Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

широка поляна
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
широка поляна
Как е положението на широка поляна?
Re: широка поляна
Излизат някакви риби по кило 

-
- новобранец
какви по-точно. Пъстърва излиза ли и на какво?
-
- новобранец
И какво е положението с шарана
Три години подред ходим за съжаление шаран не сме имали щастието да уловим за пъстърва същото положение. Ловят се доста добри каракуди предимно вечер след 22ч. и цяла нощ около 500-800 гр. ,и между тях някой друг кефал, излиза рядко по една перка. а костурчета на живо доста добре дава особено след 17-18 часа и рано сутрин но рядко излиза по едно. Това е от миналата година, надявам се тази да има още повече успехи. НАСЛУКА
-
- научил се да хвърля
колеги аз живот и здраве заминавам за широка поляна в понеделник на 22.
рано сутринта ако има някои върнал се тия дни от там нека даде инфо малко и наи вече как е било времето че ние сме с бебе на 5 месеца и едно дете на 5 години и ще сме на паладка
рано сутринта ако има някои върнал се тия дни от там нека даде инфо малко и наи вече как е било времето че ние сме с бебе на 5 месеца и едно дете на 5 години и ще сме на паладка
Един приятел се върна във вторник риба йок,дребни костурчета и червеноперки за една седмица.За шарани и пъстърви не се заблуждавай.За времето кой може да ти каже?С бебе на палатка там ми звучи много екстремно,като имаш предвид че нощем температурите са около нулата до пет почти винаги.Аз не бих причинил това на бебе,има достатъчно бунгала,ама ти си знаеш.ro6ko_2003 написа:колеги аз живот и здраве заминавам за широка поляна в понеделник на 22.
Успех.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
вчера се върнах с приятели от широка поляна.водата спада и рибата почети не дава.хванахме някоя перка и малки костурчета,имаше и много хубав чаушан.направихме и от него малко но като цяло не е онзи риболов от миналата година. 

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
-
- новобранец
Колега ти само за един ден ли си бил или на палатка . Времето как беше , особено сутрин и вечер , защото тази година не е толкова топло спрямо миналата. Има ли доста хора , намират ли се все още местенца.venelin71 написа:вчера се върнах с приятели от широка поляна.водата спада и рибата почети не дава.хванахме някоя перка и малки костурчета,имаше и много хубав чаушан.направихме и от него малко но като цяло не е онзи риболов от миналата година.
Бях за три дни ,като в петък не съм ловял.Захранвах с купини манджи но водата падаше.Времето си беше добре за почивка ,но за рибата много духаше и водата още е студена.Тази седмица пак съм там и ще пробвам за каракуда на дъно.Иначе се очертава тази година вместо на моята вила да летувам всяка седмица по три дни на Широка поляна.Сутрините са хладнички но като гледам прогнозите ще се позатопли.Места все още има но честно да ти кажа има и доста хора.Имаше едни Софианци с 9 палатки,мрежа за волейбол и куп каравани.Няма лошо но вечер тишината липсва и това плаши "РИБАТА'.Поздрави и късмет.valentines написа:Колега ти само за един ден ли си бил или на палатка . Времето как беше , особено сутрин и вечер , защото тази година не е толкова топло спрямо миналата. Има ли доста хора , намират ли се все още местенца.venelin71 написа:вчера се върнах с приятели от широка поляна.водата спада и рибата почети не дава.хванахме някоя перка и малки костурчета,имаше и много хубав чаушан.направихме и от него малко но като цяло не е онзи риболов от миналата година.
-
- новобранец
Много ти благодаря за инфото. Дано като се качиш този път да има доста риба. Ще ти бъда благодарен ако след това споделиш как е било на Широката Поляната . А по принцип ти къде разполагаш лагера. Поздрави и наслука.venelin71 написа:Бях за три дни ,като в петък не съм ловял.Захранвах с купини манджи но водата падаше.Времето си беше добре за почивка ,но за рибата много духаше и водата още е студена.Тази седмица пак съм там и ще пробвам за каракуда на дъно.Иначе се очертава тази година вместо на моята вила да летувам всяка седмица по три дни на Широка поляна.Сутрините са хладнички но като гледам прогнозите ще се позатопли.Места все още има но честно да ти кажа има и доста хора.Имаше едни Софианци с 9 палатки,мрежа за волейбол и куп каравани.Няма лошо но вечер тишината липсва и това плаши "РИБАТА'.Поздрави и късмет.valentines написа:Колега ти само за един ден ли си бил или на палатка . Времето как беше , особено сутрин и вечер , защото тази година не е толкова топло спрямо миналата. Има ли доста хора , намират ли се все още местенца.venelin71 написа:вчера се върнах с приятели от широка поляна.водата спада и рибата почети не дава.хванахме някоя перка и малки костурчета,имаше и много хубав чаушан.направихме и от него малко но като цяло не е онзи риболов от миналата година.
Ок.
Аз лагера няма как да ти обясня,по простата причина че е доста навътре по заливите.Като завиеш от трафопоста на ляво и вече ще търсиш местенце ,но всичко е фраш както ти казах.Ще пиша за риболова,надявам се да си дойда с повече риба. 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги не си мислете, че нощния риболов е разрешен на Широка Поляна, и на всички язовири. Забравете за месарщината на язовира защото Широка Поляна не е село без кучета.Актовете са сериозни .stavri_18 написа:Ловят се доста добри каракуди предимно вечер след 22ч. и цяла нощ около 500-800 гр.
Eдин апел към всички които ще прочетат това :Колеги събирайте си боклука който правите на Широка Поляна .Срам ме е да гледам циганията която се прави всяка седмица от недобросъвестни колеги.Това райско кътче сте го превърнали на цигански бардак.Пък и рибите които ловите

Ето ви малко снимки от предишни години .

Някога беше красиво и чисто.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- новобранец
А някой може ли да сложи карта с по-добрите места.