Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Волуяк-Мрамор
Модератор: Paublo_Eskobar
яз.Волуяк-Мрамор
Имате ли инфо от язовира ? Доколкото знам много каракуда ,а друго ? 

Re: яз.Волуяк-Мрамор
Няма нищо друго няма смисъл да ходиш ако питаш мене... Преди да го източат имаше много големи каракуди и ако целнеш място и пасаж ставаше добър риболов но сега може да се хванат не повече от 10 каракудКИ от сутринта до обяд... Земи отиди на бумбака Платеното в волуяк.там е 10 2 въдици и до 3 кг риба взимаш има кеф ти квато риба само че е колкото басейче така че отиди много рано.
От един приятел знам,че и сега имало големи таранки ?
Има да ловят се ама какъв е смисълът... Ще го съсипем и тоя язовир,не го оставихме да мира ... ходете ловете ама закво да се взима риба..
Е този язовир преди 2 години го бяха източили рибата я събираха с торби , мрежи за да я продават и половината беше измряла.После направиха и засилиха стената и го пооправиха язовира.И ние ще хванем таранки и най-вероятно ще ги пуснем. Защо пък трябва да се взима?А за платения на Волуяк доколкото знам е 3 лв. и ловиш колкото си искаш риба и не я плащаш.
Не съм казал че трябва да се взима..3 лева и колко си искаш... странно... Пролетта като бях беше 10 лева на 2 въдици и до 3 кг без пари.. нали говорим за бумбака този в волуяк там до ткз сето
E то друг платен във Волуяк има ли ?