Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рая край Монтана 2 + нов личен рекорд
Рая край Монтана 2 + нов личен рекорд
Здравейте,
Както беше планирано още от предишното посещение на любимият водоем миналата седмица изкарахме 60 часа на Монтана лейк
В миналата тема успях да разкажа хронологично нещата за всяка риба, но този път ще ми е доста трудно за това по-накратко
Идеята беше с брат ми да застъпим четвъртък вечерта, а баща ни и майка ни които изразиха желание да се включат след последния ни излет да се присъединят в петък вечерта.
И така в четвъртък към 19:30 бяхме на язовира. Бяхме заложили за захранка на варен коноп,жито,царевица и пелети. За стръв ползвахме Richworth S-core и Tutti Frutty , Starbaits PPP и Burkley Ireash Cream.
Почнахме с нанасянето към 20:30 като още докато излизат след разпъването на 3тата въдица излезе този шарко -

И така до неделя преди обяд имаше постоянно емоции. Излета завърши с 23 риби - 3 сома, 2 есетри и 18 шарана- и лични рекорди за мен, брат ми и баща ми
П.П. Не броя малките сомчета и 2 нагли големи каракуди които също им допаднаха топчетата.
Продължавам със снимки

Най-голямата риба до момента и личен рекорд за баща ни - 15кг :

Моторницата в действие

Едно по-голямо сомче за което много се надявах да е шаран

Личен рекорд на брат ми люспест 15 и малко :

И така дойде време за рибата която чакахме всички към 4:00 в неделя се събудих от зверски рън и след доста оплитания рязане на влакна и прочие излезе моя нов личен рекорд с който си изпълних целта за този сезон
Красив люспест шаран който закова кантара на 21кг

Докато го вадих брат ми изкара 1 шаран към 10те + една от въдиците се оказа с нарязано влакно защото я беше оплел, но след този успех решихме, че ще разпъваме въдици сутринта, което след 2 безсънни нощи се оказа 9:00
Разпънахме и към 10:00 последва двоен рън = 2 шарана които бяха и последните за излета, защото вече беше време за оправяне на багаж..

За статистиката да добява че 2/3 от рибите бяха на S-core, 1/3 на Starbaits PPP и 1 риба на Тути Фрути.
Много хубаво впечатление ми направи, че 6-7 от рибите които искарахме до сега не бяха бодени.
Това е от мен. Надявам се Август да остане време за 3-та част
Както беше планирано още от предишното посещение на любимият водоем миналата седмица изкарахме 60 часа на Монтана лейк

В миналата тема успях да разкажа хронологично нещата за всяка риба, но този път ще ми е доста трудно за това по-накратко

Идеята беше с брат ми да застъпим четвъртък вечерта, а баща ни и майка ни които изразиха желание да се включат след последния ни излет да се присъединят в петък вечерта.
И така в четвъртък към 19:30 бяхме на язовира. Бяхме заложили за захранка на варен коноп,жито,царевица и пелети. За стръв ползвахме Richworth S-core и Tutti Frutty , Starbaits PPP и Burkley Ireash Cream.
Почнахме с нанасянето към 20:30 като още докато излизат след разпъването на 3тата въдица излезе този шарко -

И така до неделя преди обяд имаше постоянно емоции. Излета завърши с 23 риби - 3 сома, 2 есетри и 18 шарана- и лични рекорди за мен, брат ми и баща ми

П.П. Не броя малките сомчета и 2 нагли големи каракуди които също им допаднаха топчетата.
Продължавам със снимки

Най-голямата риба до момента и личен рекорд за баща ни - 15кг :

Моторницата в действие

Едно по-голямо сомче за което много се надявах да е шаран

Личен рекорд на брат ми люспест 15 и малко :

И така дойде време за рибата която чакахме всички към 4:00 в неделя се събудих от зверски рън и след доста оплитания рязане на влакна и прочие излезе моя нов личен рекорд с който си изпълних целта за този сезон

Красив люспест шаран който закова кантара на 21кг

Докато го вадих брат ми изкара 1 шаран към 10те + една от въдиците се оказа с нарязано влакно защото я беше оплел, но след този успех решихме, че ще разпъваме въдици сутринта, което след 2 безсънни нощи се оказа 9:00

Разпънахме и към 10:00 последва двоен рън = 2 шарана които бяха и последните за излета, защото вече беше време за оправяне на багаж..

За статистиката да добява че 2/3 от рибите бяха на S-core, 1/3 на Starbaits PPP и 1 риба на Тути Фрути.
Много хубаво впечатление ми направи, че 6-7 от рибите които искарахме до сега не бяха бодени.
Това е от мен. Надявам се Август да остане време за 3-та част

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Рая край Монтана 2 + нов личен рекорд

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- кирил великий
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Браво!!!
Супер излет.

- eden_fish
- научил се да хвърля
а как се казва язовира и какви са услувията и ако имаш тел. за връзка
eden_fish написа:а как се казва язовира и какви са услувията и ако имаш тел. за връзка
Монтана лейк, 50лв - 3 пръчки за 24 часа, 0887773070 - Любо
- MITKO70
- кандидат преподавател
Хубави риби,евала!Доколкото разбрах се разрешава вкарване с лодка на въдици,но нещо повече за условията на риболова там,цената е ясна 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
Супер рибоци сте надърпали
Яко екшън е имало и емоции 

Да разрашава се даже си има лодки там. А за условията какво друго незнам. Както на всеки водоем с подобни риби всичко се връща, дюшеци, безопасни монтажи и прочие. ЗадължителноMITKO70 написа:Хубави риби,евала!Доколкото разбрах се разрешава вкарване с лодка на въдици,но нещо повече за условията на риболова там,цената е ясна
е да се звънне предварително защото местата са ограничени. Без да правя реклама разликата между този и другите подобни водоеми е първо, че е доста по-спокойно и няма как да стане пренаселено и второ повечето риби са диви, има доста неубождани, доста от рибите които изкарахме в рамките на 10те кила не са от зарибяване, а са местно поколение.
- pacho109
- сериозен играч
Браво 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Ама начи да вземем да се разберем, това е тема за "разред" - "Риболов на прасета и подобни"
шегувам се разбира се. Браво, момци добре сте надърпали рибоци яки!!!!

КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!