Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета

Мнение от boki speca »

Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета определени теми , като например тази от съобщения за язовир Ясна поляна
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета

Мнение от barutchiata © »

Защото темата е пусната във форума на Бургаската група, а за да виждаш написаното там трябва да си член на групата.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Това с разните групи ми прилича на политическия живот в страната "всяка коза за свой крак"
Докога ще позволявате да се разделяме на групи и подгрупи,като едните да нямат достъп до информация която предоставят другите,нали всички сме риболовци и изповядваме приблизително едни и същи идеали и преследваме сходни цели.Затова сме във форума все пак.
Значи ли че след като Бургаската група ги е заболяло нещо по повод Ясна поляна ние другите не сме в състояние да помогнем с нещо.Аз също ходя всяко лято там.
Абсолютно неприемливо е точно в този форум да се допуска от модератори и админи разделение това пречи и не е от полза на никого,в най-добрия случай като толкова държат на групата си можеше само да се ограничи примерно писането в темите им,но не и четенето им ако не си член на "заверата"
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Ами ние щото сме будали не сме направили Ямболска група, като се пише информация за Тунджа и региона да си я четем само ние :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Не е лошо като идея,само че аз като председател на Ямболската риболовна организация Фортуна 2011 смятам че именно римското -разделяй и владей, ни докара до това да сме слаби и разединени и да не можем да се преборим с елементарни проблеми които касаят всички риболовци, а понякога и не само тях в частност.Както стана и с Гърлата.
Докога ще се делим.
Именно обединението е равно на СИЛА.
НИКОЙ, КОЛКОТО И ДА Е СИЛЕН, САМ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ И ПОСТИГНЕ ТОВА ЗА КОЕТО РАБОТИ СПЛОТЕНА И ЗАДРУЖНА ГРУПА
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

boki speca написа:Това с разните групи ми прилича на политическия живот в страната "всяка коза за свой крак"
Докога ще позволявате да се разделяме на групи и подгрупи,като едните да нямат достъп до информация която предоставят другите,нали всички сме риболовци и изповядваме приблизително едни и същи идеали и преследваме сходни цели.Затова сме във форума все пак.
Значи ли че след като Бургаската група ги е заболяло нещо по повод Ясна поляна ние другите не сме в състояние да помогнем с нещо.Аз също ходя всяко лято там.
Абсолютно неприемливо е точно в този форум да се допуска от модератори и админи разделение това пречи и не е от полза на никого,в най-добрия случай като толкова държат на групата си можеше само да се ограничи примерно писането в темите им,но не и четенето им ако не си член на "заверата"

Бате, живеем в демокрация и всеки има право да споделя и да контактува с когото си иска (стига да не пречи на останалите). Вярно е, че форума е отворен но някои неща не се споделят на всеослушание. Във форума всеки може да поиска да създаде група или да стане член на дадена група, от там нататък групата преценява дали да те допуснат или не. Така както всеки от нас преценява дали да пусне в къщата си всеки който му звънне на вратата.Администраторите и модераторите не са пъдари или ментори, те просто се грижат за реда и спазването на правилата във форума. Изключение прави собственика на сайта в случая fixxer. Това последното ти изречение нещо не го разбирам, все едно да си говорите в къщи със семейството и аз или група от хора да дойдем да ви слушаме.
И като за последно има горе във форума един бутон Въпроси/Отговори. Там всеки може да намери отговор на въпросите си свързани със форумите въобще.
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Нищо по-различно от това не пише
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=75375
Който може да присъства за да се защити един от малкото останали свестни водоеми !
И що не се чете където трябва а се се търси под вола теле...
Изображение
bisoc
новобранец
новобранец

Мнение от bisoc »

Когато няма достъп до дадена тема,поне може да изписва защо?
alex_the_machine
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от alex_the_machine »

Темата за Я.Поляна си е пусната в съобщения а не в Бургаската група!Трябва да се вижда от всички.
drajkovi4
новобранец
новобранец

Мнение от drajkovi4 »

здравеите колеги не мога да разбера все пак може или не да се ходи на ясна поляна
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Bingo!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”