Язовир Каябаш

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
krasentotev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Язовир Каябаш

Мнение от krasentotev »

Здравейте,
на скоро говорих с мой приятел и той ми сподели ,че двама негови приятели ходили за риба, на Каябаш или Скала ,край Сунгурларе ,там където развъждали раци.Имало много хора на язовира и те решили да нагазят и така да ловят.Само че и двамата имали някакви рани по краката и вечерта и двамата повишили температура.След като им направили изследвания се оказало ,че са се заразили с някаква бактерия ,която била много рядка и доктора от София ,който ги изследвам им казал ,че за 30 години за втори път му се случва да се сблъска с тази зараза.Изпратели екип от София и установили че водата е заразена с въпросната бактерия.

ВЪПРОСА МИ Е ИМА ЛИ НЯКОЙ ИНФОРМАЦИЯ ДО, КОЛКО Е ВЯРНО ВСИЧКО ТОВА ?ИЛИ ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА АНТИРЕКЛАМА И НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ?
Изображение

Изображение
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Язовир Каябаш

Мнение от 6tukara »

Много рядко по някой от застоелите водоеми се среща болеста лептоспироза по данните които си дал ми прелича да е нещо такова.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Аватар
krasentotev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasentotev »

Днес говорих с този мой познат и той ми каза ,че пратили чак екип от София да изследва водата и това установили ,че е заразена.Ама все си мисля ,че пък ако наистина е заразена ,не трябва ли да се информират хората ?! Все пак и малки деца ходят с родителите си .
Изображение

Изображение
Trol
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Trol »

Здравейте колеги,
Има ли нова информация за езерото 15-ти пътувам в нея посока ако не става за риболов на Каябаш да се приготвям за река ?
Trol
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Trol »

До 22-ри този месец бях там само среден костур и много червеноперки
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

Мислих да направя един излет на едно от двете езера,но до колкото виждам в страницата на Каябаш във фейсбук,малкото е източено до капка, а до колкото мернах на една снимка май,че и голямото е на път. Дано да се бъркам ,но едва ли вече ще ми останат като настояща и бъдеща дестинация. https://www.facebook.com/pages/%D1%81%D ... tos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”