Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лек риболов с френдове, уклей и други.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Лек риболов с френдове, уклей и други.
В събота искахме да направим един Искър с Веселинов , но Божката ни покани на Богров. Беше приятен ден , с трудни риби , малко рънове и нови монтажи от моя страна. Ловях на десетина петнайсе метра от блега , хранейки с царевица с аромат на сорс, пелети Сорс, робин ред и стотина малки протеинови топчета с различни вкусове.
Иновацията бе за мен нови куки и монтажи на косъм , за стръв ползвах Сорс 20 мм с попъп царевица , на другия фидер бях с попъп 15мм. ягода и крем кокос на Дайнамайт Байтс.
Куки ползвах на Солар новия Лонг Шанк с който можех да съм сигурен че няма как да се откачи рибата каквото и да стане.
Малко снимки.

Имаше и едночасов риболов на стъв с който облизах пръст.
Уклея на фурна стана така както не съм вярвал че мога да направя някога.

Успех на всички, аз си прекарах добре другите снимки да ги качи Божката.
Иновацията бе за мен нови куки и монтажи на косъм , за стръв ползвах Сорс 20 мм с попъп царевица , на другия фидер бях с попъп 15мм. ягода и крем кокос на Дайнамайт Байтс.
Куки ползвах на Солар новия Лонг Шанк с който можех да съм сигурен че няма как да се откачи рибата каквото и да стане.
Малко снимки.

Имаше и едночасов риболов на стъв с който облизах пръст.
Уклея на фурна стана така както не съм вярвал че мога да направя някога.

Успех на всички, аз си прекарах добре другите снимки да ги качи Божката.
- Trueplayer
- новобранец
Re: Лек риболов с френдове, уклей и други.
Образцов излет от началото до края.
Алес Зупа !
Алес Зупа !
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Богров 8лв. На пръчка рибата се връща, шаран и амур до 3 кг. Могат да се купят, хищника е без ограничение, има големи каракуди и много уклей те са фрии.
- milenkrustev
- новобранец
В събота бях на Богров на полуострова. На един от шараните си извадих мой скъсан такъм от преди две седмици, който животното е влачило-кука дренан с оливета дренан с латекс гуру - късмет

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Еееее за куките какво да кажа почвам само на Солар продукти да ползвам.
Милене с какво влакно си, че късаш.milenkrustev написа:В събота бях на Богров на полуострова. На един от шараните си извадих мой скъсан такъм от преди две седмици, който животното е влачило-кука дренан с оливета дренан с латекс гуру - късмет![]()
- milenkrustev
- новобранец
С 0.16 мм. съм, знам, че тва не влакно за там но не са толкова много късанията та да го сменя а и някак си по-кеф ми е с тънки влакна! Скъсания такъм между другото беше на съчмата, която стопира ваглера на основното - 0.18 мм.qno_zloo написа:Еееее за куките какво да кажа почвам само на Солар продукти да ползвам.
Милене с какво влакно си, че късаш.milenkrustev написа:В събота бях на Богров на полуострова. На един от шараните си извадих мой скъсан такъм от преди две седмици, който животното е влачило-кука дренан с оливета дренан с латекс гуру - късмет![]()

-
- сериозен играч
Големи рибоци,голямо нещо!!!Браво!!! 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да на 15 метра, домен имаше двама на мач на 25меетра мятаха.
Това съчма да ти е опора на ваглера при замятане не е сериозно.
Това съчма да ти е опора на ваглера при замятане не е сериозно.