За шаран
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
За шаран
Ще ходя за риба на яз.Агов дол и исках да попитам ако някой е ходил да каже какви захранки да ползвам и ароматизатори
Въдица:телескоп 7м ластик 1.6 основно 0.18 повод 0.14 кука номер 12
Изгледът ще ми бъде след 2 дни
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Въдица:телескоп 7м ластик 1.6 основно 0.18 повод 0.14 кука номер 12
Изгледът ще ми бъде след 2 дни
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- milenkrustev
- новобранец
Re: За шаран
Вземи си сладка царевица и царевични пелети, може да хвърлиш лепен бял и да подложиш и тежка храна ама има и много каракуда, така, че ако ще ловиш шаран по-добре си заложи на пелети за захранка и пелети за стръв. Имал съм много добри резултати на пелети с големина 8 мм. с аромат Халибут, Царевични и скопекс, като съм хранил само със сладка царевица и пелети. Масовите риби са между 1 и 2 кг. ама има също и много големи, които като нищо могат да ти дойдат на дистанцията на която ще ловиш, защото въпреки, че нивото на водоема сега е ниско си е дълбок. Успех и пиши после как е минало!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Царевица и пелетки. Рибата е повече от водата и няма смисъл да подлагаш захранка, щом не си на състезание.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- silvia sport
- вече хвърля и на тежко
Колегата е прав ; че рибата е повече от водата.На свободен риболов каквото и да хвърлиш ще се завъртят риби и ще останеш доволен.
-
- новобранец
мерси на всички ви ще пиша как е минало
-
- новобранец
ами ако си взема сладка царевица и най-обикновени пелети ще имам ли успех