Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз.Цонево
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз.Цонево
и при нас така с изключение на един КОРАВ удар па деветия метар
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Днес пак като последния път само дребна риба и за капак такъв проливен дъжд ни удари, че не се виждаше на 2 метра пред лодката. Излязохме мокри като кокошки 

- martin varna
- научил се да хвърля
kalin_80 написа:Днес пак като последния път само дребна риба и за капак такъв проливен дъжд ни удари, че не се виждаше на 2 метра пред лодката. Излязохме мокри като кокошки
След като заминахте времето се успокои. Спря да вали и вятъра утихна. Влязохме и хванахме една бяла 1.5кг и едно бебе. Ни помен от сом. А времето беше чудесно до свечеряване.
Поздрави и бъдещи успехи!!!
в петък вечерта и неделя през деня бях там и в петък ми скъса един воблер тръгна и неискаше да спира докато оберем другите въдици после и кльонкяхме ама нищо , а в събота 7-8 до кило
И да ви кажа честно или трябва да сменям язовира или хобито
И да ви кажа честно или трябва да сменям язовира или хобито
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Пробвай с язовира
аз поне така ще правя.

Вчера бях там -нищо , но не ми е за първи път-утеха!
в неделя нямаше риба само една дребна имам аз ,плува си пак там,нещо става с тоя язовир явно бракониерите са го опоскали здраво
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
В неделя на влизане още ударихме едно сомче и след това голямо обикаляне и нищо. Много мрежи видяхме на сонара точно на самите "Чудни скали" буквално под тях.
Последно промяна от kalin_80 на Вто Юли 16, 2013 7:38 pm, променено общо 2 пъти.
Ей за това сме на това дереджеkalin_80 написа:Много мрежи видяхме на сонара точно на самите "Чудни скали" буквално под тях.

- veselin1940
- новобранец
Има риба, не се отчайвайте
Цонево, 20.07.2013г. 3,350 кг

От кога не е зарибяван този язовир някой може ли да каже,ако има някаква инициатива съм на среща 

За да поискаш, трябва да дадеш
И аз съм с тебТошето написа:От кога не е зарибяван този язовир някой може ли да каже,ако има някаква инициатива съм на среща

- martin varna
- научил се да хвърля
Преди шест години го зарибяваха с шаранчета от ИАРА.vina78 написа:И аз съм с тебТошето написа:От кога не е зарибяван този язовир някой може ли да каже,ако има някаква инициатива съм на среща
Аз също съм ЗА!!!

Мислили сме по въпроса с приятели за зарибяване със сом. Но не намерихме развъдник за сом. Може би не сме търсили добре.Но трябва материала да е задължително от официален развъдник за да се издадат нужните документи. И рибите да са поне по 150гр, защото ако са личинки или много малки ще станат храна на белите риби и костурите и ефекта ще е почти нулев. Има колеги във форума които са участвали в подобни зарибявания и могат да дадат информация за такива развъдници и връзка с тях. Както и по кое време на годината е удачно да се осъществи подобно зарибяване.
- мечока
- научил се да хвърля
Здравейте,аз също съм ЗА идеята за зарибяване със сомчета на този язовир.Нямам свободно време за да се опитам да създам някакъв опит за организиране,но ако се намерят колеги които да се нагърбят с това ще помагаме с каквото можем.Мънцони гледам из форумите има такъв опит ама дали ще му се занимава пак.....не знам
Днес голямо обикаляне падна от Дебелец до Чудните скали и обратно,смяна на воблери и краен резултат две бебета,който си плуват обратно.Не знам дали си струва да правя повече опити за тази година