ВЪПРОС ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

бракониерстваи на воля

а ние ще ти завиждаме :smt117
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Бат Ниделчо,то хубаво с рачилото,ама с рачило по това време не зная какъв успех ще имаш...:roll:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Big^Fish написа:Бат Ниделчо,то хубаво с рачилото,ама с рачило по това време не зная какъв успех ще имаш...:roll:
Въпроса беше риторичен а за стръвта действителност,и ако утре няма в ХАСКОВО ДЕНЯТ МИ СЕ ПРОВАЛЯ :cry: :cry: :cry:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

И още нещо,мислители че някой който е бракониер чете тези дърленици между нас,после ще го подгони съвестта,ще вземе да се регистрира тука и ще се извини на всички и ще почне да слага на малките рибки пухени възглавнички... :roll:
Един съвет от мен-не си разваляйте предстоящите празници помежду си :wink: :wink: :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Цапалото си е браконерство, стръвта от него не е читава.

Нека Боби да ви каже на какво се способни 2-ма човека с две цапала на Лобош. :!: :evil:

За съжаление ми се налага в някой ситуации да го ползвам , но като цяло го избягвам
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Nedeltcho Delev написа:И още нещо,мислители че някой който е бракониер чете тези дърленици между нас,после ще го подгони съвестта,ще вземе да се регистрира тука и ще се извини на всички и ще почне да слага на малките рибки пухени възглавнички... :roll:
Един съвет от мен-не си разваляйте предстоящите празници помежду си :wink: :wink: :wink:
Може и да четат,така имат инфирмация къде да си хвърлят бомбите,ама няма да си признаят.Пък и не са регистрирани навярно.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ "МАЛКИ БРАКОНИЕРИ".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не,че спамим,ама някьде четох статистика,че по най големите празници ставали най много самоубийства...па вие за едно цапало се тревожите :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

КИРО написа: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ "МАЛКИ БРАКОНИЕРИ".

това ми звучи като: Весели празници "МАЛКИ ЧИКИЯРИ"

а за цапалото... вчера почнах почистването на тъкъмите за новата 2008 да са чисти и ЛЪСНАТИ :lol: и си намерих цапалото дето използвах в 6-ти клас да ловя уклей и кротушки по струма :oops: и то беше и ръждясало и малко скъсано ... и аз го докъсах и сега е в боклука... направих едно добро дело по празниците, вече не съм МАЛЪК БРАКОИНИЕР :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз пьк установих сьщото-скьсано е!!!поради тази причина подарих старото на плевенски мераклия и си закупих ново.да ама това е защото сьм ГОЛЯМ бракониер :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

това ми звучи като: Весели празници "МАЛКИ ЧИКИЯРИ"

Не натрапвай впечатлението,че искам да обидя колегите от форума.А колкото до чикиите,много имаш да ме гониш,че и по други параграфи.Ама не бързай,всичко с времето си.Прав си,дълга зима,дълги езици,ама чак до каране и бой?! Вече не съм на такава възраст.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Под чикияри имах предвид БРАКОНИЕРИ, нещо като синоним ,не искам да натрапвам нищо и да убиждам никой :wink: а и не гоня никой и не бързам да си изпреваря времето, всичко по реда си като ти каза , и за "напеченото зимно положение" във форума , дано да греша... но ти само стой и гледай кво ше стане до месец-два :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А стига де-кви бракониери.

Мнение от INCUBUS »

Хора,бе -те не четат нито този форум,нито ползват интернет.Обаждат се КЪДЕТО ТРЯБВА и техния човек им щепне нежно в ушенцето : "Агалар,имате "прозорец" от 03.00 сабалем до намнайсе и триесе.Екшън!"И айде-наблюдавате изпълненията по мрежосваните водоеми.Ползвайте си квото искате-в крайна сметка няма да се тровиме кат героя на Достоевски я.Но,Ivak рече и е абсолютли прав - цапалото убива дребчовците,когато ги освобождавате от него.По-добре с рачило,а най-добре е като мене-друг да ги хваща с рачило,пък аз да го подяждам с живата стръв,ама за това после си черпя на връщане от риболова целия екип и не мъркам.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”