Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

NE_ZNAM_KOI_SAM написа:месар може да си ти.като не знаеш не приказвай по инерция хващал съм и по 30-40 риби на ден но съм си вземал по 2-3 риби... :drinkers:
Абе умник да говоря ли за,хвалбите ти как ,колко,как си я разбил,да ти кажа ли хората който са те видели до паметника в дупките,а дали ще го взема или не е друг въпрос,и вземи малко да уважаваш хората,а де ми се правиш на разбирач,и да ръсиш мозък,стой си на Стамболийски и не се вясвай по Сопот. :twisted:
Риба къща няма.
emzo
новобранец
новобранец

Мнение от emzo »

яз,Сопот написа:
NE_ZNAM_KOI_SAM написа:и няма защо да ми се вържиш и да се пениш.аз на този язовир идвам един два пъти в годината по време на забраната да ви изловя бялата риба и толкова :wink: с лодка съм и мога да вляза отвсякъде... :drinkers:
От догодина ще ми ловиш дядовия,ще го забраним ако трябва,от месари като теб няма риба,не се пенява ма може и от никаде да не слезнеж,за пътищата не давай акъл че да не ти се счупи случайно джипката,от мен ти съвет вече не идвай. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колега "яз,Сопот", моля ви, по-спокойно. Все пак темата е за обмяна на инфо за язовира, а не да се пънем кой какъв бил и от къде е, и кое е негово. и т.н. Вместо да изразявате емоциите си тук, направете нещо по въпроса... например сдружение за стопанисване язовира и на рибното богатство в него. После вече можете да правите каквото искате. Под "каквото искате", мога да подскажа правилната посока:
- да зарибите язовира с достатъчно количество и видове риба
- да сложите такса
- да разкарате всички мрежари и други подобни плужеци (има снимки из форума на разни драскачи, вадещи амури по 10+, стъпили точно на вашите частни терени... btw, приличат ми на "местни" пичовете)
- да направите регламент за разрешен улов, начин на риболов и т.н.
- да разделите язовира на сектори и да забраните достъп с автомобили до тях (можете да ги возите с лодка примерно) :)
- да сложите достатъчно контейнери за боклук и да монтирате ГОЛЕЕМИ табели с написани на тях още по-ГОЛЕМИ глоби за изхвърлен/оставен боклук
Има още много, но няма да ми стигне времето да ви давам идеи по въпроса

ПП
Не слагайте всички под един знаменател, че били месари, че не си прибирали боклуците и т.н.
Предполагам, че повечето колеги във форума практикуват СПОРТЕН риболов и следователно:
- са достатъчно културни да си прибират отпадъците
- задържат количеството улов разрешен от закона
- някои от нас практикуват примерно C&R :idea: :wink: (това в повечето случаи за околните изглежда като някаква ерес)

С вашите изказвания в по-горните постове ОБИЖДАТЕ всички нас, и очевидно не спазвате правилата на форума:
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
Това, че се дразните на индивидите, които правят свинщина по язовирите, си го изкарайте на тях... тук не е мястото за такива нападки, и то към хора, които дори не познавате!
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NE_ZNAM_KOI_SAM »

яз,Сопот написа:
NE_ZNAM_KOI_SAM написа:месар може да си ти.като не знаеш не приказвай по инерция хващал съм и по 30-40 риби на ден но съм си вземал по 2-3 риби... :drinkers:
Абе умник да говоря ли за,хвалбите ти как ,колко,как си я разбил,да ти кажа ли хората който са те видели до паметника в дупките,а дали ще го взема или не е друг въпрос,и вземи малко да уважаваш хората,а де ми се правиш на разбирач,и да ръсиш мозък,стой си на Стамболийски и не се вясвай по Сопот. :twisted:
не съм се хвалил на никого но ме видяха доста хора.който го може го може :wink: ходя където ми е кеф и когато ми е кеф.спирам да се занимавам с теб че доста време ти отделих и осрахме темата...админа не е лошо да изтрие всичките глупости който написахме не на място...
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

яз,Сопот написа:
NE_ZNAM_KOI_SAM написа:и няма защо да ми се вържиш и да се пениш.аз на този язовир идвам един два пъти в годината по време на забраната да ви изловя бялата риба и толкова :wink: с лодка съм и мога да вляза отвсякъде... :drinkers:
От догодина ще ми ловиш дядовия,ще го забраним ако трябва,от месари като теб няма риба,не се пенява ма може и от никаде да не слезнеж,за пътищата не давай акъл че да не ти се счупи случайно джипката,от мен ти съвет вече не идвай. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затварям Цариградско шосе за селяци :lol: ,влизане само със такса и разрешение лично от мен :idea: :twisted: :twisted: :twisted: Ей абориген местен :finga: :finga: :finga: внимавай със заплахите, че пожарната е далече :idea:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

София не е БЪЛГАРИЯ,господа ,така че усетите народната любов на АБОРИГЕНИТЕ. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ех любов ли бе да го опишеш :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Я,като сте толкова отворени,знайни и незнайни,да ви попитам.КОЙ ОТ ВАС ДАДЕ ЕДИН ЛЕВ ЗА ЗАРИБЯВАНЕ ,на този язовир,или чакате да се пусне порасне и,хиените насреща,що не си стойте на Искара,на Стамболийски,Колко пъти са писа,но малко колеги са отзоваха,достойни за уважение.Четем в.Рибар,в. Труд,и кво,а на Сопот трофей,ма те трофейте свършиха,а нащи нерви се опънаха,щото идват и си мислят,АЗсъм най,по велик,няма.Кой дойде да си чисти боклуците,кой спазва добрия тон.Малко са,доста приятели имам но точни,а не преминаващи и да си мислят че за тях всичко е позволено.Да Аборигена си събира приятелите да чистят,на говедата боклука,а те пак са там и пак си знаят своето.То контейнери има,не аз ще го хвърля до него или по пътя,кво ма интерисува,имоти пълни с ваще боклуци,кой трябва да ги чисти.Всички сте с претенций,за култура,за пари,великото АЗ.Великото АЗ се състой с морал и култура,пазене и уважение.Няма колега на който е имал нужда и да не му се помогне,ВЕЛИКИ мислители veso 1968,emzo.И спирам да пиша,на никой не съм отишал в къщата или апартамента да му права золуми.Аз бях до тук,моля модераторите да изтрият профила на абуригена,щото аз не съм достоен да си опазя имотите от,ВЕЛИКИТЕ РИБАРИ.
Риба къща няма.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Чакай бе колега така е най-лесно да вдигнеш ръце и да си тръгнеш в случая изтриеш профила.
Ти какво очакваш да заплашваш всички рибари и посетители на язовира от различни до близост на язовира крайща на страната и никой да не се убиди и да не те подхване .Всички , който четата темата знаят , че ти и твой приятели полагате много грижи за язовира от събиране на боклуци до зарибяване със собствени средства , и си представям какво ви е ,като заварите мръсотия люспи и глави на риби , но това не го правят само гостуващите , и някой местни , бях писал за косене на амур от човек в областта , е това и софиянец не би го направил те си падат по толупите така. Обиждаш колегите , че са месари , а ти в профила ти имаш снимки на уловени шарани с пръсти в хрилете и захвърлени на земята. Ясно , е че всички са минали по този път и движението хвани и пусни се практикува от малцина и е от няколко години в България , след като се видя , че ИАРА не зарибява достатъчно и не пази родните водоеми от мрежари.От един спор за тракториста стана ебати филма , сега човека няма да захлебва от закъсали рибари
Изображение
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

яз,Сопот написа:Я,като сте толкова отворени,знайни и незнайни,да ви попитам.КОЙ ОТ ВАС ДАДЕ ЕДИН ЛЕВ ЗА ЗАРИБЯВАНЕ ,на този язовир,или чакате да се пусне порасне и,хиените насреща,що не си стойте на Искара,на Стамболийски,Колко пъти са писа,но малко колеги са отзоваха,достойни за уважение.Четем в.Рибар,в. Труд,и кво,а на Сопот трофей,ма те трофейте свършиха,а нащи нерви се опънаха,щото идват и си мислят,АЗсъм най,по велик,няма.Кой дойде да си чисти боклуците,кой спазва добрия тон.Малко са,доста приятели имам но точни,а не преминаващи и да си мислят че за тях всичко е позволено.Да Аборигена си събира приятелите да чистят,на говедата боклука,а те пак са там и пак си знаят своето.То контейнери има,не аз ще го хвърля до него или по пътя,кво ма интерисува,имоти пълни с ваще боклуци,кой трябва да ги чисти.Всички сте с претенций,за култура,за пари,великото АЗ.Великото АЗ се състой с морал и култура,пазене и уважение.Няма колега на който е имал нужда и да не му се помогне,ВЕЛИКИ мислители veso 1968,emzo.И спирам да пиша,на никой не съм отишал в къщата или апартамента да му права золуми.Аз бях до тук,моля модераторите да изтрият профила на абуригена,щото аз не съм достоен да си опазя имотите от,ВЕЛИКИТЕ РИБАРИ.
Виж сега Сопот ,живеем в демократична държава и всеки може да ходи където и с когото си поиска, колега по горе ти бе казал, че язовира и пътищата към него са държавна собственост и всеки има право да ги използва, без значение дали ще лови риба или ще прави барбекю. Вманяченото ти чувство за собственост определено не работи за теб, повервай ми .Ако имаш проблем с имоти, направи ограда и си ги охранявай. И недей да се правиш на ощипана невеста, защото по напред в темата оплюваше и заплашваше наред. Аре чао от мен :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Така ,тази тема отива към замиране ,като гледам как вече няколко човека активно подържащия с инфо спряха да пишат,сега още един ,а и повече ще спрат.Ще има само питания от чели ,прочели,недочели колеги кое ,как ,кълве ли ,но отговор ...........
За държавната собственост на язовира е така,но около всеки такъв водоем има сервитут от 5-10м.,който е държавен.В случая всичко останало между него и асфалта е частна собстваност.На яз.Лобош имаше подобен случай ,върнаха имоти,продадоха ги и до ден днешен е затворен пътя.Ходиха до поземлени комисии ,но си е така,пътя попада в имота и толкоз.А сервитута отпред няма как да се ползва ,защото беше в шавар,храсти и т.н. И за това както казах по напред в темата,времето ще покаже ,кое ,как ще стане.
И за да ви стане ясно защо го боли колегата толкова за язовира ,ето ви една снимка,има я и по напред някъде.
Изображение
Това го заварих на 1.07 след големия дъжд,под дървото при паметника.Били са група ,стояла последната седмица на юни с палатки,бусове и джип по информация на хора и за съжаление не са били местни.
Е как да не го е яд човек,аз че нямам имот там ме боли,защото на 18.05.2013г., 15 човека събрахме над 20 чувала боклук,под дървото нямаше и фас дори. :twisted: Съжелявам само ,че и аз съм допринесъл за разгласяването на славата със снимки,на този прекрасен язовир,спокоен,сега заприличва на нашия Искър.
Толкоз и от мен,айде останете си със здраве и си ловете ,кой каквото знае и може,но поне боклука си събирайте,тези който не го правите до сега :!:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Благодаря,Митко.Аз бях до тук. :drinkers:
Риба къща няма.
Алфонсо
новобранец
новобранец

Мнение от Алфонсо »

Много ви се чудя, защо е нужно да си разваляте настроението по подобен начин.
Ще се делиме на местни и неместни, на София и провинцията и какво?!?!?
Хората обикалят цял свят, за да практикуват любимото хоби, тука ще се издават форумни забрани кой къде може и къде не може да ходи, говорейки за язовир намиращ се на 100-ина километра от София.
Ами ще си ходя там, както и на яз. Искър, както и на Лобош и много други, както и колеги от цяла България могат да бъдат видени по язовирите около София. Поразии правят както гостуващите риболовци, така и местните.
Излишното напрежение никъде на никого не е помогнало. Приказки за гризнати дървета и т.н. ми звучат малко несериозно, поне от моя гледна точка.
Успех и наслука!!!
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
monkey
новобранец
новобранец

Мнение от monkey »

Един съвет, не пишете след 3-тата ракия. Относно месарщината в 90 страници тема няма снимки с пуснати риби, само шарани и амури обесени на сезали и бурни аплодисменти след това. До няколко години няма да остане риба в този язовир, така ще се реши и проблема с боклуците, няма да има кой да ги прави.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Убава тема беше и много полезна :( Дано идеята за нея победи :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Батко Емо написа:Убава тема беше и много полезна :( Дано идеята за нея победи :roll:
И на мен тази тема ми беше любима за четене,заради споделеното за риболова от редовните посетители на този язовир! :idea: Не съм стъпвал от години на яз.Сопот,просто ми допадаше обстановката в темата! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”