Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета
Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета определени теми , като например тази от съобщения за язовир Ясна поляна
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Някой да ми обясни защо не мога да влизам и да чета
Защото темата е пусната във форума на Бургаската група, а за да виждаш написаното там трябва да си член на групата.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това с разните групи ми прилича на политическия живот в страната "всяка коза за свой крак"
Докога ще позволявате да се разделяме на групи и подгрупи,като едните да нямат достъп до информация която предоставят другите,нали всички сме риболовци и изповядваме приблизително едни и същи идеали и преследваме сходни цели.Затова сме във форума все пак.
Значи ли че след като Бургаската група ги е заболяло нещо по повод Ясна поляна ние другите не сме в състояние да помогнем с нещо.Аз също ходя всяко лято там.
Абсолютно неприемливо е точно в този форум да се допуска от модератори и админи разделение това пречи и не е от полза на никого,в най-добрия случай като толкова държат на групата си можеше само да се ограничи примерно писането в темите им,но не и четенето им ако не си член на "заверата"
Докога ще позволявате да се разделяме на групи и подгрупи,като едните да нямат достъп до информация която предоставят другите,нали всички сме риболовци и изповядваме приблизително едни и същи идеали и преследваме сходни цели.Затова сме във форума все пак.
Значи ли че след като Бургаската група ги е заболяло нещо по повод Ясна поляна ние другите не сме в състояние да помогнем с нещо.Аз също ходя всяко лято там.
Абсолютно неприемливо е точно в този форум да се допуска от модератори и админи разделение това пречи и не е от полза на никого,в най-добрия случай като толкова държат на групата си можеше само да се ограничи примерно писането в темите им,но не и четенето им ако не си член на "заверата"
Ами ние щото сме будали не сме направили Ямболска група, като се пише информация за Тунджа и региона да си я четем само ние 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не е лошо като идея,само че аз като председател на Ямболската риболовна организация Фортуна 2011 смятам че именно римското -разделяй и владей, ни докара до това да сме слаби и разединени и да не можем да се преборим с елементарни проблеми които касаят всички риболовци, а понякога и не само тях в частност.Както стана и с Гърлата.
Докога ще се делим.
Именно обединението е равно на СИЛА.
НИКОЙ, КОЛКОТО И ДА Е СИЛЕН, САМ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ И ПОСТИГНЕ ТОВА ЗА КОЕТО РАБОТИ СПЛОТЕНА И ЗАДРУЖНА ГРУПА
Докога ще се делим.
Именно обединението е равно на СИЛА.
НИКОЙ, КОЛКОТО И ДА Е СИЛЕН, САМ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ И ПОСТИГНЕ ТОВА ЗА КОЕТО РАБОТИ СПЛОТЕНА И ЗАДРУЖНА ГРУПА
- barutchiata ©
- Администратор
boki speca написа:Това с разните групи ми прилича на политическия живот в страната "всяка коза за свой крак"
Бате, живеем в демокрация и всеки има право да споделя и да контактува с когото си иска (стига да не пречи на останалите). Вярно е, че форума е отворен но някои неща не се споделят на всеослушание. Във форума всеки може да поиска да създаде група или да стане член на дадена група, от там нататък групата преценява дали да те допуснат или не. Така както всеки от нас преценява дали да пусне в къщата си всеки който му звънне на вратата.Администраторите и модераторите не са пъдари или ментори, те просто се грижат за реда и спазването на правилата във форума. Изключение прави собственика на сайта в случая fixxer. Това последното ти изречение нещо не го разбирам, все едно да си говорите в къщи със семейството и аз или група от хора да дойдем да ви слушаме.
И като за последно има горе във форума един бутон Въпроси/Отговори. Там всеки може да намери отговор на въпросите си свързани със форумите въобще.
- cecodevil
- сериозен играч
Нищо по-различно от това не пише
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=75375
Който може да присъства за да се защити един от малкото останали свестни водоеми !
И що не се чете където трябва а се се търси под вола теле...
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=75375
Който може да присъства за да се защити един от малкото останали свестни водоеми !
И що не се чете където трябва а се се търси под вола теле...

Когато няма достъп до дадена тема,поне може да изписва защо?
-
- научил се да хвърля
Темата за Я.Поляна си е пусната в съобщения а не в Бургаската група!Трябва да се вижда от всички.
здравеите колеги не мога да разбера все пак може или не да се ходи на ясна поляна