Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
Днес на Арапя с лодка от 6.00 -2кг.сафрид след това попче -3кг и меджит покрай него 1кг. Всичко това до 12 часа и ако не бях изгорял зверски можеше да продължа на попче ,тъй като то си вземаше редовно.
-
- ще става разбирач
КИРО написа:Пък аз слагам пътъците и парцалите най-долу в кофата,лимец написа:И колега SANTIMIR ,личи си аматьора в теб.Аз винаги слагам на количеството уловена риба по една 0 отзад.За повече убедителност и да се пукат завистниците.За неверниците нямам лек.
и ако отгоре успея да ги покрия с един ред риба съм капитан.
Понеже често прилагам и фото де - затова.
хахахаха - да ви кажя честно едно време практикувах друго , донесе ми големи успехи напърво време ама после ме хванаха (тогава още нямах лодка ) и така отивам на буните помятам помятам малко и после като си тръгна гледам на кой кофата е най пълна , заставам до нея , бам едно фото - и ай въри кажи че нямам риба ама по кофите ме хванаха оказа се че трябва да имам най малко стотина -

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги вече намерих време да попрегледам форума,а скоро и да тръгна да търся малко сафридче.Някой да каже към Германката и Агалината вади ли се нещо.Варненската група пак е много силна а на юг всеки скатава
))).Мерси на всички който ще споделят.

Ха-Ха-Ха-ха туи за кофите направо ма повали на земята, се едно сьм изпил една ока с ракия
,аз са чудя що се вьртят се около моита, че трьгвам се с голямата щот сьбира и много и малко.То като няма риби тогава почват да се разтягат акордионите,като никои нищо не пише тогава сьм притеснен и вечер се сьбуждам потен и чертая стратегии и ми прескача сьрцето и вьртя телефони да разбера кьде е избила.
Аре живи и здрави
.

Колега, на споменатите места от няколко дена се хваща сафрид, но от лодка. От брега поне за сега е тегав риболова. Може и да не останеш капо, но доволен едва ли с една-две шепи риби.slonski1981 написа:Колеги вече намерих време да попрегледам форума,а скоро и да тръгна да търся малко сафридче.Някой да каже към Германката и Агалината вади ли се нещо.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слонски,загуби се нещо,братле?Аз в последно време го давам лодкар,та и аз като Стилян само за лодка мога да говоря.От известно време не съм ловил по тези скали а само пред тях.Рибата си е тука само да можеш да издържаш на големи жеги е хватката.
Качествени чепарета Borkata

-
- учете се от него
Е който не издържа на жегите през деня, да ходи по нощитЕ
пак си дава.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Интересни коментари. Казваха ,че рибарите не лъжат!
"Казваха ,че рибарите не лъжат!"
Това си е самата истина !!Българските рибари никога не лъжат
.Виж от ловците съм слушал доста лакърдии ,ма и те не лъжат
.
Това си е самата истина !!Българските рибари никога не лъжат

-
- вече хвърля и на тежко
Няма я рибата колеги но събота и неделя ще сме вътре.
-
- ще става разбирач
пфууу , май ще заменя сафрида се платерината - гледам на канала хващат (ботушарите ) смятам да има скъся живота утре . Ще се барна с варана на две педи от тях , а каква примамка съм забъркал -по добре да не излизат ботушарите утре .Или пък да излязат по добре повече примамка ще има-

Здравейте, колеги!
Имам питане за сафрид къде Приморско. Среща ли се, или да? Заформя ми се ходене дотам, та да метна някое чепаре.
Питането е и за от брега, и от лодка.
Други години се отдавам само на плажни удоволствия и на посещения до Мандрата, тази мисля да сменя малко, колкото и да ме мързи да помпя.
Още един въпрос - защо ме мързи да мятам повече от 30 минути блесни и воблери в тихо време, а не ме мързи по 12-15 часа да хвърлям плувки и дъна при отвратителен насрещен вятър?
Предпочитам отговор на първия въпрос, втория е по желание

Имам питане за сафрид къде Приморско. Среща ли се, или да? Заформя ми се ходене дотам, та да метна някое чепаре.
Други години се отдавам само на плажни удоволствия и на посещения до Мандрата, тази мисля да сменя малко, колкото и да ме мързи да помпя.
Още един въпрос - защо ме мързи да мятам повече от 30 минути блесни и воблери в тихо време, а не ме мързи по 12-15 часа да хвърлям плувки и дъна при отвратителен насрещен вятър?
Предпочитам отговор на първия въпрос, втория е по желание

-
- ще става разбирач
pax написа:Здравейте, колеги!
Предпочитам отговор на първия въпрос, втория е по желание![]()
![]()
-
- ще става разбирач
явно е особен вид мазохизъм , и при мен е така но , не си задавам въпроси .
то е като, що не си купих риба от магазина , ами ходих да гоня михаля
то е като, що не си купих риба от магазина , ами ходих да гоня михаля
-
- научил се да хвърля
Сутринта в Несебър имаше много сафрид.На около 100м от брега.Бях на бункера до таляна м/у Равда и Несебър,но нямах чепаре.Пасажите се виждаха много добре.