Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Колеги препоръчайте места по Дунава в района около Попина, Ветрен , Силистра ?
Там има ли достъпни с автомобил места където да се прави добър риболов ?
-
- новобранец
колеги ако някоѝ знае откаде може да се намери тази шатра нека да помага мисля че ще бъде полезен на много други освен на мен особено за тези които ходим по дунав. ходих до бриколажа в плевен но я нямат
- SBANKOV
- ще става разбирач
Старата помпена и Пожарево на багера.s_toshkov написа:Колеги препоръчайте места по Дунава в района около Попина, Ветрен , Силистра ?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
SBANKOV написа:Старата помпена и Пожарево на багера.s_toshkov написа:Колеги препоръчайте места по Дунава в района около Попина, Ветрен , Силистра ?
Това старата помпена до кое село град е ?
А Пожарево село по брега ли е ?
mariopetkov написа:колеги ако някоѝ знае откаде може да се намери тази шатра нека да помага мисля че ще бъде полезен на много други освен на мен особено за тези които ходим по дунав. ходих до бриколажа в плевен но я нямат
Колега и аз искам такава много е добра,ама и в Софийския я няма.
Намерих някаква алтернатива но са зделани и според мен не стават,малко скъпи ,ниски и за7 китайки,което ще рече за двама българи-приведени.
http://www.ebay.co.uk/itm/OneTouch-Whit ... 4ac0b88882
Това не е лошо за следобедна дрямка
http://www.ebay.co.uk/itm/SINGLE-HANGIN ... 7645216%26
Ако някой знае откъде да намерим като на колегата моля да пише.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
във магазин jusk ги има същите мрежести шатри. 

старата помпена е на село попина.предните 2 години като ходех там нямаше каде да си хвърля въдиците от мрежи,още ли е такова положението там,защото ако още е така няма смисъл да бия целия тоз път.
Колеги как е положението с водораслите над Видин?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
StanG написа:Колеги как е положението с водораслите над Видин?
Засега няма.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- TRAP
- ще става разбирач
Много добре
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Не знам какво е положението там, ако си с по проходима машина бих насочил вниманито ти към Калимока, нивото днес е 168см и се очаква спадане, надявам се вече да е затворило острова и да не оказва такова влияние спада на водата. Но за там си трябва джип.kalmat написа:старата помпена е на село попина.предните 2 години като ходех там нямаше каде да си хвърля въдиците от мрежи,още ли е такова положението там,защото ако още е така няма смисъл да бия целия тоз път.
За риболава в този район има много хубава тема в Офроуд форума.
Дори от темата би могъл да звъннеш на Чавдар за да го питаш за проходимоста в района.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Ти хубаво му препоръчваш Калимока, но трябва да се внимава там понеже има много забранени зони за риболов.SBANKOV написа:Не знам какво е положението там, ако си с по проходима машина бих насочил вниманито ти към Калимока, нивото днес е 168см и се очаква спадане, надявам се вече да е затворило острова и да не оказва такова влияние спада на водата. Но за там си трябва джип.kalmat написа:старата помпена е на село попина.предните 2 години като ходех там нямаше каде да си хвърля въдиците от мрежи,още ли е такова положението там,защото ако още е така няма смисъл да бия целия тоз път.
За риболава в този район има много хубава тема в Офроуд форума.
Дори от темата би могъл да звъннеш на Чавдар за да го питаш за проходимоста в района.

- SBANKOV
- ще става разбирач
Риболова на брега на Дунава във Дунава с въдица е разрешен.
Проверено при ИАРА Силистра - лично съм звънил
Метне ли пръчката в каналите или блатото на Нова Черна вече е в прегрешение и там ще го боли.
Метне ли пръчката в каналите или блатото на Нова Черна вече е в прегрешение и там ще го боли.
Говорейки за Калимока, забраната идва от РИОСВ, не от ИАРА. Те хабер си нямат.SBANKOV написа:Риболова на брега на Дунава във Дунава с въдица е разрешен.

-
- новобранец
Здравейте колеги!! Вчера се връщам от 7 дневен излет на Дунав,с главна цел шаран и тия пусти амури дето всяка година ме карат да се връщам пак и пак,въпреки тези милиони хапещи изчадия.Та равносметката е 6 денонощия пълно капо (без пипане) и на седмото 1 шаран 2.9кг и новия ми личен рекорд-амур 14.850кг. Ето и малко снимки...
- Прикачени файлове
-
- IMG_0022.JPG (208.59 KiB) Преглеждано 1088 пъти
-
- IMG_0029.JPG (230.41 KiB) Преглеждано 1088 пъти
-
- IMG_0034.JPG (215.21 KiB) Преглеждано 1088 пъти