на целия язовир .Но стига с това писане , ето и снимки (който няма да са малко).
вс
Всичко започна така

минаха два дни и не изтраях да не отида до кея , часовете когато малкия спеше ходих за 2 часа на кея

тези подобия на ципура кълвяха най-често за 3 дни ги направих около 60 на брой и мисля скоро да ги пробвам има и няколко по едри.Ден след като се прибрахме в България потеглих към Кастело

трето бунгало не много удобно за човек ,който сам ще си кепва , но не се оплаквам изкарах си много добре

бъркаме захранката

избираме българското

и хващаме по едрите

няколко такива по 2 кг не ги снимахме, преминаваме към Етъра

малко от Шипка

И да си дойдем на думата на диво за диви амури

ии третия

малко релаксче

тук ни изненадоха малкия и жената с едни приятели дойдеха да се видим за малко , а малкия луд веднага се хвана за въдицата

тук направих малка грешка понеже не бях взел карп сак , но пък имах голям живарник пуснах двата по малки амура за снимки на другия ден , но нямаше проблем малко след топването им във водата изчезнаха , а ето ги и тях

последна вечер

другата страст

и на сутринта от музиката

Ами мисля , че е това изморен съм и си лягам прекарахме си много хубава очаквайте част две Яз.Сопот (последните 5 дни отпуска) но това ще е Август.
Ето и клипче на релийза на големия амур , другите ги чакам
С 3 дневния излет на Кастел , се запознах с много готини хора и ме посъветваха на тръгване да минем покрай някой български забележителности , та се разходихме до Габрово и от там до Етъра и Шипка. До сега не бях ходил на Шипка , но останах изумен много ми хареса , само изцепката ,която направих в началото и взех на два пъти всичките стъпала ,а именно че си забравих портмонето в колата ,а горе се плаща вход..На второто качване се почуствах ,като Роки по стъпалата само дето на края щях да получа инсулт

вс
Всичко започна така

минаха два дни и не изтраях да не отида до кея , часовете когато малкия спеше ходих за 2 часа на кея

тези подобия на ципура кълвяха най-често за 3 дни ги направих около 60 на брой и мисля скоро да ги пробвам има и няколко по едри.Ден след като се прибрахме в България потеглих към Кастело
трето бунгало не много удобно за човек ,който сам ще си кепва , но не се оплаквам изкарах си много добре

бъркаме захранката

избираме българското

и хващаме по едрите

няколко такива по 2 кг не ги снимахме, преминаваме към Етъра

малко от Шипка

И да си дойдем на думата на диво за диви амури

ии третия

малко релаксче

тук ни изненадоха малкия и жената с едни приятели дойдеха да се видим за малко , а малкия луд веднага се хвана за въдицата

тук направих малка грешка понеже не бях взел карп сак , но пък имах голям живарник пуснах двата по малки амура за снимки на другия ден , но нямаше проблем малко след топването им във водата изчезнаха , а ето ги и тях

последна вечер

другата страст

и на сутринта от музиката

Ами мисля , че е това изморен съм и си лягам прекарахме си много хубава очаквайте част две Яз.Сопот (последните 5 дни отпуска) но това ще е Август.
Ето и клипче на релийза на големия амур , другите ги чакам

Re: Отпуска 2013 - част първа
Еми номер едно си, брато! Малкия да ти е жив и здрав. Супер риби си ударил, а си и армеец!
Е-ВА-ЛА!
п.с. Моя дребосък вече освен на риба и на мач го водих (на година и осем месеца
)
Жив и здрав!
Е-ВА-ЛА!

п.с. Моя дребосък вече освен на риба и на мач го водих (на година и осем месеца

Жив и здрав!
- Vesko1
- сериозен играч
Страхотен риболов Митак ...и рибите са супер.А виждам ,че и сенника ти е станал супер.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Браво, е тва е почивката 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Митак, страхотно си изкарал!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Перфектно съчетание за почивка.И
аз лових такива ципурки,много са вкусни.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Радвам се , че ви харесва .
Малкия и той си има екипче на Ц С К А ,да знае от малък кой е отбора.
Веско , навеса добре се получи , но има още някой неща за до изпипване , за да стои опънат .
Малкия и той си има екипче на Ц С К А ,да знае от малък кой е отбора.
Веско , навеса добре се получи , но има още някой неща за до изпипване , за да стои опънат .

- devesil4o
- научил се да хвърля

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- koda33
- разбира нещата
Поздравления за споделения излет )))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Просто перфектен репортаж.Много радвате.

Браво,чудесна почивка,страхотни снимки и страхотни риби! Малкия също ще стане пичага като баща си
За пръв път виждам да се слага лекарство на убоденото место и се изкефих!!! Значи имало хора и с БМВ-та,които са истински пичове и пазят природата!!! Успех и нови приятни моменти!!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малките шаранчета са ги пускали колеги със собствени средства ноември месец до колкото разбрах от местни рибари , и е грехота да се взимат тези маничета борбени , слагам им антибиотик понеже взимат лакомо и с по голямите куки стават и по голями рани .gevv написа:Браво,чудесна почивка,страхотни снимки и страхотни риби! Малкия също ще стане пичага като баща сиЗа пръв път виждам да се слага лекарство на убоденото место и се изкефих!!! Значи имало хора и с БМВ-та,които са истински пичове и пазят природата!!! Успех и нови приятни моменти!!!
А това до марката на автомобила си е главно до човека , но си има и доста комплексирани момчета , който вършат глупости по улиците без да се съобразяват с движението и околните.
п.п но съм За движението - Нощния уличен дрифт не е престъпление