Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

сервиз на извънбордови мотори в Бургас
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
сервиз на извънбордови мотори в Бургас
Колеги моля някой да ме упъти за сервиз за извънбордави мотори в Бургас.Искам да сервизирам наскоро закупен и явно проблемен Сузуки 4к.с 2Т мотор.
Благодаря на отзовалите се!
Може и на скайп nikibg73
Благодаря на отзовалите се!
Може и на скайп nikibg73
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Re: сервиз на извънбордови мотори в Бургас
Мога да ти дам координати в Созопол , сериозен е човека 

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
Прати колега.Ако не се намери в Бургас ей къде е Созопол.Че тук звънях на един който имаше обява ...само дето не ме би по телефона...знаел ли съм аз той колко работа имал...с такива малки двигатели не се занимавал..нямал части и всичко това с тон сякаш му дължа вече маса пари.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Имаш Л Сnikibg написа:Прати колега.Ако не се намери в Бургас ей къде е Созопол.Че тук звънях на един който имаше обява ...само дето не ме би по телефона...знаел ли съм аз той колко работа имал...с такива малки двигатели не се занимавал..нямал части и всичко това с тон сякаш му дължа вече маса пари.

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 

- Don4o_62
- учете се от него
че напиши какъв е проблема,да не е ракета
знаеш ли колко съм го ял от майстори 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Точно до бензиностанция "Мопед" срещу затвора има магазин и сервиз. Но не съм ползвал услугите им и не мога да дам оценка за коректност.
Проблема е ,че пали на смукач.Но върна ли го загася( не поддържа обороти освен с форсаж).Сякаш не му достига гориво.Но исках да го прегледа обстойно и да каже кое как става и кое е за смяна.
Здравей, от моя скромен опит най верояно причината е задръстен жигльор на карбуратора и горивен филтър ,ако имаш малко технически умения можеш да си го оправиш сам.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Потърси телефона на Пламен Каравелов 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Приятел, първата работа в твоя случай е да завиеш болта върху лостчето което повдига иглата, ако станат високи почваш да развиваш докато се нормализират. Ако не се получи пак нищо, почистване на карбуратора, настройки въздух, ама от човек който ги разбира тез неща.
Свързах се с Пламен Каравелов.Двигателя е при него .Ще пиша впечатления от развитието.
Поздрави!
Поздрави!
На правилното място си. Пратих колега при него,но се натресе на сервиза преди него и изрева.nikibg написа:Свързах се с Пламен Каравелов.Двигателя е при него .Ще пиша впечатления от развитието.
Поздрави!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди имах 1-2 лодки по морето и освен при него друг не ги е пипал
Определено си разбира от работата

Определено си разбира от работата

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
И какво е мнението след ремонта все пак?nikibg написа:Свързах се с Пламен Каравелов.Двигателя е при него .Ще пиша впечатления от развитието.
Поздрави!

Още едно положително мнение и от мен за Пламен !Човека наистина си разбира от работата !